ŠTÍTEK: Tina

Talentovaný Jakub Skořepa z Litvínova
Litvínov - Talentovaný mladík Jakub Skořepa vyrobil už na střední škole za pomoci dvou spolužáků 3D tiskárnu. Když si o tom před dvěma roky povídal s Mosteckým deníkem, byl zrovna studentem prvního ročníku na ČVUT v Praze a plánoval další počiny v oblasti počítačového hardwaru.

Skromný kluk z Litvínova si plní sny

Mostecko
ASISTENČNÍ PES je nejen pomocníkem, ale také nejlepším přítelem. Tina s matkou Soňou a se zlatou retrívřicí Aničkou.
Vránov - Na benefiční pochod pořádaný organizací Pomoc v nouzi na podporu jiné neziskové organizace, Helppes, dorazila i Soňa Szarková. Matka holčičky, která díky Helppes získala tolik potřebného asistenčního psa.

Pes se stal nejlepším přítelem mé dcery

Z okolí
Hana Skalníková.
Brno – Jejich ostře sledovaný duel se zatím odkládá. Plážová volejbalistka Kristýna Kolcová s novou spoluhráčkou Hanou Skalníkovou z Brna na svoji předešlou dlouholetou parťačku Markétu Slukovou na mistrovství České republiky nenarazila, protože se z turnaje odhlásila. Na první střetnutí pátého páru olympiády v Londýně coby soupeřek se tak dál čeká. „Tina z toho nervózní nebyla, je to bojovnice a i kdyby k zápasu došlo, postaví se k němu čelem," tvrdí Skalníková, která se svojí novou spoluhráčkou republikový šampionát ovládla.

Čerstvá domácí beachvolejbalová šampionka Skalníková překvapila i sama sebe

Ostatní sporty
Twirlgirls Eva a Tina.
Moravská Třebová – Ve dnech 31. ledna a 1. února se v Plzni uskutečnilo mistrovství České republiky v twirlingu. Eva Kalandrová a Tina Kolomá opět skvěle reprezentovaly Moravskou Třebovou.

Twirlgirls byly úspěšné na MČR

Svitavsko
Hyena čabraková.
Vypadá vážně skvěle! Trochu mi připomíná Tinu Turner v té nejlepší formě. Vážně. Rozevlátý účes mají úplně stejný; jako by navštěvovaly téhož kadeřníka. A té energie! Už se nemůžu dočkat jejího comebacku!

POHLEDEM Miroslava Bobka: Afričanka Tina

Názory z regionu
Jak prozradil ošetřovatel koní Pavel Kaluža z Ekofarmy Lomnice, hříbátko jménem Tora porodila klisna Tina minulé pondělí.
Lomnice - Je to kobylka, zaradovali se v pondělí 25. února při narození hříbátka jménem Tora ošetřovatelé koní z Ekofarmy Lomnice. Mléko od své maminky Tiny pilo hříbátko už půl druhé hodiny po narození.

Na ekofarmě se narodilo hříbátko

Bruntálsko
Marek Ztracený
Zaječí, Velké Bílovice – Už jen pár dnů chybí do korunovace historicky první Miss víno. Čtvrteční finálový večer premiérového ročníku stejnojmenné soutěže, který bude hostit kulturní dům ve Velkých Bílovicích, slibuje nejen krásu a půvab, ale i bohatý doprovodný program.

Na Miss víno zazpívá Tina, Ztracený i Maxa

Jihomoravský kraj
Marek Ztracený
Zaječí, Velké Bílovice – Už jen pár dnů chybí do korunovace historicky první Miss víno. Čtvrteční finálový večer premiérového ročníku stejnojmenné soutěže, který bude hostit kulturní dům ve Velkých Bílovicích, slibuje nejen krásu a půvab, ale i bohatý doprovodný program.

Na Miss víno zazpívá Tina, Ztracený i Maxa

Břeclavsko
V prvním Rozhodnutí vypadli ze soutěže Hlas Česko Slovenska Veronika Vrublová (na snímku) a Michal Chrenko.
Praha – O velikonočním pondělí večer proběhlo první Rozhodnutí v česko-slovenské pěvecké soutěži. Dosud šestičlenné týmy Pepy Vojtka a Rytmuse, které se předvedly v neděli večer v prvním z přímých přenosů, jsou o jednoho člena chudší. V týmu Pepy Vojtka prohrála Rozstřel česká zpěvačka Veronika Vrublová, v partě Rytmuse zase Slovák Michal Chrenko. „Můžete odejít s hrdostí, vaše výkony byly super,“ glosoval na závěr kouč Rytmus a poražený Chrenko dodal, že už tohle zažil: „Za pár týdnů už nikdo nebude vědět, kdo kdy vypadl,“ loučil sel smířeně…

Hlas Česko Slovenska: Padlo Rozhodnutí. Na Veroniku Vrublovou a Michala Chrenka

Ostatní
V Zoo Lešná přišla začátkem dubna na svět mláďata lemura katy. Dvě samičky porodily dokonce dvojčata.
Zlín - Porod už má letos za sebou Linta, Moly, Táňa i Tina. Samičky lemurů kata, atraktivních poloopic, mají přitom stejného „manžela“ Sama. Na rozdíl od jiných druhů zvířat jsou však u lemurů dospělé a chovné samičky ve skupině nadřazeny samci, který je tak ve společnosti na posledním místě.

Samičky lemura v březnu rodily. Otec mláďat je jediný

Zlínsko
Slovenská zpěvačka Tina je jednou z hlavních tváří show TV Nova a Markíza Hlas Česko Slovenska, coby polovina moderátorského tandemu, který tvoří s Leošem Marešem.
Praha /ROZHOVOR/ – Slovenská zpěvačka Tina je jednou z hlavních tváří show TV Nova a Markíza Hlas Česko Slovenska – coby polovina moderátorského tandemu, který tvoří s Leošem Marešem, dodává soutěžícím odvahu, prožívá s nimi pocity zklamání i štěstí. Sama se raduje i z vlastních úspěchů – tím posledním je Zlatý Slavík, kterého na Slovensku před pár dny dostala.

Tina z Hlasu: Chápu očekávání, naděje i smutky soutěžících

Ostatní
KOUČOVÉ. Michal David se neudržel a zahrál na klávesy.
Praha – Tahákem jarního vysílání televize Nova se stane show Hlas Česko Slovenska, která má za sebou prvních pár dní natáčení na pražském Strahově. Její protagonisté se tak okamžitě stali objektem mnoho lovců autogramů a fotografií, kteří mu přihlíželi. Pepa Vojtek si držel svoji dobrou náladu už při nebytném líčení, slovenská zpěvačka Tina, která show moderuje s Leošem Marešem, trpělivě držela a snášela nepohodlí, které s sebou práce maskérek a vizážistek přináší…

TV Nova začala hledat hlas Česko Slovenska

Film a televize
MAJK SPIRIT
Zlín – Sedmadvacetiletý mladý rebel Majk Spirit z Bratislavy vyráží na turné ke svému novému albu Nový člověk. Po úspěchu s předchozím albem nazvaným Mixtape – Mladý rebel, které vyšlo v loňském roce, se tedy fanoušci mohou těšit na další hudební bonbonek.

Zbožňovaný mladý rebel míří s H16 do Zlína

Volný čas
Rapper Rytmus
Přerov – Přerovské výstaviště čeká už za pár dní největší hudební akce uplynulého roku. Do Přerova totiž dorazí sice pro mnohé kontroverzní, ale každopádně jeden z nejpopulárnějších zpěváků a hudebníků poslední doby Patrik Vrbovský alias Rytmus.

Do Přerova dorazí Rytmus i Tina

Volný čas
Ilustrační foto
Frýdek-Místek – Ve Frýdku Místku se v roce 2010 narodilo 1 460 dětí, přičemž chlapců bylo 739 a děvčat 721. Porodníci také ve 12 případech pomáhali na svět dvojčatům. Ve srovnání s rokem 2009 se loni narodilo o 11 dětí méně.

Dívkám vévodí Eliška

Frýdecko-Místecko
Hudební ceny Óčka 2009: Aneta Langerová
Praha /FOTOGALERIE/ - Někteří z vítězů, jež přebrali 25. 2. v pražské hale Incheba Arena prestižní ocenění, jako Chinaski, Aneta Langerová, Tomáš Klus nebo Madrage také během zhruba čtyřhodinového programu na živo zahráli. Dalšími účinkujícími byli Divokej Bill, Vypsaná fixa, Horkýže slíže, Tina a Rytmus… Chyběl naopak avizovaný Dan Landa, který měl představit svou novou píseň. Podle pořadatelů se projekt nepodařilo včas připravit. Pobavení sklidila plzeňská skupina Mandrage, která zvítězila v kategorii rock nad takovými českými stálicemi jako je skupina Kabát, Vypsaná fixa nebo Tři sestry a ukázala, o jak velkou fanouškovskou základnu se kapela může opřít. Podpora fanoušků zajistila Mandrage vítězství v této anketě, a snad právě proto se kapela odhodlala k nečekanému kroku: Přímo po předání cen Óčka se zpěvák kapely Víťa Starý prodral mezi fotografy a věnoval cenu jednomu z diváků.
6 fotografií

OBRAZEM: V Praze se předávaly Hudební ceny Óčka 2009

Hudba
Leoš Šimánek i s doprovodem na cestě po Rusku.
Trutnovsko - Life diashow známého cestovatele Leoše Šimánka s názvem Rusko: Země plná překvapení uvidí ještě v úterý diváci ve Dvoře Králové, v pátek v Úpici a v soboru v Trutnově. Během cesty napříč Ruskem a jeho přilehlými jižními republikami objevil Leoš Šimánek oblasti, které unikly ničivému působení člověka za předchozího režimu a uchovaly se ve své neporušené podobě.
77 fotografií

S tatrou v drsných horách Alaje - z knihy L. Šimánka

Volný čas