ŠTÍTEK: Jack

Tady je Jack hodně podobný svému psímu tátovi.
V tomto seriálu vám přinášíme osudy psích duší, které nalezly lásku a pochopení až poté, co si prožily své a často nehezké. Příběhy jednotlivých pejsků pro vás zpracovala Sylva Kaplanová, která je sama patronkou některých z nich. Příběh Jacka je vlastně prvopočátečním důvodem, proč dnes existují Psí osudy. Naučil autorku milovat psa a ukázal jí, oč bohatší a úžasnější je život se psem.
10 fotografií

Psí osudy: Seznamte se s Jackem, aktivním rošťákem a velkým bojovníkem

Čtenář reportér
JAK  KOUSATKA POTOPILA TITANIC
Deník těsně před Vánocemi vyhlásil soutěž o nejkrásnější pohádku, kterou napíší malí čtenáři. Do redakce jich dorazilo mnoho. Ty nejlepší si můžete přečíst zde a také můžete hlasovat, která z pohádek se vám líbí nejvíce. Její autor či autorka od redakce získá cenu.
19 fotografií

Děti psaly pohádky pro Deník. Přečtěte si je

Zlínsko
Podzimní kampan Jacka Danielse.
Džínový krejčí, řezbářské duo, hudební grafik a moderátor, který si dopředu nic nepřipravuje. Takoví jsou ambasadoři Jacka Danielse. Každý z nich zastupuje jiný brand známé Tennessee whisky a prosazuje svoji nezávislost jiným způsobem. Kluky spojuje především fakt, že vystoupili ze své „komfortní“ zóny, opustili korporátní sféru a dělají povolání, které je skutečně baví. 
7 fotografií

Dřevěné hodinky, plecháček a džíny na míru? Jack Daniel’s sází na divokou kartu

Společnost
Počítačová hra Assassin’s Creed: Syndicate - Jack the Ripper.
Letošní pokračování zavedené dobrodružné série tentokrát vezme hráče do Londýna 19. století. Kromě průmyslové revoluce v něm řádil také nechvalně známý sériový vrah. Tvůrci se tak rozhodli využít příležitosti a hráč se boce moci Jackovi vydat po stopě společně s inspektorem Scotland Yard. Rovněž byl odhalen další dodatečný obsah, na který se hráči mohou po vydání těšit.

Jack Rozparovač bude hlavním tématem dodatečného obsahu Assassin's Creed

Hry
Costa Concordia
Hradec Králové – Na pohled čtrnáctipatrový panelák, ovšem na moři. Ano, myšlena je italská výletní loď a nejsledovanější nehoda v lednu. Ačkoli tato zpráva spíše patří do televizních novin nebo některých časopisů, velice ohromila hned z několika hledisek.

Dovolená strávená na obrovském plovoucím luxusu

Hradecko