Vánoční dárky za hubičku? Se slevovými kupóny určitě!

Bojíte si, že letošní Vánoce u vás budou chudé? Protože na ně zkrátka nemáte peníze? Tak je nakupte se slevovými kupóny či kódy. Za hubičku!

Zdroj: Pexels / Markus Spiske

Ceny rostou. Nezdražuje přitom jen několik vybraných komodit, nýbrž všechny najednou. A zdražují i ty, které by zdražovat nemusely. Zkrátka se vezou na inflační vlně. Když zdražuje jeden, zdražují i ti ostatní. Výsledkem je, že spotřebitelům pomalu ale jistě docházejí peníze. Už teď se musí značně uskromňovat. Omezují návštěvy restaurací, kin a divadel. Zkrátka tzv. zbytkové výdaje, bez nichž se obejdou. Aby byli schopni ufinancovat ty, bez nichž se neobejdou. Starosti spoustě lidem činí i blížící se Vánoce. „Bez dárků to asi nebude ono,“ shoduje se většina z nás. Jak se ale zachovat, když na dárky skutečně nejsou peníze?

Nemáte na dárky peníze?

Přiznejte se. Všem blízkým nalijte čistého vína, že na dárky opravdu nemáte. Rozhodně nebudete sami. S dospělými (včetně nejbližších partnerů) se domluvte, že si buď nekoupíte vůbec nic, nebo si stanovte cenovou hranici (například na 200 Kč) a obdarujte se třeba tabulkou čokolády. A zaměřte se spíše na děti, které by stromeček bez dárků asi nesly velmi těžko.

Nakupujte ve slevách a se slevovými kupóny

Pokud na tom po finanční stránce nejste tak špatně, ale na velké rozhazování to také není, nakupujte v akcích a se slevovými kupóny dostupnými na specializovaných slevových portálech (například na https://buykers.cz/) . Zde je k mání i zboží s devadesátiprocentními slevami. Jen jde o to najít si čas a projít si nabídku.

Až devadesátiprocentní sleva na Alza.cz

Například pod odkazem Alza slevový kód v okamžiku psaní tohoto článku byly k mání opravdu devadesátiprocentní slevy na vybrané zboží. Máte v rodině vášnivé čtenáře? Pak by vás měla zajímat knihy Dobrovský sleva. Ta může být až sedmdesátiprocentní. Knihu tu tak opravdu koupíte za hubičku. Levné, a přitom kvalitní zboží na trhu zkrátka stále existuje. Jen ho najít.