ŠTÍTEK: Válka světů

Ilustrační foto
Praha /FOTOGALERIE/ – Nejvýdělečnější film všech dob Avatar, který v roce 2009 uvedl na světová plátna režisér James Cameron, se vrací do české distribuce. Ve formátu 4DX bude promítán od čtvrtka jen dva týdny v jediném kinosále v Česku umožňujícím uvést tuto verzi obohacenou o pohyb sedaček, vítr, vodní mlhu či vůně. Na dnešní projekci v Cinema City na Novém Smíchově se novináři přesvědčili, že nová verze atakuje všechny smysly – přesně podle toho, co se děje na plátně.
7 fotografií

Vítr, vodní mlha a vůně. Film Avatar se v Praze promítá ve formátu 4DX

Film a televize
Ilustrační foto
Praha – Nejvýdělečnější film všech dob Avatar, který v roce 2009 uvedl na světová plátna režisér James Cameron, se vrací do české distribuce. Ve formátu 4DX bude promítán ode dneška jen dva týdny v jediném kinosále v Česku umožňujícím uvést tuto verzi obohacenou o pohyb sedaček, vítr, vodní mlhu či vůně. Na dnešní projekci v Cinema City na Novém Smíchově se novináři přesvědčili, že nová verze atakuje všechny smysly – přesně podle toho, co se děje na plátně.

Vítr, vodní mlha a vůně. Film Avatar se v Praze promítá ve formátu 4DX

Česko
Únik plynu vyděsil v úterý ráno Hradec nad Moravicí. Naštěstí se ale ukázalo, že mnohé z informací kolujících městem jsou spíše fámy než realita, a tak život města závada nijak neomezila.
Hradec nad Moravicí – Silný zápach plynu, policejními páskami uzavřená Lidická ulice, několik aut hasičů a přibližně dvě desítky lidí, které dočasně opustily své domy. A také pracovníci plynáren s měřicím zařízením, bagr firmy budující kanalizaci v plné práci a hlídky policistů na silnici.

V Hradci nad Moravicí unikal plyn

Nehody
Prison Break (Útěk z vězení) je TV seriál americké televizní společnosti Fox. Premiéru na jejích obrazovkách si odbyl 29.8.2005.
Když se scenárista Paul Scheuring obrátil v roce 2003 na producenty z americké televizní stanice Fox s námětem na seriál, který by celý, od začátku až do konce, pojednával o útěku z vězení, nevěnovali mu příliš pozornosti. Tehdy se nenašel nikdo, kdo by věřil tomu, že takové téma dokáže přilákat týden co týden pozornost dostatečného počtu diváků, aby se seriál vyplatil.

Velký televizní útěk z kriminálu se líbí i Kajínkovi

Film a televize
Beuatiful lie
Pokud je zpěvák a kytarista rockové kapely zároveň úspěšným hollywoodským hercem, má taková kapela cestu do hitparád pochopitelně usnadněnou. Recenze Druhé album čtveřice 30 Seconds To Mars nazvané A Beautiful Lie již loni dobylo domovský trh, v USA se ho prodalo víc než milion kopií. Od letošního března se „Marťané“ soustředí na Evropu. Podle rádiových rotací to vypadá, že showbyznysovou „válku světů“ vyhrávají.

Mezi rockem a Hollywoodem

Umění