ŠTÍTEK: Podřipsko

Řípská pouť, sobota 25.4.2015
Podřipsko - Řípská pouť je po Matějské pouti v Praze druhou největší v Čechách. Během tří dnů ji navštíví několik desítek tisíc především mladých lidí a rodin s dětmi, kteří se přijdou pobavit atrakcemi a doprovodným programem. Tak vysoká návštěvnost vyžaduje i odpovídající organizaci a bezpečnost.

Na Řípskou pouť dohlédnou policisté

Litoměřicko
SIMULOVANÁ DOPRAVNÍ NEHODA měla prověřit znalosti a dovednosti hasičů.
Podřipsko – Vyprošťování zavalených osob, dopravní nehoda, požární útok z řeky Ohře, test fyzické zdatnosti, vědomostní test nebo vyhledávání osob v hořící budově s plynovými maskami a zaslepeným hledím. To jsou jen některé z osmi náročných disciplín, které v sobotu museli zdolat hasiči dobrovolných jednotek z celého Podřipska.
38 fotografií

FOTOGALERIE: Osmiboj hasiče potrápil

Litoměřicko
Vlak.
Podřipsko - Cestující na Podřipsku se musí připravit na komplikace. Správa železniční dopravní cesty připravila na následující dva týdny uzavření dvou železničních tratí na Podřipsku.

Vlak pod Řípem nepojede

Litoměřicko
Rybáři. Ilustrační foto.
Roudnice nad Labem - Místní organizace Českého svazu rybářů letos slaví 120 let od svého založení. Počtem 825 členů z celého Podřipska patří mezi největší spolky v regionu.

Roudničtí rybáři slaví jubileum

Litoměřicko
Logo soutěže Žena regionu.
Litoměřicko, Podřipsko - Máte ve svém okolí nějakou výjimečnou ženu, kterou byste rádi ocenili? Znáte někoho, kdo se ve svém volném čase obětuje pro druhé a zvládá své aktivity skloubit s péčí o rodinu? Málo se podle vás o těchto nevšedních ženách veřejně mluví? Změňte to! V plném proudu jsou nominace na další ročník celonárodní soutěže Žena regionu.

Najdete na Litoměřicku a Podřipsku Ženu regionu?

Litoměřicko
Zhář zapálil na Litoměřicku a Podřipsku 16 mysliveckých posedů a stoh.
Litoměřice – Policistům z Územního odboru PČR Litoměřice ve spolupráci s mělnickými kolegy se podařilo odhalit pachatele série požárů mysliveckých posedů a tří stohů na Podřipsku a Mělnicku. Dopadený 33letý muž z Mělnicka se k činům přiznal a s policisty spolupracoval.
17 fotografií

Pachatel měl zálibu v plápolajícím ohni

Požáry
Masopust ve Štětí
Litoměřicko, Podřipsko – Masopustní maškary o nadcházejícím víkendu převezmou vládu nad některými městy a obcemi regionu. K bujarým oslavám spjatým s obdobím před velikonočním půstem patří průvody a reje masek, pohoštění, nejčastěji zabijačkové hody, tanec a zábava.

POZVÁNKY: Začíná víkend oslav a hodování

Litoměřicko