ŠTÍTEK: srdce

Příbramský útočník Radek Voltr.
Příbram /ROZHOVOR/ - Když se stal profesionálním fotbalistou, splnil si klukovský sen. Jeho cesta ovšem nebyla jednoduchá. Radek Voltr je ale bojovníkem s velkým srdcem a ukázal to nejen na hřišti, kde momentálně válí v barvách prvoligové Příbrami, ale také v životě.

Radek Voltr: Ve své kariéře jsem nedostal nic zadarmo

FORTUNA:LIGA
Žáci z Benešovky navštívili domov mládeže.
Písek - V úterý 22. a ve středu 23. ledna navštívili žáci Základní školy E. Beneše v Písku Domov mládeže při SOU Písek, aby zde v rámci dlouhodobé spolupráce školní družiny a domova mládeže zhlédli divadelní představení, které nastudoval místní dramatický kroužek.
3 fotografie

Žáci z Benešovky navštívili domov mládeže

Písecko
V novém roce jsou florbalisté pelhřimovského Spartaku v Národní lize bodově stoprocentní. V Kadani ale podali výkon, na který pyšní být nemohou.
Pelhřimov – Těšit je mohou jen tři získané body. Herně florbalisté Spartaku na severu Čech nepřesvědčili. „Výhru jsme si nezasloužili. Získali jsme ji po velmi špatném výkonu ve všech řadách,“ byl kritický po zápase s posledním týmem tabulky Národní ligy trenér Pelhřimova Petr Zajíček.

Florbalisté Spartaku nezářili, poslední Kadaň ale porazili

Ostatní sporty
Skupina Oceán.
/ROZHOVOR/ Deset písní oslavujících ženy nabízí na své novince Femme fatale českobudějovický Oceán. Vydal ji dva a půl roku po kladně přijaté desce Ve smíru, která zahájila další éru skupiny s Jitkou Charvátovou na postu nové zpěvačky.

Skupina Oceán o novém albu: Vzali jsme to teď po žensku

Hudba
Václav Havel
Svitavy – Sametové Svitavy a fotografie letící do Vesmíru. Letos uplyne 30 let od Sametové revoluce, která v roce 1989 vedla k pádu komunistického režimu a vzniku demokracie. Během roku se uskuteční několik setkání, výstav, přednášek a dalších akcí.

Slavte výročí „sametu“ se Svitavami stylově

Svitavsko
Vyškov pobavila v sobotu pohádka O křišťálovém srdci.
Vyškov /REPORTÁŽ/ - Je příjemné sobotní lednové odpoledne a městem si to rázují rodinky s dětmi. Míří do Besedního domu, kde už od rána připravují pořadatelé sál na divadelní představení O křišťálovém srdci. S úderem druhé hodiny odpolední jsou již všichni na svém místě a veselá pohádka o lidské chamtivosti, ale i dobrotě z dílny principálky CziDivadla Hany Czivišové, může začít.
11 fotografií

Agáta se polepšila a Alžběta zahodila strach: pohádka bavila Besední dům

Volný čas