ŠTÍTEK: videoklip

Z natáčení společného videoklipu „Já dneska slavím“ kapel Rybičky 48 a Holki v kostele Sacre Coeur v Praze 5.
/VIDEO, FOTOGALERIE/ Nový videoklip natáčela kutnohorská kapela Rybičky 48 v odsvěceném kostele Sacre Coeur v Praze 5 pod vedením režiséra Jakuba Mahdala v pondělí 8. července. Klip a celá písnička „Já dneska slavím“ se nese ve znamení blížících se 40. narozenin frontmana, zpěváka, skladatele, zakladatele Rybiček 48 a baskytaristy Kuby Ryby. Ten se narodil 6. srpna 1984.
30 fotografií

Odsvěcený kostel ožil. Rybičky 48 a Holki tam točily narozeninový videoklip

Volný čas
Denisa Dvořáková
Doba se mění a s ní i svět modelingu. Už dávno neplatí, že po třicítce jsou modelky zralé na důchod. Topmodelka, vítězka světové soutěže Elite Model Look 2006 a účastnice Survivoru Denisa Dvořáková se do něj tedy nechystá. Práce má víc než dost. Není to tak dávno, co natočila videoklip s Bárou Polákovou, a nyní prozradila, že právě s ní si ji lidé často pletou. 

Modelka Denisa Dvořáková: Lidé si mě pletou se zpěvačkou Bárou Polákovou

Společnost
Michaela Gemrotová
Zpěvačka Michaela Gemrotová si v těhotenství vyslechla děsivou zprávu, že se její dcera narodí s hendikepem. Trpí spastickou triparézou. Od lékařů neslyšela příliš pozitivní prognózy, rozhodla se to ale nevzdat a s manželem se pokusili pro malou Anežku udělat vše, co bylo v jejich silách. Dnes je na tom výrazně lépe, než lékaři předpovídali. A protože Míša chystá nové album, nemohla první písničku věnovat nikomu jinému. 
11 fotografií

Michaela Gemrotová o hendikepované dceři: Je na tom líp, než lékaři předpovídali

Společnost
„Období před křtem desky bylo krásné, ale náročné. A co mě čeká teď? Začíná mi vánoční pohoda,“ říká ve Story Anna Julie Slováčková.
Anna Julie Slováčková vydala nové album, na jehož křtu ji na pódiu nečekaně překvapili rodiče. „Nejdřív jsem z toho, že za mnou přišli, nebyla úplně nadšená. Ale pak jsem byla ráda,“ svěřila se v rozhovoru pro časopis Story. Zpěvačka zároveň otevřeně promluvila o vážné nemoci, která ji už podruhé atakuje, a prozradila, u koho našla v nejtěžších chvílích pevné objetí i velkou útěchu.
5 fotografií

Anna Slováčková o rakovině: První fáze léčby by měla končit v lednu. Pak nevím

Společnost
Tereza Mašková
Brzy ji uvidíme po boku tanečního partnera Daniela Kecskemétiho v taneční show StarDance. Trému mít ale rozhodně nemusí. Zpěvačka Tereza Mašková, která je nezapomenutelná díky svým růžovým vlasům, už si prošla více soutěžemi a jednu z nich – Česko Slovenskou SuperStar – v roce 2018 dokonce vyhrála. Málokdo už si vzpomene, že se o osm let dříve zúčastnila i Talentu a právě tam začaly její problémy s váhou. 
7 fotografií

Tereza Mašková: Četla jsem o sobě, že jsem tlustá a hnusná. Skončilo to bulimií

Společnost
Tereza Černochová
Tereza Černochová spojila síly s Romanem Holým a Barborou Polákovou, aby pobavila ženy za plotnou. Rockeři z Tublatanky znovu vydali své první album. Pavel Callta má vrásky z lásky a Xindl X se pozastavuje nad tím, proč si kupujeme věci, které nepotřebujeme, za peníze, které nemáme. Deník přináší tipy na letní muziku.

Hudební tipy na léto: První album Tublatanky i novinky od Slzy a Xindla X

Hudba
Kromě mnoha zážitků si Jary Tauber z USA přivezl také velké množství videomateriálu, které se rozhodl použít pro svůj nový videoklip k písni Soundtrack.
/FOTOGALERIE, VIDEO/ Zpěvák, kytarista a skladatel Jary Tauber nedávno opět vystoupil s českou rockovou legendou Petrem Jandou v USA, kde společně odehráli koncerty pro krajany. Legenda kapely Olympic pozvala Jaryho na své zahraniční turné již počtvrté, tentokrát do New Yorku. Kromě mnoha zážitků si Jary Tauber ze západu přivezl také velké množství videomateriálu, které se rozhodl použít pro svůj nový videoklip k písni Soundtrack.
4 fotografie

Zpěvák a muzikant Jary Tauber natočil během amerického turné nový videoklip

Čtenář reportér
Petr Vrzák, zpěvák populární české kapely UDG.
Populární ústecká kapela UDG má za sebou úspěšné klubové turné a čeká ji hraní „na vzduchu“. Jednou z festivalových zastávek bude i Ústecký majáles, který proběhne v sobotu 13. května v Letním kině. Nedávno skupina UDG natočila nový videoklip k písni Někam ven, ve kterém hraje herec Kryštof Bartoš. Toho jste mohli vidět třeba v úspěšném detektivním seriálu Devadesátky. „Kryštof je sympaťák. Má prý teď ústecké období. Zkouší v Činoherním studiu hru Peer Gynt od Ibsena, takže teď tráví v Ústí poměrně dost času. Musíme ho vzít na pivo a trochu protáhnout městem,“ říká v rozhovoru zpěvák UDG Petr Vrzák.
14 fotografií

Herci Bartošovi ukážeme Ústí, říká zpěvák kapely UDG Vrzák

Volný čas
Kaplan Věznice Rýnovice Jan Suchánek
Věznice Rýnovice na okraji Jablonce nad Nisou není zrovna místem, kde by chtěl člověk trávit Vánoce. Vysoké ploty, žiletkové dráty, strohé budovy, ještě skromnější ubytování. Ale i tady prožívají jeden z největších křesťanských svátků. Velký podíl na tom má zdejší kaplan Jan Suchánek. „Jsem duchovní, ale i tak trochu psycholog a sociální pracovník. O Vánocích jsou i odsouzení pod velkým psychickým tlakem, nejsou s rodinou,“ přiblížil.

Přes vánoční svátky jsou odsouzení naměkko, popisuje vězeňský kaplan

Krimi