ŠTÍTEK: Author

Ilustrační foto.
Řidič nákladního auta, který jel po Pražské ulici od České Skalice směrem do Bělovse, při uhýbání vozidlu zdravotnické záchranné služby srazil cyklistu. Z místa nehody ujel. Stalo se to ve středu 27. března v 16.50 hodin. Náchodští policisté hledají svědky. Mohou volat na linku 158.

Cyklistu na Pražské srazil náklaďák. Hledají se svědci a šofér

Krimi
Jízdní kolo značky Author si majitel může vyzvednout na služebně městské policie.
V sobotu před půl devátou večer si obsluha kamerového systému všimla, že mladý muž před hlavním nádražím v Nymburce hledá, které jízdní kolo je v kolostavu odemčené. Vzápětí si oranžový bicykl vybral a odjel na něm směrem do ulice Petra Bezruče.

Zloděj ukradl kolo a na něm jel krást do obchodu

Zločiny a soudy
Jízdní kolo Cube
Méně potu, bolesti v nohách, zároveň ale zdravý pohyb a relax. Obliba elektrokol i klasických bicyklů v České republice stoupá a jen to potvrzuje celosvětový trend. Poptávka je natolik velká, že někteří výrobci uvažují o vybudování nového výrobního závodu. To je i případ německé společnosti Cube, která momentálně hledá nové lokality pro další rozvoj. Pohled teď upírá na tuzemské regiony u hranic s Německem.
5 fotografií

Do Česka míří další velký výrobce kol. Zvažuje tu továrnu

Podnikání
Pavla Havlíková
Jablonec n. N. – Několik dnů před koncem roku absolvovala nadějná jablonecká závodnice KC Kooperativa Jablonec Pavla Havlíková další závod Světového poháru v cyklokrosu. Konal se v belgickém DenDermonde a nebyl vůbec jednoduchý. Nejen ženy, ale i muži se utkali na velmi těžkém, rozbahněném terénu. Místy měli bláto doslova až po kolena.

Havlíková bude zase bojovat o titul mistryně

Ostatní sporty
Ilustrační foto.
Vitějovice - Dopravní policisté na Prachaticku vyjížděli v pondělí v podvečer k dopravní nehodě cyklisty (72 let), který jel na jízdním kole značky Author po silnici ve směru jízdy z Vitějovic do Vrbice.

Cyklista při převozu do nemocnice zemřel

Nehody
Stupně vítězů a kategorie do 18 let, kterou ovládl Josef Hladík. Ten se stal i absolutním vítězem.
Branžež v Českém ráji - Když se do cíle po úzké štěrkové hrázi Komárovského rybníku řítila do cíle šedesátikilometrovou rychlostí bezmála třicítka cyklistů, nikdo nevěřil, že vyhraje ten nejmladší z nich. Na cílové pásce 17. ročníku Author 50 Český ráj, závodu na horských kolech, byl doslova o galusku první sedmnáctiletý Josef Hladík z mladoboleslavského IVAR CS AUTHOR Teamu, svěřenec trenéra Václava Ježka, který tu v minulosti sedmkrát zvítězil.

Senzací skončil cyklistický maraton, vyhrál sedmnáctiletý Hladík!

Ostatní sporty
Ilustrační foto.
Branžež – Už tuto sobotu bude Český ráj plný cyklistů. V sobotu se na břehu Komárovského rybníku v Branžeži na Mnichovohradišťsku startuje 16. ročník cyklistického závodu Author 50 Český ráj. Letos organizátoři posunuli oproti předchozím ročníkům start o čtvrt hodiny, startovat se bude v 11.15 hodin v lese za kempem.

Branžež čeká v sobotu invaze cyklistů

Boleslavsko
Ilustrační foto.
Mělnicko – V posledních dnech zaútočili na Mělnicku zloději drahých jízdních kol. Pět jich skončilo v rukou zatím neznámých nenechavců. Policisté zatím žádného pachatele nedopadli, ale podle mělnické policejní mluvčí Markéty Johnové po nich usilovně pátrají.

Na Mělnicku udeřili zloději jízdních kol

Zločiny a soudy
Ilustrační foto.
Havlíčkův Brod - V sobotu 21. října okolo třetí hodiny odpoledne ohlásil policii 51letý muž, že mu někdo na ulici Bělohradská u jednoho z tamních obchodních řetězců odcizil ze stojanu neuzamčené horské kolo značky Author.

Kolo nezamkl a už se s ním neshledal

Zločiny a soudy
Odcizené kolo.
Dolní Břežany – Zloděje, který si přivlastnil krosové jízdní kolo za 18 tisíc korun, hledají od noci na neděli policisté z Jílového u Prahy. O nezajištěný bicykl, který byl opřený o plot v Pampeliškové ulici v Dolních Břežanech na Praze-západ, přišel majitel kolem osmé večer. Policie nyní pátrá nejen po pachateli, ale také po pánském kole značky Pells v černo-červeném provedení, model Crono Comp 2016, výrobního čísla S511810080.

KRIMI MIX: Nezajištěné dražší kolo u plotu nevydrželo

Zločiny a soudy