Vítejte na blogu

Založili jsme pro naše čtenáře novou sekci - blogy. A abyste v tom nebyli sami, založili jsme si rovnou jeden redakční.

Vítejte na blogu
Vítejte na blogu
Zdroj: archiv
Zdravím všechny čtenáře webu National Geographic. V těchto dnech v redakci tak trošku slavíme - už je to půl roku, co jsme spustili nové stránky NG; a radujeme se z výsledků. Ze 7000 čtenářů se za tu dobu jejich počet zvýšil na víc než 100 000 - a stále jich přibývá. Na Facebooku jsme měli 70 příznivců a dnes jsem jich napočítal 7254. Jsme moc rádi, že se vám naše práce líbí. Ale pořád je co zlepšovat, a tak jsme přišli s novou sekcí - blogy.


Dáváme vám možnost, abyste se sami podíleli na tvorbě obsahu National Geographic - ať už texty, fotografiemi nebo zajímavými videy, na která narazíte. Vítáme všechny, kdo mají co říct o světě, každého, kdo může ostatní nějak obohatit. 


Snažili jsme se vytvořit blogy tak uživatelsky jednoduché, jak jen to jde - a po rozsáhlém testování se nám zdá, že se nám to podařilo. Důkazem je i tento blog, který jsem si dnes založil. Strávil jsem nad tím necelých pět minut - a šlo to docela snadno. Tak co, zkusíte to také? Pokud ano, přeji vám dobrou plavbu neznámými vodami (viz. úvodní obrázek)! A pokud byste měli jakékoliv problémy, napište nám na redakce@national-geographic.cz a my se pokusíme vám poradit nebo váš problém vyřešit. 

Související články