ŠTÍTEK: Vladimír Sýkora

Hokejbalisté Karviné přivezli z Třince cennou výhru. Stav finálové série je 1:1.
Karviná - Karvinští hokejbalisté urvali ve finálové sérii s Třincem jednu cennou výhru ze hřiště soupeře. Před víkendovým pokračováním finále na karvinské půdě je stav série nerozhodný 1:1 na zápasy.

Hokejbalisté mají jednu výhru

Hokej
Hokejbalisté Karviné znovu vyhráli a drží si vedení v první lize.
Karviná - Martin Kurz a Vladimír Luka si v posledním kole I. ligy hokejbalistů s chutí zastříleli a jejich tým vyhrál v Porubě snadno 6:2. O víkendu se v Třinci rozhodne v přímém souboji o tom, kdo do play off bude vstupovat z vedoucí a tím samozřejmě i nejvýhodnější pozice.

Kurz s Lukou zařídili výsledek

Hokej
Celkem deset pytlů až po okraj naplněných odpadky – to je výsledek několikahodinové práce žďárského turistického oddílu Tuláci.
Žďár nad Sázavou - Celkem deset pytlů až po okraj naplněných odpadky – to je výsledek několikahodinové práce žďárského turistického oddílu Tuláci. Jeho členové v pátek krátce po třetí hodině odpolední vtrhli do úvozu vedoucího kolem žďárské čtvrti Klafar a pustili se tam do „jarního úklidu“.
5 fotografií

Tuláci nasbírali celkem deset pytlů odpadků

Žďársko
Hokejbalisté Karviné už vedou svou prvoligovou skupinu.
Karviná - Hokejbalisté Inteva Karviná pokračují ve spanilé jízdě základní částí I. ligy. V posledním odehraném utkání deklasovali zlínské Malenovice na jejich hřišti a s předstihem si zajistili play off.

Hokejbalisté jsou už první

Hokej
Hokejbalistům Inteva se na podzim celkem dařilo.
Karviná/ Nic se nezměnilo. V posledních čtyřech kolech I. ligy hokejbalu se ve skupině Morava předních pět týmů obralo o body navzájem. Každý vyhrál i prohrál, takže čelo tabulky zůstane přes zimní přestávku našlapané, jako už dlouho nebylo. Jestli vůbec kdy.

Pěkně se to mele na tom čele

Hokej
Karvinští hokejbalisté si doma s chutí zastříleli.
Karviná - Dění v tabulce I. hokejbalové ligy mužů se mění každým okamžikem, v přeneseném slova smyslu samozřejmě. O víkendu se hrálo další dvoukolo, Karviná v něm dvakrát s přehledem vyhrála a rázem je v tabulce druhá za Třincem, který nedávno porazila.

Uběhl týden a všechno je jinak

Hokej
Hokejbalisté Inteva Karviná se přiblížili po výhře nad Třincem čelu tabulky.
Karviná - Hokejbalisté Inteva porazili v I. lize dalšího soupeře. Ve vyhecovaném derby zdolali po nesmlouvavé bitvě Třinec 2:1 a drží se na dostřel prvnímu místu v tabulce.

Hokejbalisté zvládli derby s Třincem

Hokej
Běh přátel piva v obci Václavy
„Už ani nikdo z nás neví, kdo s tím šíleným nápadem přišel. Je to už sedmnáct let a právě po tolikáté se tu dnes znovu setkáváme, abychom se bavili a přitom také tak trochu sportovali,“ otevřel již sedmnáctý ročník nejen mezi místními štamgasty ve Václavech a okolí, ale také mimo hranice regionu populární Běh přátel piva jeho spíkr Jaroslav Nachtigal. U místní hospody Kačabáru se tak v sobotu 7. června odehrály běžecké závody sportovců od jednoročních po důchodce. A samozřejmě přitom nemohlo chybět to nejdůležitější – pivo.
19 fotografií

V pivním běhu dominovali místní běžci

Ostatní sporty
Další dvě prohry karvinských hokejbalistů vytlačily Intevo mimo první osmičku týmů.
Karviná – Hokejbalisté Inteva Karviná prohráli v nejvyšší soutěži další dva zápasy a vypadli mimo elitní osmičku, která si zahraje play-off. Na výhru už čekají sedm kol, což znamená se zimní přestávkou dlouhé čtyři měsíce.
5 fotografií

Hokejbalisté zklamali

Ostatní sporty
Jan Flaks
STŘÍBRO - Nedlouho poté, co doběhli závodníci Silvestrovského běhu ve Stříbře do cíle, byla v tamní restauraci vyhlášena celoroční anketa Nejlepší běžec Tachovska 2007. Vítězství patří pětačtyřicetiletému Janu Flaksovi z domácího oddílu SV Baník Stříbro

Nejlepším běžcem Tachovska je Jan Flaks

Ostatní sporty
Nejvíce zabrat dalo účastníkům Silvestrovského běhu ve Stříbře příkré stoupání před cílovou rovinkou. Vlevo vítěz kategorie veteránů a držitel traťového rekordu Vladimír Sýkora.
STŘÍBRO - (Aktualizováno o kompletní výsledky) Už po pětatřicáté se na silvestra u stadionu ve Stříbře sešli příznivci přespolního běhu, aby si v tradičně posledním běžeckém závodě roku na Tachovsku, Silvestrovském běhu, změřili své síly a schopnosti

Kopec před cílem dal závodníkům zabrat

Ostatní sporty