VIDEO: 106letá babička z Indie slaví úspěch jako nejstarší youtuberka na světě

I přes svůj vysoký věk má Mastanamma stále spoustu sil. Hodně času věnuje vaření. Jejího vnuka proto napadlo, že začne zveřejňovat videa, na kterém babička připravuje tradiční indická jídla. Od té doby se strhla lavina zájmu.

Mastanamma nejčastěji vaří z ingrediencí, které jsou v Indii dostupné - z vajec, ryb, zeleniny, ovoce a kuřecího masa.
Mastanamma nejčastěji vaří z ingrediencí, které jsou v Indii dostupné - z vajec, ryb, zeleniny, ovoce a kuřecího masa.
Zdroj: Profimedia.cz

Mastanamma se stala nejstarší youtuberkou na světě. Svým příběhem navíc ukazuje, že na úspěch není nikdy pozdě. Na kanálu Country Foods už totiž má přes 280 000 odběratelů.

„Jednou v noci jsme dostali s kamarády hlad. Během přípravy jídla jsem se shodli na tom, že bychom chtěli lidem ukázat tradiční způsob indického vaření a já si hned vzpomněl na babičku," mluví o vzniku nápadu její vnuk, a zároveň velký fanoušek K. Laxman. S pomocí kamarádů se rozhodl natáčet a následně nahrávat videa na YouTube. Hned to první mělo spoustu sdílení.

Zdroj: Youtube

Vaření přitahuje pozornost svojí jednoduchostí. Mastanamma učí svoje fanoušky vařit s použitím čerstvých ingrediencí a chutných kombinací. A nemíní s tím přestat. „Přestože moc nechápe, co se při natáčení videí děje a nedochází jí ani její popularita, poznám na ní, že je šťastná," říká Laxman.
Zdroj: Youtube

Oblíbená videoblogerka pochází z města Gudiwada v indickém státě Ándhra Pradéš. Zajímavé je, že nejradši vaří úplně sama, bez pomoci kohokoli z rodiny. Ve vesnici je známá i pro svoje léčitelské schopnosti. Lidé o ní mluví jako o typické Indce, která dokáže druhé uzdravit dobrým jídlem.

Mohlo by vás zajímat: