ŠTÍTEK: žraloci

Ženská zlínská štafeta ve složení Monika Langerová, Adéla Honsová, Anna Andrlová a Gabriela Chudárková v Šamoríně vstoupila do klubové historie, když pro Žraloky získala vůbec první mezinárodní titul.
Tohle nebyla obyčejná výhra, další snadné vystoupání na bednu. Ženská zlínská štafeta ve složení Monika Langerová, Adéla Honsová, Anna Andrlová a Gabriela Chudárková v Šamoríně vstoupila do klubové historie, když na mezinárodním mistrovství Slovenska Open v závodě na čtyřikrát padesát metrů polohovým způsobem vybojovala zlaté medaile a pro Žraloky získala vůbec první mezinárodní titul.

Žraloci získali svůj první mezinárodní titul. Na Slovensku kralovala štafeta žen

Ostatní sporty
Charitativní turnaj v zabarákovém hokeji Šíša Cup v Kutné Hoře.
Kutná Hora - V sobotu 24. listopadu se odehraje třetí ročník hokejbalového turnaje Šíša Cup, který se hraje na počest zesnulého Petra „Šíši“ Stýbla. Turnaj začne v 8 hodin na hřišti na rohu mezi ulicemi Opletalova a Šandova, konec je plánovaný za soumraku.

Další ročník Šíša Cupu se blíží

Ostatní sporty
Tomáš Hertl ze San Jose.
San Jose, Praha Žraloci ze San Jose vypluli do oceánu jménem NHL v roce 1991, do mýty opředeného Stanley Cupu se ale nikdy nezakousli. Dlouhodobě přitom patří k elitě soutěže, za posledních třináct sezon zůstali jen jednou mimo play-off. O to vyšší očekávání panuje před startem nového ročníku. San Jose patří ke žhavým favoritům.  
10 fotografií

Žraloci mají hlad. Hertl a spol. chtějí konečně na vrchol

Hokej
Velký bílý žralok
Tragická událost, při které byl v egyptském letovisku Marsá Alam na pobřeží Rudého moře zabit český turista žralokem, se dotkne všech turistů. Egyptské úřady v reakci zakázaly šnorchlování a koupání v hlubokých vodách, krmení ryb a používání harpun. Koupání je povoleno pouze v zátokách a mělkých vodách. Zákaz platí zatím do 16. srpna, ale může být prodloužen.
5 fotografií

Egypt po útoku žraloka zpřísnil pravidla. Plavci nesmí do hluboké vody

Svět
Velký bílý žralok. Ilustrační foto.
V letovisku Marsá Alam u Rudého moře došlo v pátek k neštěstí. Český turista, údajně ve věku 41 let, jenž byl v oblasti na dovolené se svou rodinou, totiž nepřežil útok žraloka. Případ prý již převzala místní policie. Je možné, že za přilákáním predátora stojí obchodní loď, jejíž posádka házela do vody "uhynulé kusy zvířat".
5 fotografií

Český turista zemřel na dovolené v Egyptě, usmrtil ho žralok

Svět
Členové Zlínského plaveckého klubu Gabriela Chudárková a Jan Slíva se na mezinárodních plaveckých závodech ORCA Cup v Bratislavě hned čtyřikrát prosadili na stupně vítězů.
Žraloci Gabriela Chudárková a Jan Slíva zaznamenali další úspěch v kariéře. Členové Zlínského plaveckého klubu se na mezinárodních plaveckých závodech ORCA Cup v Bratislavě v silné konkurenci téměř osmi set závodníků z České republiky, Chorvatska, Kanady, Maďarska, Polska, Rakouska, Ruska, Slovenska, Slovinska a Srbska hned čtyřikrát prosadili na stupně vítězů.
2 fotografie

Plavkyně Chudárková na ORCA Cupu v Bratislavě vytvořila nový rekord

Ostatní sporty
Tygři - Nosorožci 2:2, ŠFL Kladno 11. 3. 2018
 FOTO, VIDEO - Předposlední turnaj základní části "Školní florbalové ligy 2017/18" hrané s mottem "FLORBALEM PROTI DROGÁM A KRIMINALITĚ" se dokonale povedl Štírům, jako jediní odcházeli s palubovky se dvěma výhrami. Hitem kola byl vypjatý souboj lídra a obhájce titulu týmu Nosorožců s ambiciózními Tygry.
57 fotografií

Štíři, březnový hit ŠFL Kladno

Ostatní sporty
Tygři - Jeleni 12:1 // ŠFL Kladno 11. 2. 2018
FOTO - Pátý turnajový den Školní florbalové ligy roku 2017/18 hrané s mottem "FLORBALEM PROTI DROGÁM A KRIMINALITĚ" potvrdil kvalitu obhájců, týmu Nosorožců a přinesl podívanou v podobě kanonády probuzených Tygrů. Jak to ale bude v neděli, kdy se jmenované týmy utkají mezi sebou? To chce vidět na vlastní oči.
78 fotografií

Páté kolo ŠFL patřilo Tygrům a Nosorožcům

Ostatní sporty
RegioShark  tzv. žralok u nádraží Hrob.
Kladensko – Železniční tratí mezi Prahou a Kladnem, která dále navazuje například na železnici do Lužné u Rakovníka či Kralup nad Vltavou, by již za několik let mohli proplouvat žraloci. Nedávno se totiž uskutečnily zkušební jízdy vlakové jednotky číslo 844, známé jako RegioShark, částečně nízkopodlažní jednotky, která díky svému dynamickému vzhledu skutečně připomíná obávaného mořského predátora.
4 fotografie

Vlaky RegioShark by mohly jezdit na trase z Kladna do Prahy

Kladensko