ŠTÍTEK: sex

Ilustrační foto.
Rokycansko – „Dvakrát mi někdo volal z čísla, které začínalo 672. Nejdřív, ať dám pokoj jeho ženě Martě. Pak že je ze sdružení nájemníků a stěžuje si na rušení nočního klidu hlasitým sexem,“ kroutí hlavou obyvatel Rokycan V. H. s tím, že se na internetu dočetl o podvodných telefonátech.

Předvolba 672 straší majitele mobilů

Rokycansko
Ilustrační foto.
Brno – Obžalovaná má sklon k manipulaci a egocentrismu, tvrdil u soudu psychiatr. Byla jsem u něj na vyšetření jen dvacet minut, kontrovala žena. Městský soud v Brně se v pátek znovu zabýval případem křivého obvinění, o kterém Brněnský deník Rovnost už v prosinci informoval. Žena z Brněnska v roce 2013 obvinila svého manžela ze zneužívání jejich dvou dětí. Nakonec u soudu skončila sama.

Manžel zneužíval děti, stále tvrdí žena. U soudu čelí obžalobě z křivého nařčení

Zločiny a soudy
kotvičník zemní
Již od pradávna jsou byliny spojované s čarovnou mocí, jak přivábit lásku. Třeba se věřilo, že pár lístků bazalky, které budeme mít neustále při sobě, přivolají lásku té správné osoby. V současnosti jsou potvrzené účinky řady přírodní afrodiziak, stačí je jen vyzkoušet. Bylinná afrodiziaka zvyšují sexuální touhu a prožitek pohlavního aktu, umocňují sexuální pud a fantazie.

Bylinné elixíry lásky

Zdraví
Speciální přístroj na ambulantní vyšetření děložního čípku, takzvaný kulposkopquot. Ilustrační snímek.
Když se část buněk organismu vymkne kontrole a začne nekontrolovatelně růst, je tady rakovina. Jen diagnózu nádoru děložního čípku si v České republice ročně vyslechne zhruba tisíc žen a každá čtvrtá na ni zemře. Častěji už lékaři ženám sdělují pouze diagnózu rakoviny prsu. U mužů jsou zase nejčastějšími formami zhoubného bujení kožní nádory či rakovina prostaty, jež každoročně postihne až sedm tisíc českých pacientů.
5 fotografií

Rakovina děložního čípku a prostaty. Shodně jsou druhými nejčastějšími

Zdraví
Rostislav Šafrata, obžalovaný z několika mravnostních trestných činů, stanul před karvinským okresním soudem.
Svádění k pohlavnímu styku, sexuální nátlak, výroba a jiné neoprávněné nakládání s dětskou pornografií, ohrožování mravní výchovy dítěte, pohlavní zneužití a znásilnění. To je jen část z mravnostních deliktů, kterým čelí devětašedesátiletý Rostislav Šafrata z Bohumína. Ve čtvrtek kvůli tomu stanul Okresním soudem v Karviné. 
5 fotografií

Muž, který fotil nahá děvčata, stojí před soudem

Zločiny a soudy