ŠTÍTEK: Pontus

Klaus Iohannis
Bukurešť – Novým rumunským prezidentem se stal etnický Němec Klaus Iohannis, který poměrně přesvědčivě porazil favorizovaného premiéra Victora Pontu. Vyplývá to z neúplných výsledků nedělních voleb, které dnes po sečtení hlasů ze tří čtvrtin volebních okrsků zveřejnila ústřední volební komise. Iohannis podle nich získal téměř 55 procent hlasů, Ponta si připsal o deset procentních bodů méně.

Novým rumunským prezidentem je Iohannis, jasně porazil Pontu

Svět
Vladimír Mišinský (v zeleném) a jeho výlety do hlavního města, to je záležitost, která na podzim přináší karvinskému útočníkovi gólová naplnění. Prosadil se na Dukle i na hřišti Sparty B. Dokáže to i na Slavii?
Karviná – Po výhře 1:0 v prvním utkání osmifinále Ondrášovka Cupu odehrají fotbalisté druholigové Karviné závěrečný zápas roku i sezony. A možná to pro hráče skutečně bude zápas roku. Vyřadit totiž mohou z domácí pohárové soutěže slavné pražské S – Slavii.

Fotbalisté dnes končí sezonu pohárovou odvetou

Fotbal
Karvinští fotbalisté (v zeleném) podlehli doma po nevyužitých šancích Žižkovu 0:2.
Karviná /FOTOGALERIE/ - Fotbalisté Karviné podlehli v dalším kole II. ligy Žižkovu, když nevyužili několik skvělých možností ke skórování. Na brejky hrající Pražané si odvezli zaslouženě všechny tři body.
12 fotografií

Bez gólů se nevyhrává

Fotbal
Karvinští hráči (v zeleném) doma prohráli s Hradcem 0:1. Vlevo Filip Juroszek.
Karviná /FOTOGALERIE/ -Fotbalisté Karviné podlehli svému soupeři i ve druhém kole II. fotbalové ligy. Na vlastním hřišti si proti Hradci Králové sice vytvořili o hodně více šancí než „votroci“, ale ti byli v koncovce přesnější a odvezli si domů těsnou výhru 1:0.
10 fotografií

Nevydařená domácí premiéra

Fotbal
Karvinští (ve žlutém) prohráli v Čáslavi 1:3. Trenér Kalvoda byl rozezlen.
Karviná /FOTOGALERIE/ -Výsledkově naprosto špatně vstoupili do nové sezony II. ligy fotbalisté Karviné. Obměněnému týmu Čáslavi, který se v přípravě sotva stačil sehrát, podlehli nečekaně 1:3 a hned na úvod si zkomplikovali své plány útočit na pozici v první třetině tabulky.
9 fotografií

Karviná překvapivě prohrála

Fotbal
Zdeněk Látal (vlevo) je aspirantem na titul Smolař roku.
Karviná - Karvinští fotbalisté si v 1. kole Ondrášovka Cupu pohráli s divizní Porubou a po vítězství 5:0 postoupili do dalšího kola, kde je čeká HFK Olomouc. Hanáci si v sobotu stejně hladce poradili s Hranicemi (5:1).

Karviná v poháru přehrála Porubu

Fotbal
Marcin Pontus (ve žlutém) by se měl stát výraznou posilou.
Karviná - Druholigový fotbalový klub MFK OKD navázal spolupráci s polskou Odrou Wodzislaw. Kromě Pontuse přichází další Poláci a klub také uzavřel dlouhodobé kontrakty i s ostravskými hráči Mišinským a Fickem.

Karviná se posílila o Pontuse

Fotbal