ŠTÍTEK: Diane Krugerová

Světové finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2022, 30. srpna 2022, Praha.
Serghi Shan ze Španělska a Majda John Peterová z Jižního Súdánu dnes zvítězili v Praze ve světovém finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2022. Večera se zúčastnily tři desítky finalistů vybraných z tisíců uchazečů. Prezentovali se ve Španělském sále Pražského hradu.

Modelky na Pražském hradě: V metropoli vyvrcholila prestižní soutěž

Praha
Moje kino live dnes uvádí oceňovaný německý thriller Odnikud.
Přemýšleli jste už o tom, jak si zpestřit poslední březnové pondělí, které odstartuje pracovně zkrácený týden? Podívejte se na pár našich tipů.

Tipy na pondělí 29. března

Volný čas
Rock’n Roll
/POZVÁNKA/ Opavský filmový klub uvádí další autobiografický snímek, který přibližuje život známého umělce a který se jmenuje Rock’n Roll.

FILMOVÝ KLUB: Rock’n Roll

Volný čas
MEZI DVĚMA ŽENAMI. Nicolas Cage jako Ben s nekompromisní matkou (Helen Mirrenová) a exmanželkou Abigail (Diana Krugerová).
Jejich mile roztržitý hrdina Benjamin Gates přichází do kin už podruhé. Stejně jako v prvním filmu Lovci pokladů (2004) je mírně zmatkářský a v hlavě má utkvělou myšlenku – dosáhnout svého.

Lovci pokladů tradičně příjemně baví

Umění
Ilustrační foto
PRAHA - Beethovenovská verze Formanova Amadea, i když bohužel ne tak podmanivá. Toť ve stručnosti snímek Ve stínu Beethovena polské režisérky Agnieszky Hollandové.

Beethoven ve stínu Formanova Amadea

Umění