ŠTÍTEK: Viktor Kolář

Ilustrační foto
Liberec - Florbalová Fortuna Extraliga mužů začala pro liberecký tým M–COM FBC v neděli na domácí půdě, kde se představil v zápase s ostravským FBC Pepino. Fortuna Extraliga florbalistů: M-COM FBC Liberec – Pepino Ostrava 6:4 (2:0, 3:3, 1:1)

Základem úspěchu je první třetina

Ostatní sporty
Ilustrační foto
Liberec, Praha - Po sedmi letech liberečtí florbalisté hrají v elitní skupině pražského turnaje Czech Open. V základní skupině mají za soupeře finský tým Josba, švýcarský Tigers Langnau a rivala z Mladé Boleslavi. Na předturnajové novinky jsme se zeptali trenéra Viktora Koláře.

Florbalisté si jeli pro zkušenosti

Ostatní sporty
Díky unikátním fotografiím Viktora Koláře, které před Libercem viděli lidé v několika světových metropolích, se město pod Ještědem stalo nyní světovým.
Liberec - Unikátní výstavu připravili nyní pracovníci liberecké Galerie U Rytíře v suterénu zdejší radnice. Retrospektivní kolekci černobílých snímků Viktora Koláře totiž lidé v Liberci uvidí jako jedni z prvních v tuzemsku.

Výstavou předběhl Liberec řadu velkých měst

Volný čas
David Rozehnal
Praha - Bývalý hráč olomoucké Sigmy a český fotbalový reprezentant David Rozehnal a je v jarní části sezony na hostování v italském Laziu Řím. Tam ale pravidelně nenastupuje, takže je docela možné, že se v létě vrátí zpět do Newcastle United, jehož je kmenovým hráčem.

Rozehnal se možná vrátí do Newcastlu

Fotbal
OBRÁNCE ÚTOČÍ. Liberecký Uglanov byl vyhlášen nejlepším hráčem zápasu.
Liberec - Další krok do vysněného play off udělali liberečtí florbalisté. Jenže kratší než chtěli. Florbalisté Liberce porazili Pardubice a vyhnuli se blonďatým účesům.

Liberec sahá po play off

Ostatní sporty
Vojtěch Bartek
Ostrava - Vojtěch Bartek, pětašedesátiletý rodák z Frýdku, který se věnuje fotografii od mládí, se zaměřuje především na tematiku krajiny s ekologickými motivy, průmyslové velkoměsto či nostalgické záběry mizejících dělnických kolonií na Ostravsku.

Vojtěch Bartek: Ženy nefotím, zbily by mě

Volný čas
V Liberecké hale Dukla se v neděli utkaly tými domácích florbalistů se soupeřem s se jmenem future.Na snímku střílí domácí uglanov.
Liberec/ Florbalisté pražského celku SSK Future oplatili Liberci podzimní porážku a zvítězili na jeho hřišti 7:6 v prodloužení. Liberečtí florbalisté nad sousedem v tabulce téměř celý zápas vedli, SSK Future však dvě minuty před koncem vyrovnal a v prodloužení rozhodl v přesilové hře Freund.

Liberec nezvládl prodloužení

Ostatní sporty
Ze zápasu Pepina s Libercem
Ostrava - Florbalisté ostravského Pepina v televizní předehrávce 16. kola nečekaně klopýtli s Libercem a připravili se o šanci vyšplhat se samý vrchol extraligové tabulky.

Liberec šokoval Ostravu

Ostatní sporty
Viktor Kolář se na zemi ocital dost často, ale také nehrál v poli, nýbrž v bráně. A vedl si výtečně.
LHOTA - Film Univerzální voják zřejmě sledují ve Lhotě. Tamní fotbalové vojsko totiž ovládá změny nejrozmanitějších postů na výtečnou. Jak umí zahrát Havelka nebo Chadima na stoperu či beku, to zase tolik dech nebere, ale postavit hráče z pole s úspěchem do brány, to je panečku zásah. Minule to po vyloučení Šimka zvládl Havelka, proti Rakovníku se to povedlo zase Viktoru Kolářovi.

Lhota vytáhla další žolíka do brány. A s Kolářem vyhrála!

Fotbal
Vladimír Čurda (vpravo v souboji s obráncem Lužné Michalem Volrábem) přispěl s postupu Lhoty výbornými výkony v celé sezoně.
Lhota - Už ve včerejším vydání jsme informovali, že fotbalisté SK Lhota přece jen postupují do I. A třídy. Druhému celku uplynulého ročníku I. B třídy nabídl místo středočeský fotbalový svaz místo Hořína, jenž po tragickém úmrtí svého prezidenta neakceptoval postup do oblastního přeboru a spadl až do třetí okresní třídy.

Lhota přece jen postoupila!

Fotbal
David Rozehnal, o něhož projevila zájem Borusia Dortmund, by se ve Lhotě měl předvést také.
Lhota - Exhibiční utkání fotbalových a hokejových hvězd ve Lhotě u Kladna se blíží. Uskuteční se už tuto neděli od 15 hodin a pořadatelé z SK Lhota potvrzují jména, která se očekávaného sportovního svátku zúčastní.

Exhibice s Petrem Čech už v neděli

Fotbal