ŠTÍTEK: Stanislav Fořt

Zeptejte se na cokoli a Deník najde odpovědi. S pomocí expertů…
/56. OTÁZKA/ Umělá inteligence, její schopnosti a vliv na svět, patří k nejdiskutovanějším tématům současnosti. Skoro každý den lidé objevují nové a nové nástroje, které aplikace využívající umělou inteligenci nabízejí. Je něco, co se umělá inteligence nedokáže naučit? Na to odpovídá další díl seriálu Deníku 100 otázek a odpovědí. 

Co se umělá inteligence nedokáže naučit?

Věda
Na jubilejní Revival fest Kraslice míří legendární kapely i světelná šou
To bude jízda. Do Kraslic na Sokolovsku totiž o druhém červencovém víkendu míří přední české revivalové formace. Uskuteční se tam v kraji ojedinělý Revival fest Kraslice. Letošní ročník je jubilejní desátý a návštěvníci se mají na co těšit. Pořadatelé vybírali kapely, které tam v minulosti sklidily u fanoušků velký úspěch. Především milovníci rocku a metalu se tak mají na co těšit. O tom, co je konkrétně čeká, hovořil jeden z pořadatelů Tomáš Cvek.
4 fotografie

Na jubilejní Revival fest Kraslice míří legendární kapely i světelná šou

Sokolovsko
Revival fest v Kraslicích byla jedna velká jízda.
Jeden z nejlepších festivalů revivalových kapel na západě Čech byl k vidění uplynulou sobotu v Kraslicích. Pořádali ho dva nadšenci, Tomáš Cvek a Stanislav Fořt z agentury On - Off. Vystoupily revivaly takových legend, jakými jsou Guns N’Roses, Motörhead, Bon Jovi, Kabát, Katapult či Depeche Mode. A lidé se bavili a tančili. Kromě muziky si přítomní pochvalovali i výborný servis a zázemí, který jim pořadatelé připravili.
43 fotografií

OBRAZEM: Revival fest v Kraslicích byla jedna velká jízda

Volný čas
To bude jízda! Do Kraslic míří top revivaly mezi kapelami.
Jeden z nejlepších revival festů na západě Čech bude k vidění 9. července v Kraslicích. Pořádají ho dva nadšenci, Tomáš Cvek a Stanislav Fořt z agentury On - Off. Vystoupí revivaly takových legend, jakými jsou Guns N’Roses, Motörhead, Bon Jovi, Kabát, Katapult či Depeche Mode. Na co se mohou diváci těšit, Deníku prozradil Tomáš Cvek.

To bude jízda! Do Kraslic míří top revivaly mezi kapelami

Sokolovsko