ŠTÍTEK: Radek Petr

Bratři Nedvědi zahrají v ašském AKS.
Hrádek nad Nisou /FESTIVAL, LINE UP/ - Hrádecké rockové léto má folkového bratříčka. Jeho první ročník potrvá dva dny a největším tahákem festivalu jsou bratři Nedvědové. Akce vypukne v pátek 17. srpna v 18 hodin v areálu Kristýna v Hrádku nad Nisou.

Na Hrádeckém folkovém létě zazpívají Nedvědi

Volný čas
Loni přebíral kouč Hudský pohár pro vítěze krajského přeboru. Pak přišel pád z divize. Jak si Krnov povede letos?
Krnov - Krnovští fotbalisté mají za sebou přípravné období a v neděli už odjíždějí k prvnímu mistrovskému utkání nové sezony krajského přeboru do Polanky. V Kádru Krnova došlo k několika změnám, ale o těch už byla řeč.

Antonín Hudský: Chceme hrát pohledný fotbal pro lidi

Fotbal
Antonín Hudský
Krnov - Fotbalisté FK Krnov sice v uplynulé sezoně předváděli hezký fotbal, měli nejvyšší návštěvy, ale přesto nakonec neunikli sestupu z divize do krajského přeboru. Teď je před nimi nová sezona, nové výzvy. Jak bude vypadat kádr Krnova v nadcházející sezoně odpovídal staronový kouč a předseda FK Krnov Antonín Hudský.

Fotbalisté Krnova zbrojí na krajský přebor

Fotbal
Přibližně čtyřicet fanoušků se sešlo v klubu Šelepka na besedě se sportovním ředitelem klubu Zdeňkem Kudelou, trenérem Petrem Čuhelem a kapitánem mužstva Petrem Švancaru.
Brno - Fotbalisté brněnské Zbrojovky se v sobotu po roční pauze opět vrátí do nejvyšší české soutěže, čehož se nemůžou dočkat ani její příznivci. V úterý se jich přibližně čtyřicet sešlo v klubu Šelepka na besedě se sportovním ředitelem klubu Zdeňkem Kudelou, trenérem Petrem Čuhelem a kapitánem mužstva Petrem Švancaru.
12 fotografií

OBRAZEM: Druhou ligu hrát nebudeme, slíbil Švancara

Fotbal
Josef Kaufman (vpravo) se ze Slavie stěhuje do brněnské Zbrojovky.
Brno - Fotbalisté Zbrojovky Brno posílí na půlroční hostování obránce Slavie Praha Josef Kaufman. Vedení brněnského klubu dolaďuje také hostování Milana Jurdíka ze Sparty a ve stadiu závěrečného jednání jsou i příchody dalších posil obránce Martina Husára, brankáře Radka Petra a Alosie Hyčky.

Fotbalisty Brna posílí zkušený obránce Slavie Kaufman

Fotbal
Zbrojovka Brno - ilustrační foto.
Brno – Už bez levého obránce Martina Kasálka, defenzivního univerzála Radka Buchty a útočníka Rostislava Šamánka se ve středu představí brněnská Zbrojovka v přípravném duelu s Baníkem Ostrava. Utkání začíná patnáct minut po desáté hodině dopoledne a uskuteční se kvůli kvalitnějšímu trávníku v Lanžhotě namísto původně plánovaného Zaječí.

Zbrojovka vyzve Baník v Lanžhotě. Kasálek odchází

Fotbal
Radek Petr.
Brno, Krnov - Ve dvaceti letech podlehl vábení velkoklubu. Tak jako mnoho dalších mladých hráčů. Podepsal smlouvu s celkem slavné italské Serie A. Jenomže do branky Parmy se v soutěžním zápase nikdy nedostal.

Radek Petr chce v Brně zpátky do branky

Fotbal
Milan Halaška (vlevo) na tréninku Zbrojovky Brno.
Brno, Krnov, Opava – Milan Halaška, fotbalový útočník, který v posledních pěti letech oblékal dres Slezského FC, se dočkal vysněného angažmá v první lize. Ve čtvrtek dopoledne podepsal tříletý kontrakt s nováčkem první ligy Zbrojovkou Brno.

Milan Halaška se upsal Brnu na tři roky

Fotbal
Milan Halaška.
Brno – Fotbalová Zbrojovka před obnoveným startem v nejvyšší soutěži zacílila na rodáky z Krnova. Kromě námluv s brankářem Radkem Petrem se už domluvila s útočníkem Milanem Halaškou. Tomu skončila v Opavě smlouva, Brno za něj Slezanům zaplatí jen tabulkové odstupné.

Posila Zbrojovky Halaška chce sbírat minuty na hřišti

Fotbal
Radek Petr.
Brno - Ve dvaceti letech podlehl vábení velkoklubu. Tak jako mnoho dalších mladých hráčů. Podepsal smlouvu s celkem slavné italské Serie A. Jenomže do branky Parmy se v soutěžním zápase nikdy nedostal.

Radek Petr chce v Brně zpátky do branky

Fotbal
Milan Halaška (vlevo) na tréninku Zbrojovky Brno.
Brno, Opava – Milan Halaška, fotbalový útočník, který v posledních pěti letech oblékal dres Slezského FC, se dočkal vysněného angažmá v první lize. Ve čtvrtek dopoledne podepsal tříletý kontrakt s nováčkem první ligy Zbrojovkou Brno.

Milan Halaška se upsal Brnu na tři roky

Fotbal
Radek Petr.
Brno – Ve dvaceti letech podlehl vábení velkoklubu. Tak jako mnoho dalších mladých hráčů. Podepsal smlouvu s celkem slavné italské Serie A. Jenomže do branky Parmy se v soutěžním zápase nikdy nedostal. Místo toho brankář Radek Petr hostoval v nižších soutěžích, pak se přesunul do Belgie a na začátku letošního roku překvapivě do Bulharska. „Získali jsme titul i pohár. Ten půlrok byl pro mě velice zajímavý," tvrdí odchovanec ostravského Baníku.

Petr chce v Brně zpátky do branky

Fotbal
Plánované posily Zbrojovky se postupně přidávají na tréninku k týmu.
Brno – Útočník Milan Halaška, Záložníci Pavel Zavadil a Petr Glaser, obránce Ondřej Murín a brankář Radek Petr. To jsou plánované posily Zbrojovky pro nadcházející prvoligovou sezonu. Na středečním prvním tréninku přivítal trenér Petr Čuhel pouze mladého muže s rukavicemi.
15 fotografií

Se Zbrojovkou trénuje první posila. Brankář Petr

Fotbal
Radek Petr
Razgrad, Opava - Už nějaký ten pátek si brankář Radek Petr vydělává na fotbalový chleba v cizině. Krnovského odchovance, který se přes Opavu a ostravský Baník dostal až do italské Parmy, v současné době s Ludogoretsem Lazgrad bojuje o mistrovský titul v Bulharsku. Ludogorets je zatím největším překvapením soutěže. Byť je jejím nováčkem, patří mu první místo s tříbodovým náskokem před sofijskými velkokluby CSKA a Levski.

Radek Petr útočí v barvách Ludogorets Razgrad na bulharský titul

Fotbal
Opava, Brémy – Radek Petr, čtyřiadvacetiletý brankář, který prošel Opavou, má šanci získat angažmá v německé bundeslize. Minulý týden totiž absolvoval několikadenní stáž ve Werderu Brémy.

Míří Radek Petr do Brém?

Fotbal
Areál Kristýna. Ilustrační foto
Hrádek nad Nisou – Rekonstrukce protržené hráze rekreační nádrže Kristýna v Hrádku nad Nisou na Liberecku bude o polovinu levnější, než projektanti předpokládali. Ve veřejné soutěži zvítězila společnost M–Silnice Pardubice s nabídkovou cenou 11.385 milionu korun včetně DPH, zadání přitom počítalo s cenou kolem 24 milionů korun.

Obnova hráze na Kristýně vyjde levněji

Liberecko
Petr Švancara
Opava /NOMINACE FANOUŠKŮ/ – Tak už je to tady. Sedmadvacátého prosince budou Kylešovice opět zaplaveny velkými fotbalovými jmény – na programu je totiž třetí vánoční utkání současných a bývalých hráčů Slezského FC Opava a jejich fanoušků.

Diváci se mohou těšit na Švanciho a spol.

Fotbal
Vicemistr světa z Kanady a gólman belgického Eupenu Radek Petr na tréninku v rodném Krnově.
Krnov, Eupen - Český gólman Radek Petr ve službách belgického Eupenu zkraje sezony potichu vyhlíží postup do první ligy. Ambiciózní klub s šarmem italských mecenášů vede po 4. kole tamní druhou nejvyšší soutěž.

Jedině postup! Petrův Eupen vede 2. ligu v Belgii

Fotbal
Vicemistr světa z Kanady a gólman belgického Eupenu Radek Petr na tréninku v rodném Krnově.
Krnov - Do Itálie odcházel s puncem vicemistra světa, s příslibem brankářského talentu, který na šampionátu dvacetiletých v Kanadě vyřadil Španěly. Radku Petrovi ale stačily necelé dva roky v cizině, aby se zorientoval v realitě profesionálního fotbalu.

Radek Petr: Mám za sebou tvrdou školu

Fotbal
Jan Dovrtěl.
Region - Zatímco svět slavil takřka revoluční sportovní rok 2008 plný nových hvězd v čele s rychlíkem Usianem Boltem či fenomenálním plavcem Michaelem Phelpsem, v bruntálském a krnovském regionu se žádná větší překvapení nekonala. Domácí sportovci překračovali hranice okresu jen pozvolnými krůčky. S tuzemskou špičkou se mohla měřit jen hrstka nejlepších. A do světa se prokřičelo pouhé minimum vyvolených.

I v roce 2008 chyběl fenomén, šampiónů bylo jako šafránu

Ostatní sporty
Krnov, Busto Arsizio - Český legionář ve službách italské Parmy Radek Petr se po roce znovu stěhuje. Jednadvacetiletý gólman odchází po sestupu Parmy ze Serie A na roční hostování do týmu Pro Patria. V tradičním klubu v městečku Busto Arsizio poblíž Milána bude hrát třetí nejvyšší italskou soutěž.

Radek Petr se stěhuje do třetí italské ligy

Fotbal