Explorio.cz: Užijte si se svými dětmi spousty zážitků kdekoli v ČR

KOMERČNÍ SPOLUPRÁCE: Chtěli byste si užít dovolenou se svými dětmi, ale máte obavy ze zdlouhavého a nepříjemného plánování? Možná ano, vždyť jen domluvení chaty třeba pro dvě až tři rodiny vyžaduje poměrně velkou časovou rezervu a dostatek trpělivosti.

Vyberte si z široké nabídky aktivit s dětmi. Kromě hradů a zámků můžete vybírat mezi dinoparky, ZOO a dalšími atrakcemi.
Vyberte si z široké nabídky aktivit s dětmi. Kromě hradů a zámků můžete vybírat mezi dinoparky, ZOO a dalšími atrakcemi.
Zdroj: Halfpoint/Shutterstock.com

Asi vás napadne, že není problém využít služeb některé z cestovních kanceláří. U těch si ale můžete být jistí poměrně vysokou cenou. Mnohé cestovky se navíc soustředí spíše na zahraniční destinace, jež jsou v současné době hodně oblíbené. Z těchto důvodů je zapotřebí vydat se zlatou střední cestou. Tu představuje služba Explorio.cz, již vám představíme právě v tomto článku. Dokáže ušetřit jak spousty času, tak i peněz, o čemž se ostatně sami přesvědčíte.

Přes 1000 aktivit kdekoli v České republice

Být doma s dětmi může být někdy hodně otravné. Vždyť malí caparti potřebují pohyb a zábavu. Vymyslet jim něco v bytě na několika málo metrech čtverečních je neskutečně složité. Nutně také nemusíte plánovat dovolenou u moře, jež je často předražená. Česká republika nabízí spousty lokalit, jež stojí za to. Na Explorio.cz jich je více než 1000! Jednat se přitom nutně nemusí pouze u místa s historickými památkami typu hradů či zámků. Vybrat si můžete také dinoparky, dětské parky nebo ZOO či jakékoli jiné atrakce, jež děti milují. Alternativ je na tomto portálu skutečně spousta.   

Tolik diskutovaná kvalita ubytování zaručena

Když si budete zařizovat dovolenou sami, můžete počítat s tím, že kvalita ubytování nemusí být nijak valná. U Explorio.cz si můžete být jistí tím, že ubytování bude přesně podle vašich představ. Volit můžete z mnoha různých typů ubytovacích zařízení, balíčků a alternativ přímo na míru. Vynikající jsou i speciální balíčky obsahující nejrůznější aktivity pro děti. Za výhodnou cenu tak můžete mít dovolenou, jež bude stát za to. 

Stačí klik a výběr je jasný

Vybrat si konkrétní zážitky s dětmi spojené s dovolenou není na Explorio.cz nijak složité. Prostředí tohoto webu je naprosto intuitivní a jednoduché. Volit můžete velmi pohodlně podle mnoha kritérií, jež si sami zadáte. Jedná se například o volbu konkrétního kouta České republiky, přítomnosti dětských hřišť, vodních ploch, případně sjezdovek. Nyní v zimě je především tento aspekt nesmírně důležitý. Zapomenout určitě nemůžete ani na domácí mazlíčky. Ne všude je budou vítat s otevřenou náručí. Pokud si vyberete na Explorio.cz konkrétní ubytovací kapacitu, kde mohou domácí mazlíčci přebývat s vámi, získáte jistotu spokojeného pobytu i pro ně. Výborné jsou i hromadné pobyty, které si tady pohodlně zařídíte. O službách zmiňovaného portálu se můžete dozvědět více na dvou facebookových skupinách Cestujeme s dětmi a Hory s dětmi.