ŠTÍTEK: Mladá Boleslav

Focení fotbalistů FK Mladá Boleslav
Na trávníku fotbalového stadionu Mladé Boleslavi 11. července 2024 proběhlo profesionálním mladoboleslavským fotografem Bohumilem Rosenkranzem oficiální fotografování prvoligového týmu FK Mladá Boleslav. Kompletní sestavu hráčů s vedením a realizačním týmem srovnal ředitel klubové komunikace a public relations Jiří Koros společně s fotografem do tří řad. Následné fotografování portrétů fotbalistů proběhlo v posilovně, která se změnila v provizorní ateliér.
13 fotografií

Fotbalisté z FK MB budou mít nové portréty. Postaral se o ně známý fotograf

Čtenář reportér
Václav Šejda s Jakubem Chrástkou letí po trati Rallye Bohemia.
Další splněný sen si ve své kariéře může odškrtnout českobudějovický soutěžní pilot Václav Šejda (33 let). Poprvé v kariéře se postavil v Mladé Boleslavi se svým vozem Opel Astra na start Rallye Bohemia a nasbíral plnou nůši cenných zkušeností, i když se do cíle 51. ročníku populárního závodu nakonec nepodíval. „Účast na Bohemce pro mě byla velkou výzvou a dalším vzácným momentem v mé jezdecké kariéře,“ přikývne.
10 fotografií

Václav Šejda si splnil další sen, okusil Rallye Bohemia, ale do cíle se nedostal

Ostatní sporty
Posádka Adam Březík – Ondřej Krajča sice na Rally Bohemia nenavázala na premiérové vítězství v Hustopečích, ale zásadní bodový zisk za čtvrté místo v hodnocení MČR ji stále udržuje ve hře o nejvyšší příčky v šampionátu.
„Start na Bohemce přinesl celkový progres proti minulým ročníkům, ale stále nejsme tam, kde bychom chtěli být. Takže to zkusíme zase za rok. Třeba to už bude i v trochu jiném formátu než v současném, který organizační tým drží. Už by to za mě chtělo změnu, přece jen dokola závodit jen na čtyřech klasických zkouškách mi nepřijde ve velkém mistráku ideální. Jinak jsme si závod docela užili,“ konstatoval Adam Březík.
19 fotografií

Foto: Březíkovi Rally Bohemia nesedla, přesto skončil těsně pod stupni vítězů

Ostatní sporty
Posádka Adam Březík – Ondřej Krajča sice na Rally Bohemia nenavázala na premiérové vítězství v Hustopečích, ale zásadní bodový zisk za čtvrté místo v hodnocení MČR ji stále udržuje ve hře o nejvyšší příčky v šampionátu.
/FOTOGALERIE/ Posádka Samohýl Škoda Teamu Adam Březík – Ondřej Krajča sice na mladoboleslavské Rally Bohemia nenavázala na premiérové vítězství v Hustopečích, ale zásadní bodový zisk za čtvrté místo v hodnocení českého mistrovství ji stále udržuje ve hře o nejvyšší příčky v šampionátu. Další karty už brzy rozdá srpnová Barum Czech Rally Zlín.
5 fotografií

Březíkovi Rally Bohemia nesedla, přesto skončil těsně pod stupni vítězů

Ostatní sporty
Jan Kopecký na Rallye Bohemia 2024.
Automobilový závodník z Kostelce nad Orlicí Jan Kopecký jedenácté vítězství na Rallye Bohemia nepřidal. Úřadující domácí šampion si po těsném souboji dojel pro třetí místo. Loňské prvenství obhájil Dominik Stříteský, který si upevnil vedení v průběžném pořadí mistrovství České republiky. Druhý skončil po dramatické koncovce Filip Mareš, jenž za vítězem zaostal o 3,4 sekundy.
33 fotografií

FOTO: Kopecký skončil na Bohemce třetí, vítězství obhájil Stříteský

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Volby do Senátu Parlamentu České republiky čekají v září celkem 27 senátních obvodů, týkají se i okresu Mladá Boleslav. Prezident Petr Pavel je vyhlásil na pátek 20. září a sobotu 21. září. Na seznamu kandidátů se objevují známá jména, další však můžou ještě přibýt. Přihlásit se do voleb je totiž možné až do 16. července.
5 fotografií

Kdo chce být váš senátor? Přinášíme přehled kandidátů

Boleslavsko
Bohemia Rally Mladá Boleslav 2023
V nezvyklé roli obhájce vítězství i lídra průběžného pořadí mistrovství České republiky se postaví na start Bohemia rallye Dominik Stříteský. Čtyřiadvacetiletý jezdec, který si loni v Mladé Boleslavi připsal premiérový triumf v domácím šampionátu, má po dvou závodech o šest bodů více než obhájce titulu a desetinásobný šampion Jan Kopecký. Třetí je zatím Adam Březík, který vyhrál předešlou Rallye Hustopeče.
47 fotografií

Stříteský bude na Bohemia rallye obhajovat vítězství i hájit vedení v MČR

Boleslavsko
Na zámku Třeboň byla k vidění svatba i historické vozy.
Také druhý prázdninový víkend bude plny zajímavých automobilových i motocyklových akcí. Na mnoha místech se konají srazy historických vozidel, velké i malé závody, soutěže aut i motorek, spanilé jízdy a mnohé další. Kam se můžete od pátku 12. července do neděle 14. července vypravit, pokud obdivujete krásu aut a motorek, zjistíte v našem tradičním velkém přehledu.
10 fotografií

Víkendové akce po celém Česku: setkání historických vozidel, rally i grand prix

Automagazín