ŠTÍTEK: Podřipsko

Městská nemocnice v Litoměřicích by v letošním roce měla investovat do dokončení centrálních operačních sálů. V Podřipské nemocnici v Roudnici proběhne rekonstrukce centrální JIP.
Litoměřicko a Podřipsko – Ministr zdravotnictví Němeček vyzval ředitele zdravotnických zařízení, aby naplnili  nařízení vlády č. 303 a od ledna navýšili platy všech zaměstnanců v tarifní složce o pět procent.

Nemocnice personálu přidají

Litoměřicko
ŘEPA CUKROVKA. Na polích mají zemědělci připravené tisíce tun. Skladováním plodina ztrácí na kvalitě. Kdy si ji cukrovar odebere, zatím nevědí.
Litoměřicko – Zemědělci na Podřipsku a Libochovicku zůstávají stále významnými pěstitelem cukrové řepy, a to i přesto, že po stanovení kvót Evropskou komisí a po dohodě s cukrovarem  TTD Dobrovice se jejich pěstební plocha výrazně snížila.

Na polních skládkách jsou ještě tisíce tun řepy

Litoměřicko
Ilustrační snímek.
Litoměřicko, Podřipsko - V letošním roce obdobně jako v loňském nebyla na Litoměřicku naštěstí oznámena žádná vážnější zranění, která by vznikla při manipulaci se zábavnou pyrotechnikou. Policejní mluvčí Pavla Kofrová přiblížila, co policisté o Silvestra řešili.

Opilé děti skončily v nemocnici

Zločiny a soudy
Hrad Hazmburk.
Litoměřicko, Podřipsko – Vítání Nového roku absolvují stovky lidí všech věkových kategorií na čerstvém vzduchu zdravým pohybem při tradičních novoročních výšlapech.

Kam vyrazit na kopec?

Litoměřicko
Česko zpívá koledy v Křešicích
Litoměřicko, Podřipsko – Vánoce, vánoce přicházejí… To byl opět nejúspěšnější „kus“ letošní akce Česko zpívá koledy. Všech zhruba sto padesát zpěváků si ji zazpívalo také v křešickém Mariánském kostele, který se stal již potřetí jedním z míst, kde se včera v 18 hodin zpívaly koledy.
63 fotografií

FOTO: Česko zpívalo koledy - zhodnocení

Litoměřicko