ŠTÍTEK: Kawasaki

Následky tajfunu Hagibis
Nejméně pětadvacet mrtvých, kolem stovky zraněných a patnáct pohřešovaných za sebou zanechal ničivý tajfun Hagibis, který se přehnal přes největší japonský ostrov Honšú. Desetitisíce lidí jsou stále bez elektřiny a na šest milionů obyvatel v minulých dnech obdrželo evakuační výzvu. Živel už nicméně opustil japonské ostrovy.

Tajfun Hagibis má 25 obětí. Japonské ostrovy už opustil

Svět
Ilustrační foto.
Loket – Motokrosová sezóna je v plném proudu a Velká cena České republiky v motokrosu už tradičně klepe na dveře. A bude to opět západočeský Loket, který bude hostit tento prestižní podnik a svátek motokrosu!

Motokrosová elita míří na západ Čech

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Blanensko - K vážné dopravní nehodě, při níž zemřel motorkář, došlo ve čtvrtek 30. května v 16.05 hodin na silnici ve směru jízdy z Kotvrdovic do Lipovce na Blanensku. Řidič motorky značky Kawasaki Wulkan 900 začal před pravotočivou zatáčkou předjíždět autobus. Během předjíždění ale v protisměru vyjelo auto značky Škoda Octavia.

Předjížděl v zatáčce a dostal smyk. Hledají svědky smrtelné nehody motorkáře

Nehody
Z místa nehody.
Domažlice – Šestapadesátiletý cyklista, který jel na silničním kole značky Lapierre, se chtěl otočit do protisměru v okamžiku, kdy byl předjížděn motocyklem, a narazil do něj.
4 fotografie

Cyklista srazil motorkáře

Nehody
Nehoda motorkáře u Sobotína
Motocyklista na stroji Kawasaki havaroval v pátek 19. dubna na silnici I/11 v úseku mezi Sobotínem a Starou Vsí. Motorkář při průjezdu zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vyjel mimo silnici a skončil v příkopu.
2 fotografie

Motorkář u Sobotína skončil v příkopu

Nehody