ŠTÍTEK: Diablo

Riders Kladno. Nahoře zleva Sirůček, Kubr, brankář Oplt, Marek Kohout, Beneš, dole Podráský, Gotthard, Martin Kohout.
Nižbor - Na asi nejstarším českém hokejbalovíém hřišti v Nižboru se i letos hraje úžasná zimní soutěž - Nižborská hokejbalová liga. Už s předstihem je jisté, že ho opanoval celek nižborské i kladenské hokejbalové legendy - Bohumila "Bódi" Gottharda - Midnight Riders. 

Bóďovi Mocní jezdci opanovali Nižborskou ligu

Ostatní sporty
Nižborská hokejbalová liga, produktivní Bohouš Gotthard najíždí na obránce Diabla Petra Sedláčka.
Nižbor - Utkáními 9. až 12. kola pokračovala Nižborská hokejbalová liga. Událostí víkendu bylo překonání letitého střeleckého rekordu Pavla Hučka, o které se postaral Bohumil Gotthard. Bývalý extraligový hráč a mistr republiky nasázel do sítí protivníků už 204! Jeho tým Mighty Riders navíc kráčí za vítěznou trofejí.

Gotthard přepisoval dějiny, dal už 204 gólů

Hokej
Ilustrační foto
Choceň – „Kniha mého srdce“ neboli celostátní anketa nadšených čtenářů a příznivců knih pro dospělé i děti, jejíž průběh i výsledky známe z vysílání České televize, inspirovala žáky ze ZŠ Mistra Choceňského.

Hlasovali jako v televizní anketě

Volný čas
Ilustrační foto
Nižbor - O víkendu se odehrálo hned šest zápasů okresní hokejbalové ligy. Mužstvo Lemry Nižbor si díky třem výhrám definitivně pojistilo okresní titul. Lemra vyhrála nižborskou ligu potřetí v řadě, v letošním roce ovšem soupeřům nedala šanci na úspěch. V sedmi zápasech lídr neztratil ani bod.

Lemra Nižbor obhájila okresní titul

Ostatní sporty
Ilustrační foto.
Nižbor - V sobotu byly na programu hned třiduely nižborské okresní hokejbalové ligy. Díky sněhové kalamitě se nakonec odehrály jen dva zápasy. Celek HC Sokol, který je tvořen z drtivé většiny hráči z Kladna, totiž k zápasu s Demons Beroun nedorazil. Střetnutí bude sehráno v náhradním termínu. V obou sobotních zápasech nastoupilo Diablo Beroun, kterému se ale vůbec nedařilo.

Kladeňáci se do Nižboru nedostali

Ostatní sporty
HC Sokol - Diablo Beroun 4:0
Nižbor - V sobotu byly na programu hned tři zápasy okresní hokejbalové ligy. Díky sněhové kalamitě se nakonec odehrály jen dva zápasy. Celek HC Sokol, který je tvořen z drtivé většiny hráči z Kladna, totiž k zápasu s Demons Beroun nedorazil. Střetnutí bude sehráno v náhradním termínu. V obou sobotních zápasech nastoupilo Diablo Beroun, kterému se ale vůbec nedařilo.

Diablu se v sobotu vůbec nedařilo

Ostatní sporty
Nižborská hokejbalová liga, Dvořáka z Diabla atakuje Svoboda z Lemry
Nižbor - Do utkání tradiční zimní Nižborské hokejbalové ligy se také letos zapojilo několik hráčů z Kladenska. Na nejstarším hřišti v republice se zatím nejvíc daří odchovanci Buštěhradu a současné opoře extraligové Habešovny Bohumilu Gotthardovi, jenž je nejlepším útočníkem soutěže. Jeho tým Lemra navíc porazil v duelu o první místo Diablo 9:2 a kraluje celé soutěži. Gotthard se na tom podílel třemi brankami.
8 fotografií

FOTO, VIDEO: Gotthard táhne Lemru za vítězstvím

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Nižbor/ Překvapivá první letošní výhra Demons Beroun padá především na vrub bohaté výpomoci týmu Vlci Buštěhrad. Pět hráčů tohoto „kladenského“ týmu doplnilo sestavu Démonů a početně tak převyšoval pětici „stálých“ hráčů Diabla.

Posílení Démoni zdolali Diablo Beroun

Ostatní sporty
Ilustrační fotografie
SKALNÁ - Vánoční florbalový turnaj ve sportovní hale ve Skalné patřil dvěma celkům ze skupiny B. Týmy Tachova a chebského Vulcanu se protlačily až do samotného finále, kde sehrály strhující bitvu o prvenství, jenž musely rozhodnout samostatné nájezdy

Vánoční florbalový turnaj vyhrál Tachov

Ostatní sporty