ŠTÍTEK: Hejná

V pořadí 4. ročník sportovních her seniorů O putovní pohár starosty města Tábora se vrátil na stadion Míru. Přihlásilo se na 22 čtyřčlenných týmů a tři jednotlivci.
/VIDEO/ V úterý 19. září to na stadionu Míru v Táboře žilo. Konaly se zde v pořadí již čtvrté hry seniorů O putovní pohár starosty města. V letošním roce se přihlásilo na 22 čtyřčlenných družstev a tři jednotlivci k tomu. Poprvé přijeli zástupci pečovatelského domu z Plané nad Lužnicí, kromě domácích zástupců z Tábora se účastní například senioři ze Soběslavi a Chýnova.
79 fotografií

Hry seniorů v Táboře zažily enormní účast. Soutěžily i dvě Marie Hejné

Táborsko
Porodnice. Ilustrační foto
Písecko - Díky dobré spolupráci s píseckou porodnicí zveřejňujeme každou středu v Píseckém deníku seznam aktuálně narozených miminek. Vždy v sobotu pak můžete vidět v Píseckém deníku také fotografie narozených miminek, které následující den zveřejňujeme na webu.

Kdo se narodil v písecké porodnici?

Písecko
Ilustrační foto.
V pravidelné rubrice Klatovského deníku zveřejňujeme jména těch, kteří navždy opustili své blízké.

Opustili nás

Klatovsko
Zacvičte si doma Power jógu.
Zrušené akce, nepříjemné deštivé počasí… Není příliš možností, jak se zabavit. Pokud chcete zkusit nějakou zajímavou online akci, podívejte se na pár našich tipů níže.

Tipy na čtvrtek 15. října

Volný čas
Zuzana Kronerová
Slovenská herečka Zuzana Kronerová sice tvrdí, že prokrastinace je její rodná sestra, ale není to pravda – vidět ji můžeme hned na pěti českých scénách, z toho na jedné z nich má právě premiéru. Dcera Jozefa Kronera a Terézie Hurbanové-Kronerové je stejně jako její rodiče nakažená divadelním bacilem. A věrná je nejenom své profesi…
4 fotografie

Herečka Zuzana Kronerová: Největším neštěstím je hloupý muž

Ženy
Danny DeVito, Miloš Forman a Jack Nicholson
Pustit se do celovečerního dokumentu o osobnosti takového formátu, jakou byl Miloš Forman, vyžaduje nejen dostatek filmařského umění, ale také velký díl odvahy. Helena Třeštíková má obojí. Ve spolupráci s Jakubem Hejnou zmapovala životní cestu nejslavnějšího českého režiséra a vznikl film Forman vs. Forman. Čtrnáctideník TV Star se na něj podíval trochu důkladněji.
4 fotografie

Forman vs. Forman. Z Cannes do Karlových Varů skrze Helenu Třeštíkovou

Film a televize
Zelenobílá Loděnice nasázela Dušníkům bůra.
Loděnice /FOTOGALERIE/ - Zklamání v loděnickém táboře z úvodního kola I. B třídy nahradila radost z jarní premiéry Na Jánské. Konečný výsledek je pro hosty z Příbramska, kteří jsou v tabulce o jednu příčku lepší, krutý, ale ve velmi dobrém zápase byli zelenobílí produktivnější. Výsledek je pro domácí o to cennější, že trenér Korba neměl k dispozici čtyři hráče základní sestavy z minulého kola.
22 fotografií

Tomáš Herejt režíroval výhru Loděnice

Kraje
Rej v kulturním domě si užili děti i rodiče.
Bechyňská Smoleč - Jednou z posledních možností, kde se mohly děti pochlubit svými karnevalovými kostýmy, byl karneval v kulturním domě, který se konal v sobotu 23. března.

Masky naplnily sál

Táborsko
Hlavní sídlo kutnohorské radnice na Havlíčkově náměstí.
Kutná Hora - Kutnohorské radní čeká první oficiální zasedání v tomto roce. Jednat budou ale stále v „oslabení“, protože jedno křeslo v devítičlenné městské radě je kvůli rezignaci Martina Hlavatého (ALTERNATIVA) stále volné.

Radní zasednou v osmi poprvé v novém roce

Kutnohorsko