Luxusní dovolená ve Francouzské Polynésii

KOMERČNÍ SDĚLENÍ: Tyrkysově modré laguny, krásná příroda a kouzlo tichomořských kultur. Francouzská Polynésie nabízí mnoho zážitků.

Ve Francouzské Polynésii můžete strávit opravdu snovou dovolenou.
Ve Francouzské Polynésii můžete strávit opravdu snovou dovolenou.
Zdroj: www.exclusivetours.com

Francouzskou Polynésii tvoří více než stovka ostrovů na území, které je svou rozlohou srovnatelné s Evropou. První lidé se tu usadili až ve 2. století př. n. l. a jedná se tak o poslední člověkem osídlenou část světa. Tento odlehlý kout planety dnes díky mnoha faktorům patří mezi nejpopulárnější destinace pro luxusní dovolenou.

Společnost Exclusive Tours působí již 10 let na trhu s luxusními dovolenými na míru a je tvořena týmem nadšených travel designerů. Ti pro vás vybrali trojici resortů ve Francouzské Polynésii, kde můžete strávit opravdu snovou luxusní dovolenou.

Four Seasons Bora Bora Resort

Ideální resort pro rodinnou luxusní dovolenou. K dispozici jsou vily na souši i nad vodní hladinou, pro děti je tu zase velký dětský klub. Skvělým zážitkem je šnorchlování v soukromé laguně Ruahatu Lagoon Sanctuary. Cena za ubytování začíná na 30 tisících Kč za noc.
Zdroj: www.exclusivetours.com

Sofitel Ia Ora Moorea Beach Resort

Resort určený zejména párům hledajícím romantické útočiště. Interiér bungalovů je vyveden v uměleckém stylu a odkazuje na Paula Gauguina, který strávil v Polynésii velkou část života. Na své si tu přijdou milovníci vysoké gastronomie. Cena za noc začíná na 10 tisících Kč.
Zdroj: www.exclusivetours.com

St. Regis Bora Bora

Jak je v resortech St. Regis zvykem, i tento poskytuje naprosto špičkovou úroveň luxusních služeb a soukromí. Ve všech kategoriích ubytování máte k ruce osobního komorníka, velmi široká je nabídka vodních sportů – vodní lyže, kitesurfing, windsurfing a další. Cena za noc začíná na 25 tisících Kč.
Zdroj: www.exclusivetours.com

Začněte plánovat svou dovolenou na míru ve Francouzské Polynésii již nyní a kontaktujte Petra Udavského na tel. +420 777 533 603 či e-mailu udavsky@exclusivetours.com.

Více informací na www.exclusivetours.com.