ŠTÍTEK: korál

Vstup ke kostelu v Nákle připomínající umělou jeskyni se sochou Panny Marie Lurdské. Ozdoben je korály, červenec 2024.
Do Nákla u Olomouce míří v současných vedrech davy lidí. Hanácký „Karibik“ s čistou vodou a plážemi je mezi rekreanty a vyznavači vodních sportů vyhlášený široko daleko. Málokdo ale ví, že nedaleko vyhledávaného „hanáckého moře“ je pozoruhodná „jeskyně“ se sochou Panny Marie Lurdské a mořskými korály. Zajímavost stará více než 100 let se nachází přímo v Nákle před vstupem do kostela svatého Jiří.
9 fotografií

U hanáckého Karibiku je i jeskyně s mořskými korály. Nádherný unikát málokdo zná

Olomoucko
Při používání jantarových korálků hrozí dětem uškrcení, zadušení, ale také poranění úst nebo infekce.
Jantarové korálky pro děti jsou prezentovány jako alternativa k tišení bolesti z prořezávajících se zoubků. A nejen to. Podle výrobců fungují nejen na zuby. Mají tišit bolest krku a hlavy a dokonce snižovat horečku. Lékaři ovšem varují před nebezpečím uškrcení nebo vdechnutí korálku. Před časem se na jantarových korálcích uškrtil 18 měsíční chlapec. 

Na bolesti zubů jantarové korálky? Nejde o dobrý nápad, ale hazard se životem

Rodina
Nebezpečná krása, korál Clavularia sp
Zdravotničtí záchranáři z Královéhradeckého kraje se někdy setkávají i s případy, které by v naší domovině asi jen tak někdo nečekal. Spíš v některé z exotických zemí, jako s otravou, jejíž příčinou byl mořský korál. O štěstí může hovořit čtyřčlenná rodina z Hradce Králové, pro níž nakonec vše dobře dopadlo, ale na tuto zkušenost nejspíš nezapomene.

Čtyřčlennou rodinu z Hradce otrávil korál. Při čištění mořského akvária

Hradecko
Běžci si akci maximálně užili.
V srpnu se v Zoologické zahradě a botanickém parku Ostrava uskutečnil již sedmý ročník charitativního běhu pořádaný ve spolupráci s atletickým klubem SSK Vítkovice. Předešlých šest ročníků podpořilo záchranné programy pro outloně váhavé, langury indočínské, lemury Sclaterovy, gibony stříbrné, luskouny ostrovní a loskutáky niaské. Letošní ročník byl poprvé věnován zástupcům bezobratlých živočichů – korálům.
3 fotografie

Přes dvě stě tisíc korun pro korály. Charitativní běh v Zoo Ostrava splnil účel

Čtenář reportér
Marek Ziml, 15. července 2023, 3355 g, 49 cm, Cvikov
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Libereckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
11 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Libereckém kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Michal Michovský, 5. července 2023, 3800 g, 50 cm, Děčín
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Ústeckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
12 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Ústeckém kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Jakub Říháček,  5. července 2023, 4120 g, 49 cm, Třebíč
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z kraje Vysočina. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
12 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v kraji Vysočina v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Izabela Danielová, 6.7.2023, 2520 g, 47 cm, Hodonín
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihomoravského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
15 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Jihomoravském kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Eliška Němečková, 6.7.2023, 3640 g, Vimperk
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
12 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Jihočeském kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Anna Radvanovská, 9. července 2023, 3320 g, Plzeň
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Plzeňského a Karlovarského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
23 fotografií

Miminka narozená v Plzeňském kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Eliška Těšická, 14. července 2023, 3050 g, 50 cm, Mariánské Lázně, okres Cheb
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Karlovarského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
8 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Karlovarském kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Jakub Kňaze, 7. července 2023, 3560 gramů, Příbram
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
8 fotografií

Podívejte se na miminka narozená ve Středočeském kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Valérie a Vojtěch Kováříkovi, 3.7.2023, Valérie - 3220 g, 50 cm, Vojtěch - 3230 g , 50 cm, Radim
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
22 fotografií

Podívejte se na miminka narozená ve Středočeském kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Nairobi Komoňová, 16. července 2023, 2200 g,  46 cm, Vnorovy. Foto: Julie Anna Miklová
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Zlínského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
15 fotografií

Podívejte se na miminka narozená ve Zlínském kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Šimon Čenský, 5.7.2023, 3300 g, 52 cm, Všenory, okres Praha-západ
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Prahy a Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
8 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Praze a Středočeském kraji v 29. týdnu 2023

Právě jsme se narodili
Lukáš Hudeček, 14.7.2023, 3384 g,  50 cm, Kyselovice
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Olomouckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
16 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Olomouckém kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Kristýna Matúšková, 18. července 2023, 2825 g, 47 cm, Rychnov nad Kněžnou
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Královéhradeckého a Pardubického kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
15 fotografií

Miminka narozená v Královéhradeckém a Pardubickém kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Matyáš Vaněk, 7.7.2023, 3190 g, 51 cm, Ostrava
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Moravskoslezského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
18 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Moravskoslezském kraji v 29. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Samuel Gajda, 3.7.2023, 3480 g, 49 cm, Praha 9
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Prahy a Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
8 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Praze a Středočeském kraji v 28. týdnu 2023

Právě jsme se narodili
Gabriela Hanzelínová, 2.7.2023, 3330 g, 49 cm, Pečky
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
21 fotografií

Podívejte se na miminka narozená ve Středočeském kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
František Forejt, 4. července 2023, 3480 g, Blatná
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
12 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Jihočeském kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Tomino Vorlíček, 4. července 2023, 3700 g, 50 cm, Kozly.  Foto: Petra Hámová
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Libereckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
14 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Libereckém kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Tomáš Machovič, 6. července 2023, 3610 g, Dobříkov. Foto: se souhlasem rodiny
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Pardubického kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
4 fotografie

Podívejte se na miminka narozená v Pardubickém kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Mikuláš Němec, 27. června 2023, 3290 g, 50 cm, Maleč. Foto: se svolením rodiny
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z kraje Vysočina. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
15 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v kraji Vysočina v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Viktorie Roháriková, 2. července 2023, 3554 g, Nebílovy, okres Plzeň-jih
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Plzeňského a Karlovarského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
18 fotografií

Miminka narozená v Plzeňském a Karlovarském kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Valerie Růžička, 11. července 2023, 3130 g, 49 cm, Drahkov. Foto: Zdeněk Traxler
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Ústeckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
15 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Ústeckém kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Tereza Vaňková, 2. července 2023, 3172 g, 51 cm, Všechovice. Foto: se souhlasem rodiny
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Olomouckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
22 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Olomouckém kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Vojtěch Plaček, 29. června 2023, 3560 g, 50 cm, Karviná. Foto: Marek Běhan
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Moravskoslezského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
16 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Moravskoslezském kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Rozárie Knotková, 4. července 2023, 3150 g, 48 cm, Vlčnov. Foto: Julie Anna Miklová
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Zlínského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
22 fotografií

Podívejte se na miminka narozená ve Zlínském kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Tomáš Machovič, 6. července 2023, 3610 g, Dobříkov. Foto: se souhlasem rodiny
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Královéhradeckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
24 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Královéhradeckém kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Theo Smejkal, 23. června 2023, 3140 g, 48 cm, Mutěnice.
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihomoravského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
13 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Jihomoravském kraji v 28. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Zlata Květoňová, 26.6.2023, 3280 g, Strakonice
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
12 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Jihočeském kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Václav Chaloupka, 3. července 2023, 4050 g, 50 cm, Helvíkovice. Foto: se souhlasem rodičů
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Královéhradeckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
20 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Královéhradeckém kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Ondřej Hrubý, 29. června 2023, 3650 g, 50 cm, Seč.
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Pardubického kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
4 fotografie

Podívejte se na miminka narozená v Pardubickém kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Vivien Hocko, 27. června 2023, 2970 g, 45 cm, Varnsdorf.
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Libereckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
9 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Libereckém kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Daniel Hampl, 20.6.2023, 4020 g, 51 cm, Milovice.
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
34 fotografií

Podívejte se na miminka narozená ve Středočeském kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Anna Žerávková, 15.6.2023, 3200 g, 49 cm, Klobouky u Brna
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Jihomoravského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
12 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Jihomoravském kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Jiří Ruman, 2. července 2023, Mikulovice.
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Olomouckého kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
15 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Olomouckém kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Jakub Volf, 25.6.2023, 2670 g, 49 cm, Jihlava
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z kraje Vysočina. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
8 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v kraji Vysočina v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Jakub Zahradník, 1. července 2023, 3660 g, 50 cm, Město Touškov, okres Plzeň-sever
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Plzeňského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
23 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Plzeňském kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Elizabeth Matušová, 3.7.2023, 3630 g, 49 cm, Horní Blatná, okres Karlovy Vary
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Karlovarského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
8 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Karlovarském kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Šimon Franko, 28. června 2023, 3280 g, 49 cm, Staré Město. Foto: Julie Anna Miklová
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Zlínského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
19 fotografií

Podívejte se na miminka narozená ve Zlínském kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Tobias Popovič, 29. června 2023, 3330 gramů, Příbram
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek ze Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
12 fotografií

Podívejte se na miminka narozená ve Středočeském kraji v 27. týdnu roku 2023

Právě jsme se narodili
Dominik Vodička, 1. července 2023, 4380 gramů, 53 centimetrů, Řitka, okres Praha-západ
/HLASUJTE V ANKETĚ O NEJSYMPATIČTĚJŠÍ MIMINKO/ Představujeme vám další fotogalerii nově narozených miminek z Prahy a Středočeského kraje. Díky Deníku a rozvoji nových technologií a sociálních sítí se tak na fotku vašeho miminka snadno a rychle mohou podívat třeba i sestřenice či kamarádka z druhého konce světa a spolu s ní i na snímky dalších miminek narozených v daném regionu. A navíc pošlete-li nám fotografii vašeho miminka ke zveřejnění, získáte od nás unikátní dárek.
8 fotografií

Podívejte se na miminka narozená v Praze a Středočeském kraji v 27. týdnu 2023

Právě jsme se narodili