ŠTÍTEK: fotografie

SK Velké Přítočno - Tatran Rakovník B 0:6, I.B tř. sk. A, 24. 8. 2019
Fotbalová I. B třída otevřela brány nového ročníku. V úvodním kole se nejzajímavější zápas z kladenského pohledu hrál na Braškově, kde domácí statečně vzdorovali favoritovi z Hostouně. Ten získal dva body, ale kaňkou byl výkon rozhodčího Pagáče. Na mladíka bylo tohle derby prostě příliš a nadávaly mu nakonec obě strany. Pro rozhodčí to byl vůbec pitomý víkend, když sledujete, jak si vedli profíci v Liberci…
28 fotografií

FOTO: I. B třída: sudí z Kladenska okresní derby neukočírovali

Okresy
Z divizního fotbalového utkání Poříčany - Polaban Nymburk (3:0)
Hodili za hlavu dvě porážky a v derby vydřeli tři body. Fotbalisté Poříčan, nováček divizní skupiny C, vyhráli na „svém“ trávníku ve Vykáni souboj dvou okresních rivalů. Polabanu Nymburk nastříleli tři branky. Pro hostující fotbalisty to bylo druhé okresní derby během prvních třech kol. Vyhráli v Ostré 1:0, poté však padli doma s Náchodem (0:4). Oba nedělní soupeři tak mají po třech bodech, stejně je na tom i Ostrá.
32 fotografií

FOTO: V derby se červenalo. Tři body urvaly Poříčany

Fortuna divize
Olomouc - Teplice 2:0
Tepličtí fotbalisté zažili černý pátek a i po sedmém kole FORTUNA:LIGY zůstávají u dna prvoligové tabulky. Dva inkasované góly v samotných úvodech obou poločasů, kvůli ruce po videu neuznaný gól na 1:1 a navíc po dalším videu vyloučení 23letého štítového záložníka Kodeše v 54. minutě. Skláři prohráli po sympatickém a bojovném výkonu v hodně smolném zápase v Olomouci 0:2.
15 fotografií

FOTO: V Olomouci úřadoval VAR. Teplice přišly o gól a padly 0:2

FORTUNA:LIGA
Jarmila Matějková při prohlížení fotografií z toku 2009 s vděkem vzpomíná na všechnu pomoc, která se jim dostala.
I po deseti letech se jim hrnou slzy do očí, když vzpomínají na bleskové povodně, které koncem června 2009 překvapily několik obcí na Hranicku. Vedle nejvíce zasažených Hustopeč nad Bečvou, to byla také obec Polom. Helena Říhová se svou maminkou Jarmilou Matějkovou z Polomu se probírají deset let starými fotografiemi a při vyprávění se oběma ženám ještě stále třese hlas.
12 fotografií

Děsivé vzpomínky na povodně. Bláto bylo všude, nezůstalo nám nic, říká Jarmila

Regiony