ŠTÍTEK: video

Ilustrační foto
K brutálnímu napadení mladého chlapce došlo v Sedlčanech na hřišti v ulici Na Potůčku přibližně před týdnem. Místní mladík tam před zraky dalších vrstevníků surově zbil slabšího kluka, jenž se ani nebránil. Alarmující je fakt, že mu nikdo z přítomných nepomohl. Místo toho přihlížející natáčeli nechutné video, které se dostalo na internet. Inkriminované záběry vyděsily i zkušené kriminalisty.

Brutálně zbil nevinného chlapce

Zločiny a soudy
Svatováclavské hody v Hulíně 2019
FOTOGALERIE/ Slavnostní průvod vyráží z kostela, obchází jej a míří na náměstí. V čele jdou dobrovolní hasiči, následují myslivci, Orlové, mažoretky a tanečnice. Průvod uzavírají krojovaní členové místního folklorního souboru. Na náměstí se všichni řadí vedle sebe a čekají na úvodní slovo starosty. Tak vypadalo zahájení Svatováclavských hodů v Hulíně.  
73 fotografií

VIDEO: Svatováclavské hody v Hulíně nabídly folklorní i moderní tance

Kroměřížsko
Ilustrační foto
Měsíčně míří do chvaletické elektrárny tisíce tun uhlí. Jejich vykládku však nemá na starost početná četa dělníku s lopatami, ale důmyslný robotický systém.

VIDEO: Elektrárnu krmí robot

Pardubicko
Výstavba dálnice D1 Lipník - Přerov - konec září 2019
Na nečekaný problém narazili stavebníci při betonáži vozovky nového úseku dálnice D1 mezi Lipníkem a Přerovem. Na několika stovkách metrů krajnice se objevily trhliny, které bude nutné spravit. Podle Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) by ale závada neměla mít vliv na termín dokončení stavby. Úsek má být zprovozněn v prosinci.
19 fotografií

VIDEO: Stavba D1 Lipník - Přerov finišuje. Takto teď vypadá

Olomoucko