Kdopak se to dívá?

Vyhrajte smartphone Honor 5X s National Geographic Česko!

Zdroj: Archiv

Zeptáte-li se lidí, k čemu zvířatům slouží oči, řeknou vám: Ke stejnému účelu, k jakému slouží lidem. Ale není to pravda. Odpověď na tuto otázku hledali spolupracovníci National Geographicu několik let a nyní ji sdělují světu.

Dozvíte se ji v březnovém čísle, které vychází 11. 3. 2016. Funkci očí ale nechme nyní stranou, všimli jste si, jak různorodý ve zvířecí říši může tento orgán být? Tolik barev, tvarů a velikostí!

Zaměřte se s námi na patnáct krásných očí v naší fotogalerii a zkuste uhodnout, kdo se jejich prostřednictvím dívá na svět! Podaří se vám uhodnout všechny? Pak máte šanci vyhrát jeden ze tří smartphone Honor 5X! Výhercem se stane 250., 500. a 750. soutěžící, který správně odpoví na všechny otázky soutěže.

Nový chytrý telefon Honor 5X se vyrábí ve zlaté, stříbrné a šedé barvě, což mu spolu s kovovým provedením zařízení zaručuje elegantní vzhled. Honor 5X má dva velmi kvalitní fotoaparáty se spoustou kreativních funkcí, se kterými pořídíte ty nejlepší snímky a videa, a to nejen na vašich cestách.

Nápovědu najdete v březnovém čísle National Geographic Česko, které vychází 11. 3.

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.