ŠTÍTEK: DreamWorks

Herec Michal Novotný by se měl objevit v roli Shreka.
Pardubice – Po téměř ročním jednání s americkou agenturou získalo Východočeské divadlo Pardubice licenci k uvádění celosvětově úspěšného muzikálu Shrek. Výhradní právo pro Českou republiku autoři poskytli na tři roky, smlouva však navíc umožňuje i deset představení ročně na Slovensku.

Východočeské divadlo uvede muzikál Shrek

Pardubicko
Daniel Craig ve filmu Kovbojové a vetřelci
Praha – „Dnes není tvůj šťastný den, cizinče…“ To je zhruba v kostce úděl hlavního hrdiny amerického westernu Kovbojové a vetřelci, kterého od chvíle, kdy tuto větu pronesl kdosi na jeho adresu, už nečekají klidné hodiny. Do kin tedy vstupuje, kromě Vejdělkovy komedie Muži v naději, o níž jsme už hodně psali, americký western Kovbojové a vetřelci, kde se sešli Daniel Craig a Harrison Ford…

Filmové premiéry: Muži v naději a Bond s kloboukem hluboko do čela

Film a televize
SPASITEL? Robert Neville (Will Smith) prochází spolu se svou věrnou psí společnicí Sam newyorskými ulicemi a doufá, že není na světě úplně sám.
Chrudimsko - Co přinášejí ve své páteční nabídce regionální kina? Kino Mír bude patřit hudbě, koncert tu bude mít Václav Marek a Blue Star. Chrudimské kino zase sází na nostalgii a nabízí generační film, který se vrací k atmosféře minulého režimu "A bude hůř…". V Hlinsku se naopak zaměřili na budoucnost. Místní Panoramatické kino nabídne diváků film "Já, legenda".

Budoucnost i minulost se nabízí filmovým divákům

Volný čas
Ilustrační foto.
Chrudimsko - Úspěšná rodinná komedie otce a syna Svěrákových Vratné lahve pobaví diváky Panoramatického kina v Hlinsku již ve čtvrtek večer. Pro příznivce dobrodužství a tajemsví zase Městské kino Chrudim připravilo film Lovci pokladů: kniha tajemství s Nicolasem Cagem v hlavní roli.

Hlinecké kino ovládnou Svěrákovi

Volný čas
Renee Zellweger a Jerry Seinfeld
Barry Benson byl celý život pilný jako včelka. Protože Barry je včelka. Po třech dlouhých dnech strávených na univerzitě se teď má rozhodnout, kterou práci v obří továrně na med bude dělat. Jenže Barry má narozdíl od ostatních včel o nabídce jednoho místa na celý život a bez nároku na dovolenou své pochybnosti.

Upracovaná pohádka o včelách a lidech

Umění