ŠTÍTEK: Mnichovice

Ilustrační foto
Rakovník - V posledním dohrávaném extraligovém kole pozemních hokejistů si domácí brousili zuby nejen na odvetu za prohru 2:1 na soupeřově hřišti, ale také na tři body, které by je po podzimní části posunuly na dohled nejlepšího kvarteta v tabulce pro jarní play off o titul Mistra ČR.

Play-off se o dva body vzdálilo

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Plzeň – V závěrečném kole podzimní části extraligy se v Plzni zrodilo překvapení, když nováček z Bolevce remizoval s mistrovskou Slavií Praha. Bod vybojovali i hráči Litic v Praze s Bohemians.

Hráči Bolevce obrali mistra o bod

Ostatní sporty
HC 1972 Rakovník - HC Hostivař
Rakovník - Už třetí výhru za sebou realizovaly pozemní hokejistky v extralize, když po výhrách na Bohemians a v Hradci dokázaly jasně přehrát na domácím hřišti poslední Mnichovice.Devět bodů v podzimním finiši tak znamená posun na bronzovou příčku s minimálním odstupem za vedoucími HC Praga a SK Slavií Praha

Podzimní finiš rakovnických pozemkářek

Ostatní sporty
Utkání Chance extraligy žen Bohemians-Rakovník nabídlo hned několik pěkných akcí hlavně před brankou domácích.Tým Bohemians spoléhal hlavně na brejky Preissové, kterou na snímku zastavují kapitánka Iva Hudečková a Barbora Polcarová.
Praha, Rakovník - Po porážkách od pražské Slavie,Pragovky a domácím zklamání v duelu s Hostivaří rakovnické pozemní hokejistky zahnaly smutek z tváří v dalším kole Chance extraligy v Praze proti Bohemians.Soupeřky povzbuzené úspěchem právě proti týmu Pragy na HC 1972 nestačily a tři body putovaly z klokaní kapsy po zásluze do Rakovníka.

Pozemkářky vybraly klokaní kapsu

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Hradec Králové - Extraliga mužů a žen v pozemním hokeji pokračovala dalšími zápasy. Hráči Slavie Hradec Králové zdolali v domácím prostředí Mnichovice, kouč Jiří Bárta měl však ke spokojenosti daleko. Hradecká děvčata si naopak ze hřiště pražské Slavie odvezla pořádný debakl. V prvoligové soutěži mužů hradecké béčko jasně přehrálo Pragovku.

Bártu potěšily jen získané body

Ostatní sporty
HC 1972 Rakovník - ilustrační foto
Mnichovice, Rakovník - Pro povinnou výhru si v druhém kole Chance extraligy zajely pozemní hokejistky na hřiště postupujícího týmu z I.ligy.I když místy velmi tvrdě hrané utkání mělo daleko k idyle Mnichovické pouti a pohádkám o mluvícím kocourkovi, Rakovníku se cíl splnit podařilo

Pozemkářky HC 1972 přivezly body z kraje kocoura Mikeše

Ostatní sporty
HC 1972 Rakovník
Mnichovice - Neradi jezdí pozemní hokejisté na zastaralý povrch hřiště do Mnichovic a ani v úvodním kole letošní Chance extraligy mužůse jim body z kraje kocoura Mikeše přivézt nepodařilo

V Mnichovicích nakonec ani bod

Ostatní sporty
Kapela Pankix.
Sedlčany - Největší přespolní hvězdou sobotního Sedlčanského rockfestu bude vedle Peshaty kapela Pankix. Úspěšná formace, která vyhrála soutěže Skutečná liga a Rock Nymburk a zabodovala i na Broumovské kytaře, Nadějích Beatu, Inkubátoru nebo United Islands of Talents. Diváci se mohou těšit na zhruba čtyřicetiminutový set melodických rockových písniček.

Pankix považuje Sedlčansko za téměř domovský kraj

Volný čas
Do turnajových bojů Anexia Cupu 2007 aktivně zasáhl i rakovnický trenér Pavel Hraba, který právě obírá o míček jednoho z Bratislavanů.
Rakovník - I v právě uplynulé sezoně vedl rakovnické pozemní hokejisty v cestě za extraligovými i pohárovými výhrami Pavel Hraba, bývalý vynikající reprezentační gólman a účastník ME a MS, dnes záložník HC 1972 Rakovník a hlavně hrající trenér.

Letos jsme si žádnou z medailí nezasloužili

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Hradec Králové - Rozhodující bitvu zvládli. Extraligoví pozemní hokejisté Slavie Hradec Králové dokázali ve třetím utkání o bronzové medaile těsně porazit Mnichovice. O jediný gól zápasu se postaral Matěj Jelačič, který tím nejlepším způsobem oslavil své dvacáté narozeniny.

POZEMNÍ HOKEJ: Slávisté mají bronz

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Praha, Rakovník - V posledním duelu letošní Chance extraligy bojovali rakovničtí pozemní hokejisté na hřišti Bohemians a podobně jako v domácím utkání nakonec zvítězili nejtěsnějším rozdílem. Potvrdili tak pátou příčku za kvartetem Slavia Praha, Plzeň - Litice, Hradec Králové a Mnichovice.

Rakovnickým se lov na klokany vydařil

Ostatní sporty
Ilustrační obrázek
Hradec Králové - V prvním zápase o třetí místo dokázali extraligoví pozemní hokejisté Slavie Hradec Králové zvítězit na horké půdě Mnichovic. Vítězný gól vstřelil v závěrečné minutě Choda. Odveta je na programu již v sobotu od 16 hodin na Všesportovním stadionu. Pokud svěřenci trenéra Jiřího Bárty dosáhnou jakékoliv výhry, vybojují bronzové medaile.

Slávisté v sobotu mohou vybojovat bronz

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Hradec Králové -V prvním semifinále extraligy mužů v pozemním hokeji nevyužili hráči Slavie Hradec Králové domácího prostředí. Liticím podlehli v penaltovém rozstřelu, po sedmdesáti minutách byl stav nerozhodný 2:2. První bod v sérii tak získaly Litice, druhý zápas se hraje v sobotu od 13 hodin na jejich půdě.

Bárta: Nic nevzdáváme

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Hradec Králové- Extraliga pozemních hokejistů zítra vstupuje do rozhodující fáze. Začíná semifinále play off. Hráči Slavie Hradec Králové přivítají od 16 hodin na umělé trávě Všesportovního stadionu celek Litic. Druhou dvojici tvoří Slavia Praha a Mnichovice.

Bárta: Pro úspěch chceme udělat maximum

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Rakovník - Už jen čtrnáct dní chybí do zahájení jarní části Chance extraligy pozemních hokejistů, navíc ženy HC 1972 Rakovník hned po prvním kole v Hradci Králové odjíždějí na evropský pohár do francouzského Lille, muže čeká hned na úvod 4.4. v Edenu obhájce titulu pražská Slavia.

Přípravy pozemkářů vrcholí

Ostatní sporty
SJEZDOVKA ZA PRAHOU. V blízkosti metropole mohou Pražané své lyže či snowboardy provětrat hned na třech místech. Snímek je z Chotouně u Jílového.
Chotouň - Do metropole se vrátila zima a sníh. Meteorologové varují, že chladné počasí vydrží až do března. Milovníci zimních sportů se ale radují, neboť lyžovat a užívat si na snowboardu lze jen pár kilometrů od města.
8 fotografií

OBRAZEM: Lyžování blízko Prahy

Praha
Omezit administrativu a činnosti, které policii zbytečně zatěžují – to jsou podle náměstka policejního prezidenta Ivana Bílka a ředitele středočeské policejní správy Václava Kučery (na snímku zprava) hlavní cíle reformy policie. Foto: Deník/Milan Holakovs
Praha, Střední Čechy - Vynachválit přesuny podřízených manažerů si nemůže ředitel středočeské policejní správy Václav Kučera. Někdejší šéfové okresních ředitelství změnili podle jeho pokynu působiště a začali dojíždět do regionů mimo své bydliště.
4 fotografie

Změny u policie pocítí jen šéfové

Berounsko
Foto z utkání HC 1972 Rakovník - Bohemians Praha
Rakovník/ V 9. kole Chance extraligy hostil HC 1972 Rakovník pozemní hokejisty Mnichovic, kteří kolo předtím překvapili remízou s vedoucí Slavií Praha.V Rakovníku však hráčům z kraje kocoura Mikeše pšenka nekvetla a domácí se plným bodovým ziskem propracovali na čtvrtou příčku extraligy.

Rakovničtí pozemkáři se přiblížili play off

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Rakovník/ Chance extraliga v pozemním hokeji mužů měla na programu tradičně dramatický duel domácích s týmem z východních Čech, který navíc letos okořenil svoji sestavu slovenskými posilami.Na konci utkání však byl smutnější Rakovník, který neproměnil hned několik šancí a nechtěně probudil radost hostů.Domácí reparát tak může HC 1972 složit už v úterý 28.10. od 14 hodin v důležitém střetnutí s Mnichovicemi.

Rakovník podpořil radost Hradce

Ostatní sporty