Našli jsme Mazlíčka roku 2012. Podívejte se na výherce

Podívejte se na vítěze soutěže Mazlíček roku, kterou jsme na National Geographic vyhlásili.

Našli jsme Mazlíčka roku 2012. Podívejte se na výherce
Našli jsme Mazlíčka roku 2012. Podívejte se na výherce
Zdroj: archiv

Na začátku května jsme vyhlásili soutěž Mazlíček roku 2012. Poslali jste do ní tisíce fotografií a pak jste hlasovali jako o život. Teď nastal čas vyhlásit vítěze a pogratulovat jim. A těm, kdo neuspěli, popřát, aby jim to vyšlo třeba někdy příště. Velmi nás překvapila vysoká kvality většiny zaslaných fotografií - děkujeme, že jste tak poctivě vybírali.

Mazlíčkem eStránek se stal Aura Griam, nádherný osmiměsíční německý ovčák. Jemu gratulujeme k vítězství a jeho majitelce, paní Lence Procházkové, posíláme výhru:  půlroční předplatné časopisu National Geographic a domácí pekárnu od společnosti Moulinex v hodnotě 2 000 Kč.

Mazlíčkem sympatie se stal kocour. Konkrétně Kuba - kříženec mainské mývalí a české domácí kočky. Kuba i jeho majitelka Kateřina Zborníková od nás dostávají velkou gratulaci a samozřejmě i výhru - tentokrát to bude roční předplatné časopisůNational Geographic a Dům a zahrada. Dále se může těšit na kávovar Dolce Gusto KRUPS v hodnotě 2000 Kč.

Vítěze hlavní kategorie Mazlíček roku 2012 se jmenuje Endínek. Je to osmiměsíční maltézský psík, který patří Marii Novotné. Ta pro něj vyrobila i vlastní web. Za absolutní vítězství má naši gratulaci a hlavně výhru. Dostane produkty v hodnotě 16 500 Kč. Konkrétně se můžete těšit na skvělý žehlicí systém od společnosti TefalTefal Pro Express Turbo v hodnotě 6 900 Kč, Tefal VitaCuisine v hodnotě 2600 Kč. Dále pak na pákový robot od společnosti Moulinex v hodnotě 5 000 Kč, domácí pekárnu od stejné společnosti v hodnotě 2 000 Kč.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Související články