Časopis National Geographic vychází v elektronické podobě!

A je to tady! Legendární časopis National Geographic vychází v elektronické verzi také v Česku. A nyní za velmi výhodnou cenu.

Časopis National Geographic vychází v elektronické podobě!
Časopis National Geographic vychází v elektronické podobě!
Zdroj: archiv

Často se nás ptáte, kdy už bude NG vycházet elektronicky. Konečně je to tady. Je to takový náš malý dárek pro vás ke 125. narozeninám National Geographic. Můžete si nás nyní číst ve svém tabletu, chytrém telefonu, notebooku či počítači.

Jaké to má výhody? K časopisu se dostanete rychle, doslova během okamžiku. Budete si také moci stáhnout  časopis kdekoliv a za nižší cenu než na stánku. Najdete interaktivní obsah (video, odkazy na rozšiřující články, další fotografie a další). Budete mít online přístup k aktuálním verzím či archivním výtiskům a speciálům

National Geographic hledejte od 1. února nejen na stáncích nebo v poštovní schránce, ale v digitálních trafikách PUBLERO a FLOOWIE!

National Geographic za 25 Kč

V digitální trafice Publero.com si můžete archivní čísla National Geographic koupit za 25 Kč! Ale pozor, akce trvá od 1. do 10. února

 

A ještě něco navíc…

Elektronicky nezačně vycházet jen NG, ale i další časopisy - Vlasta, Květy, Praktická žena, Dům a zahrada a Chuť a styl mají nyní své elektronické verze. Jsou připraveny s ohledem na široké možnosti digitálních formátů. Nejde tak o podobu papírového titulu, ale o svébytné interaktivní médium. I tyto časopisy jsou připravovány jako multimediální – s tím, že budou nabízet zajímavé rozšířené funkce. Například National Geographic přinese poutavý video a audio obsah.  

Aktuální čísla těchto časopisů si budete moci 1. až 10. února na Publeru stáhnout ZDARMA! Voucher, který vám přidá pilotní časopisy zdarma najdete ZDE.

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

 

Související články