Chraňte se před klíšťaty. Vyhrajte repelenty Predátor!

Sezona klíšťat vrcholí v létě, kdy bývají tito parazité nejvíce aktivní. Nezbytností je proto spolehlivý repelent. Vyhrajte balíček přípravků značky PREDATOR, se kterými si pobyt v přírodě budete bez obav užívat. 

Repelent PREDATOR
Repelent PREDATOR
Zdroj: Archiv

Ať už se chystáte na ryby, pod stan nebo jen tak do lesa, je dobré správně se vybavit. Abyste si mohli pobyt venku skutečně užívat, ať už ráno nebo třeba během noci, vyplatí se vyzbrojit se proti hmyzu, a to nejen komárům.

Spolehlivou ochranu poskytuje Repelent PREDATOR OUTDOOR Impregnace, účinný repelent 3v1 s voděodolným, hubícím a hmyz odpuzujícím účinkem. Výrobek je testován při dlouhodobém pobytu v přírodě myslivci, lesními dělníky, cestovateli i rybáři. Odpuzuje, paralyzuje a hubí komáry, klíšťata, mouchy, muchničky, ovády, tiplíky i další hmyz, vyskytující se běžně v přírodě.


Aplikuje se na oděv, obuv, celty, stany, spací vaky nebo moskytiéry, které současně impregnuje. Outdooroví nadšenci určitě ocení i fakt, že je ideální pro impregnaci kvalitních materiálů s funkční membránou typu Goretex, Sympatex nebo Klimatex.

Přípravek Repelent PREDATOR OUTDOOR Impregnace je určen k dlouhodobé ochraně i v extrémních podmínkách, kde spolehlivě působí až 28 dní a to i po vyprání. Jeho účinek potvrdily rozsáhlé testy SZÚ Praha, ale také nezávislé testování jedinců přímo v terénu. Výrobek není určen k aplikaci na pokožku, není parfémován.

Je vhodným pomocníkem jak pro rybáře, myslivce, dělníky v lese i na poli, tak pro cestovatele a všechny, kteří mají rádi pobyt v přírodě a kempování.
Zakoupíte v lékárnách, hypermarketech i drogeriích za 179.90 Kč. ( 200ml)

Další spolehlivou ochranou proti komárům a klíšťatům je repelent PREDATOR FORTE. Přípravek testovaný proti klíšťatům a komárům v místech jejich extremního výskytu u nás, takže se na něj můžete 100 procentně spolehnout. Dokáže účinkovat po dobu celých 6 hodin od aplikace a pokud jste v přírodě déle, doporučuje se použít opakovaně. Repelent PREDATOR FORTE ve spreji snadno rozptýlíte na oděv nebo přímo na kůži. Jeho výhodu je maximální spolehlivost, jemná parfemace a jednoduchá aplikace prostřednictvím spreje. 

K dostání v lékárnách, drogeriích i běžných obchodech. Repelent PREDATOR FORTE za 119,- Kč

Více informací na www.vitar.cz

Nyní můžete tyto repelenty vyhrát. Hrajeme o pět balíčků, které obsahují oba přípravky. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. 

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami.