Vyhrajte rodinnou vstupenku do největší legoherny v Česku

V obchodním centru Galerie Butovice se otevřela největší herna a muzeum kostiček Lego. Prostor o ploše 1016 metrů nabízí propojení herny se statisíci kostiček a muzeum s více než stovkou modelů. Návštěvníci uvidí modely typických českých objektů, které byly exkluzivně postaveny pro pražskou výstavu, a to například Staroměstskou radnici, veterána ŠKODA 860 Cabriolet z prvorepublikového období nebo šumavský hrad Kašperk. Herna očekává příval malých i větších stavitelů – připraveny tu pro ně jsou statisíce kostiček Lega, s nimiž si můžou vytvořit vlastní svět.

Zdroj: Archiv

Kostkoland nabízí vyžití pro malé o větší příznivce Lega. Těm starším jsou k dispozici v tzv. free zóně, tedy k volnému hraní, stovky tisíc nejrůznějších kostek Lega, pro menší jsou připraveny stavebnice s Duplem. Druhou součást Kostkolandu představuje muzeum s více než stovkou modelů. Návštěvníci se mohou těšit na Egypt, modely středověkých a současných měst, na model města ve vesmírné základně či na ropnou plošinu. K vidění bude je také Staroměstská radnice, ŠKODA 860 Cabriolet, nejmenší děti přivítá veliký Krteček z Lega. Fandy do mašinek potěší funkční kolejiště s vláčky, jež je na ploše 2 x 8 metrů.

Zdroj: Archiv

Práce na jednotlivých modelech zabere desítky až stovky hodin, nutnost nastudovat mnoho plánů a návrhů, náročné je také zajistit potřebné dílky Lega. Například model Staroměstské radnice se skládá z více než 60 000 kostek Lega a vlastní výstavba zabrala přes 100 hodin. 

Zdroj: Archiv

Kostkoland je otevřen každý den od 9:00 do 21:00. Více informací najdete na www.kostkoland.cz.

O co hrajeme?

Pět z vás získá rodinnou vstupenku do Kostkolandu. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. 

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde