ŠTÍTEK: Vúdú

MISTR LITOMĚŘICKÉ florbalové Superligy pro sezónu 2014 – 2015 No Name.
Litoměřice – Litoměřická florbalová Superliga uzavřela finálovým dnem již 17. sezónu. V hale litoměřického gymnázia se sešly nejúspěšnější týmy v kategorii veteránů a Elite.

Kdo byl nejlepší? No Name!

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Nitra – Obhájci Světového poháru z Vlašimi se v Nitře zatím daří. Ve skupině smetli rytíři kanadský tým Woodoo z Edmontonu sedmi góly, sehráli vyrovnaný, ale vítězný zápas se slovenským Martinem, který nahradil polskou Osvětim ve skupině a s finským Peräpohjolan Poropojat remizovali, když již prohrávali 0:2. V pátečním večeru je ještě čekal zápas se slovenským týmem Pruske. Zápasy se hrají 2 x 15 minut. O víkendu se rozjede play off.

Rytíři mají šanci na obhajobu

Ostatní sporty
Festival Štěrkovna Music Open letos navštívilo okolo osmi tisíc lidí.
HLUČÍN - Třetí ročník přilákal osm tisíc lidí. Během dvou dnů se na pódiu vystřídalo celkem dvacet kapel. Nechyběly ani skupiny regionální. Hlavními taháky se ovšem staly kapely české a slovenské pop music.
32 fotografií

Štěrkovna zářila hvězdami

Volný čas
No Name v čele se zpěvákem Igorem Timkem
HAVÍŘOV - V sobotu 9. června se v havířovském letním kině uskutečnil osmý ročník festivalu Inkubátor. Bohatý program začal hodinu po poledni a jako první se představila kapela Weget, vítěz loňského ročníku soutěže amatérských hudebníků Líheň.

Inkubátor 2007

Volný čas
Hlavním tahákem festivalu bude vystoupení slovenské kapely No Name.
HAVÍŘOV - Pomalu se zavírají předprodeje lístků na festival Inkubátor a vše je připraveno, aby jeho osmý ročník v Havířově tuto sobotu vypuknul. Letos pořadatelé vsadili na vkus tradičních návštěvníků a složení kapel přizpůsobili především jim samotným.

Inkubátor startuje v sobotu 9. června

Volný čas
Chlapci z kapely Enter neskrývali po vyhlášení výsledků svou radost.
OSTRAVA/HAVÍŘOV - Zřejmě největší porota ze všech soutěží amatérských hudebníků v České republice rozhodovala minulý čtvrtek v ostravském klubu Templ o vítězi soutěže Berentzen Líheň 2007. Devatenáctičlenný tým nakonec vítězem šestého ročníku této akce určil skupinu Enter z Hradce Králové.

Berentzen Líheň vyhráli mladíci z Hradce Králové

Volný čas
Z havířovské větve soutěže se do velkého finále probojovala i kapela Manipul z Opavy.
HAVÍŘOV/OSTRAVA - Ve čtvrtek se v ostravském klubu Templ uskuteční Velké finále soutěže amatérských hudebníků Berentzen Líheň 2007. Představí se to nejlepší ze tří klubů na Ostravsku a utkají se rovnoprávně tři kapely z Moravy a tři z Čech.

Líheň ve čtvrtek pozná vítěze

Volný čas
Z havířovské větve soutěže se do velkého finále probojovala i kapela Manipul z Opavy.
HAVÍŘOV - Ve čtvrtek se v ostravském klubu Templ uskuteční Velké finále soutěže amatérských hudebníků Berentzen Líheň 2007. Představí se to nejlepší ze tří klubů na Ostravsku a utkají se rovnoprávně tři kapely z Moravy a tři z Čech.

Líheň ve čtvrtek pozná vítěze

Volný čas