Lidé myslete! Předplaťte si National Geographic ve vánoční akci

Kdo si objedná časopis National Geographic do konce letošního roku, dostane navíc nádherný kalendář.

Lidé myslete! Předplaťte si National Geographic ve vánoční akci
Lidé myslete! Předplaťte si National Geographic ve vánoční akci
Zdroj: archiv

Nevíte jako obvykle, co darovat svým blízkým k Vánocům? Máme pro vás tip: nadělte jim předplatné časopisu National Geographic a rovnou získejte dva dárky: 

1) Velký nástěnný kalendář National Geographic na rok 2012. Jedná se o velkoformátový (40x40 cm) kalendář s exkluzivními fotografiemi z kolekce National Geographic.  

2) členství v National Geographic Society (každý předplatitel získá členský certifikát).

Cena zvýhodněného předplatného je 899,-.

Objednejte si předplatné ZDE

nebo na tel.: 225 985 222, nebo e-mailem: ng@send.cz

Při objednání uveďte KÓD: VAN Nabídka platí pro objednávky došlé do 31.12.2011. Tato akce platí jen pro Českou republiku.

National Geographic si můžete předplatit i do jiných zemí.  Slovensko  Evropa   Ostatní  

 

 Co je National Geographic?

National Geographic je nejčtenějším časopisem o zajímavostech světa, vědě a cestování. Česká edice je 21. zahraniční mutací tohoto časopisu. Historie časopisu sahá až do roku 1888, kdy byla ve Washingtonu D.C. založena National Geographic Society. NGS je jedna z největších neziskových vědeckých a vzdělávacích organizací na světě, která se zaměřuje na geografii, archeologii, přírodní vědy, ochranu historických a přírodních hodnot a světovou kulturu a historii.

Každý předplatitel časopisu se stává zároveň oficiálním členem NGS a část peněz z předplatného jde na podporu výzkumných projektů organizovaných NGS. NGS chce svými aktivitami inspirovat k ochraně naší planety.

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Související články