ŠTÍTEK: Samsung Galaxy

Nové modely Galaxy Z Flip 4 a Galaxy Z Fold 4 oproti předešlé řadě slibují větší odolnost, větší výdrž baterie a výkonnější procesor
Chytré telefony s ohebným displejem jsou budoucnost a prvenství si v této technologii již dlouhodobě drží korejský Samsung. Nové modely Galaxy Z Flip 4 a Galaxy Z Fold 4 oproti předešlé řadě slibují větší odolnost, větší výdrž baterie a výkonnější procesor. Zároveň s tím Samsung představil novou řadu chytrých hodinek Galaxy Watch 5, tentokrát také v titanové 45mm verzi Pro. Celkový samsungový ekosystém doplňují bezdrátová sluchátka Galaxy Buds2 Pro.
25 fotografií

Samsung představil nové ohebné telefony Galaxy Z Flip 4 a Z Fold 4

Počítače a mobily
Mobilní telefon. Ilustrační foto.
Blíží se Vánoce a každý přemýšlí nad tím, čím obdarovat své blízké. Pro ty z vás, kteří chtějí darovat nový mobilní telefon, jsme se rozhodli, že vám představíme pět cenově dostupných telefonů do 10 000 Kč s konektivitou 5G sítě.

Chcete darovat na Vánoce smartphone? Tady jsou tipy

Technologie
Jako připomínku přinášíme fotografie z minulého ročníku. Rozsvícenou trojici vyfotil Tomáš Kallus.
Je tu  příležitost probrat fotky z vycházek nebo nějaké nové pořídit. Dne 26. října 10.26 hodin spustí Mikroregion Kahan svoji druhou fotografickou soutěž. V roce 2020 se hledají nejkrásnější fotografie, které prozradí, jaké místo v Kahanu mají účastníci nejraději nebo které je významně oslovilo, prostě kde je jim dobře. Hlavní cenou je chytrý telefon se skvělým fotoaparátem, výher je však nachystaná celá řada. V lednu bude navíc ze snímků vytvořena výstava.
10 fotografií

Ukažte ostatním své oblíbené místo v Kahanu. Listopad patří fotografické soutěži

Čtenář reportér
Logo mobilní sítě 5G - ilustrační foto.
Společnost O2 spustila v části Prahy a Kolína mobilní síť 5G. Během léta bude dostupná pro 15 procent obyvatel hlavního města. Oproti stávající technologii LTE umožní až desetinásobnou rychlost internetového připojení. Uvedli to zástupci společnosti na dnešní tiskové konferenci.

O2 spustila v části Prahy a Kolína rychlou síť 5G

Podnikání