FOTOSOUTĚŽ se Zoo Praha: Podívejte se na vítězné snímky i výběr redakce

Byly vyhlášeny výsledky fotosoutěže se Zoo Praha. Vytvořili jste více než 1000 obálek. Které se nejvíce líbily vám? A které porotě?

Zdroj: archiv

Soutěž vypukla v polovině prosince - fotili jste v Zoo Praha a vytrvářeli titulky NG. Nakonec se nám jich sešlo neuvěřitelných 1170! Všechny je můžete prohlédnout na stránkách soutěže zoo.nationalgeographic.cz. Nahrávali jste až do poloviny prosince, a pak nastal čas hlasování - nejlepších 20 obálek jste měli vybrat vy, čtenáři. A jak to dopadlo? Podívejte se na nejlepších 20 obálek, které se vám nejvíc líbily.  Prohlédnětě si nejlepší obálky, jak je vybrala porota vlevo v galerii…

Z nejlepších 20 obálek, které jste vybrali vy, pak vybírala odborná porota:

Tomáš Tureček (šéfredaktor časopisu National Geographic Česko)
Jan Rybář (český novinář, fotograf a spisovatel, který v roce 2004 vyhrál hlavní cenu v soutěži Czech Press Photo a napsal a nafotografoval stovky reportáží (pro MF DNES, ale například i pro český National Geographic). Více na www.amaze.cz, www.facebook.com/amaze.cz)
Vanda Gabrielová (produktová manažerka webu nationalgeographic.cz)
Míša Holická (marketingová manažerka)

Redakce NG doporučuje

 

Když jsme si procházeli všechny vaše fotografie, nedalo nám to a rozhodli jsme se, že vybereme ještě nějaké fotografie, které stojí za povšimnutí. Podívejte se na ně do fotogalerie vlevo. Chybí vám tam nějaké? Nebo byste nějaké naopak vyřadili? Napište nám váš názor.

Všechny obálky najdete na stránkách soutěže https://zoo.national-geographic.cz/.

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

 

Související články