ŠTÍTEK: fotografie

Psí spřežení brodící se vodou na tajícím mořském ledu v Grónsku
Tým vědců působících v Grónsku zveřejnil alarmující snímek, na němž je vidět psí spřežení brodící se vodou na tajícím mořském ledu. Vědci s pomocí psího spřežení odváželi v polovině června přes zamrzlý Inglefieldův fjord na severozápadě Grónska zařízení z místní meteorologické stanice, rychle tající mořský led ale změnil jejich cestu v nebezpečné dobrodružství, napsal dnes deník The Guardian.
9 fotografií

Znepokojivá fotografie z Grónska. Psí spřežení se brodí vodou z tajících ledovců

Věda a technika
Na Den otců připravil Fotoateier Seidel pro tatínky focení v dobových plavkách a ve sportovním.
Český Krumlov - Krumlovský ateliér Seidel slavil nedělní Den otců už v sobotu focením tatínků s dětmi ve stylu krumlovské plovárny. Protože měl fotograf Josef Seidel tři syny, dostávali trojnásobní a vícečetní otcové fotografii zdarma.
16 fotografií

Tatínci, šup do dobových plavek

Z okolí
Julie Tvrdíková se poprvé na svět podívala 11. června 2019 ve 22:22 hod v čáslavské porodnici. Pyšní se mírami 3140 gramů a 52 centimetrů. Domů do Bohdanče si ji odveze maminka Marcela, tatínek Ondřej a dvouletý bráška Ondrášek.
Kutnohorsko /HLASOVÁNÍ/ - Vážení čtenáři, díky vstřícnosti porodnice v Městské nemocnici v Čáslavi a v Oblastní nemocnici v Kolíně vám přinášíme fotografie nejmladších občánků. Tentokrát z 24. týdne roku 2019.
6 fotografií

FOTOGALERIE: Právě jsme se narodili

Miminka
Pralesní fotbalové léto s Deníkem.
Fotbalová letní pauza v krajských a okresních soutěžích na stránkách Deníku neplatí! Letos premiérově rozjíždíme Pralesní fotbalové léto s Deníkem - seriál, kterým chceme vás, hráče i fanoušky, pobavit a ještě nabídnout šanci na skvělé výhry. V banku jsou peníze na ruku i sudy benešovského piva Ferdinand! Každý týden odměna pro tři nejlepší autory fotek s fotbalovou tématikou. Pojďme na to!

Pralesní fotbal v Deníku nekončí! Pošlete foto a vyhrajte tisícovku či sud piva

Fotbalové perličky
Kaple svatého Václava v Pacově.
Pacov – Do kaple svatého Václava, která je dominantou pacovského zámku, budou po celé léto lákat k návštěvě cestovatelské fotografie. Od soboty 15. června do 8. září zde vystavuje fotografie ze svých cestách po různých koutech planety Jan Kamír. Výstava nese lákavý název Svět (je) z ruky.

Svět (je) z ruky, říkají fotografie Jana Kamíra

Volný čas