ŠTÍTEK: MacDonald

Znojemští Orli - ilustrační fotografie.
Znojmo - Ve dvanáctém kole mezinárodní EBEL se představili Znojemští Orli na ledě třetího Linze. Hned na začátku utkání se bylo na dívat. Do vedení se dostal Linz již ve druhé minutě, ale Znojemským stačili dvě minuty na otočení skóre, když se trefili útočníci Radek Číp a Branislav Rehuš. Vyrovnat poté mohl z úniku domácí hráč Brad Moran, ale na brankáře Znojma Patrika Nechvátala si nepřišel.

Hokejisté Znojma nestačili na Linz

Hokej
Karlovy Vary v zeleném deklasovaly České Budějovice.
Karlovy Vary –  Vítězství, branky, šarvátky a skvělé domácí publikum.I tak by se jednou větou dalo popsat utkání Tipsport hokejové extraligy mezi karlovarskou Energií a Mountfieldem České Budějovice

Osm gólů v Karlových Varech? To je debakl

Hokej
Matúš Kostúr byl v zápase proti Karlovým Varům opět oporou Pirátů
Diváci v Karlových Varech, kteří sledovali podkrušnohorské derby s Chomutovem, se gólů dočkali až v samostatných nájezdech. Ten rozhodující dal domácí Lukáš Pech a Piráti si odvážejí z Karlových Varů aspoň jeden bod. 

Hokej: Piráti mají bod z „bezgólového" derby

Hokej
Extraliga, 13. kolo: Energie Karlovy Vary – Rytíři Kladno.
Karlovy Vary - Hokejisté Karlových Varů předčili v předehrávce 13. extraligového kola hvězdami nabité Kladno. Přestože po první třetině prohrávali Západočeši už 0:2, ukončili výhrou 3:2 sérii čtyř po sobě jdoucích porážek. Rytíři naproti tomu promarnili možnost jít do čela. Útočník Jaromír Jágr duel nedohrál.
20 fotografií

Kladno ve Varech přišlo o dvoubrankové vedení i hvězdu Jágra

Hokej