ŠTÍTEK: veletrh

Třináctý Kabelkový veletrh ve Zlíně přinesl zákaznicím spoustu radosti, zlínské Naději pak desítky tisíc korun do rozpočtu.
Pondělní charitativní Kabelkový veletrh ve Zlíně vynesl jeden z největších zisků ve své třináctileté historii: bezmála devadesát tisíc korun. Stovky žen si tady udělaly radost novou kabelkou, zlínská pobočka Naděje získala do svého skromného rozpočtu desítky tisíc korun, které může investovat do vybavení sociálně-terapeutických dílen pro svoje hendikepované klienty.
61 fotografií

Parádní příspěvek pro zlínskou Naději: Kabelkový veletrh vydělal 90 tisíc

Móda
Málokdo z návštěvníků Kabelkového VELEtrhu odejde jen s jedním kouskem.
Velké, malé na večer, originální i s kouzlem patiny. Všechny kabelky, které už v pondělí odpoledne nabídne letošní Kabelkový VELEtrh ve Zlíně, jsou připravené udělat radost novým majitelkám a v neposlední radě pomoci. To je tradice již třináct let: kabelky ve Zlíně přispívají desítkami tisíc korun místní pobočce Naděje, která pečuje především o seniory a klienty s hendikepem.
6 fotografií

Divadlo plné kabelek. Kabelkový VELEtrh ve Zlíně otevře brány už v pondělí

Móda
Regionální veletrh pracovních příležitostí v Mostě se koná již po osmé.
Hledáte práci? Nedaří se vám v Mostě nebo v okolí najít takovou pozici, která by vám vyhovovala? Využijte jedinečné příležitosti a přijďte se představit zaměstnavatelům z celého regionu. Ve čtvrtek 23. května od 9 do 16 hodin se v hotelu Cascade koná Regionální veletrh pracovních příležitostí.

V Mostě se koná veletrh práce. Nezapomeňte životopis

Mostecko
Málokdo z návštěvníků Kabelkového VELEtrhu odejde jen s jedním kouskem.
Kabelky, kam se podíváš. Třináctý Kabelkový VELEtrh ve Zlíně dolaďuje poslední detaily, aby v pondělí 27. května otevřel brány, nadělil spoustu radosti z nakupování a hlavně mnoho užitku. Utržené peníze na unikátní tuzemské akci totiž tradičně putují organizaci Naděje. Ta s jejich pomocí financuje projekty, na které by v běžném rozpočtu nezbyly peníze. Zisk z minulého veletrhu Naději umožnil vybudovat terapeutický koutek včetně vyvýšených záhonů s bylinkami a květinami v místním Domě pokojného stáří, ten letošní pak podpoří Sociálně – terapeutické dílny zlínské Naděje, které nabízejí zázemí a péči klientům s mentálním hendikepem.
5 fotografií

Tradiční Kabelkový VELEtrh ve Zlíně se blíží: nabídne radost i pomoc

Móda
V divadle Dr. J. Čížka v Náchodě se konal již 12. regionální veletrh fiktivních firem, který pořádala Střední průmyslová škola stavební a Obchodní akademie arch. Jana Letzela v Náchodě.
Dne 9. května se v Městském divadle Dr. J. Čížka v Náchodě uskutečnil již 12. regionální veletrh fiktivních firem, který pořádala Střední průmyslová škola stavební a Obchodní akademie arch. Jana Letzela. Zúčastnilo se ho 27 fiktivních firem, což je největší počet v historii veletrhů pořádaných naší školou. Soutěžící přijeli z Českého Brodu, Hradce Králové, Kostelce nad Orlicí, Mostu, Nového Bydžova, Pardubic, Trutnova a samozřejmě z Náchoda.
13 fotografií

FOTO: SpeedForce porazila konkurenci. Zazářila na veletrhu fiktivních firem

Čtenář reportér
Veletrh starožitností Antique - Ilustrační foto.
Na jubilejním padesátém Veletrhu starožitností, který se koná od 18. do 21. dubna na Novoměstské radnici v Praze, představí opět tuzemští obchodníci to nejlepší ze své nabídky. K vidění budou cennosti od oblíbených šperků a bižuterie, přes sklo, porcelán a keramiku až po výtvarné umění, starožitný nábytek, textil, historické zbraně a staré bankovky a mince.
33 fotografií

Veletrh starožitností Antique je zpět. Pořadatelé lákají na pestrou nabídku

Volný čas
Z 29. Mezinárodního veletrhu fiktivních firem v Praze: vlašimská Wine Loca s poháry.
/FOTO/ Dvacátý devátý Mezinárodní veletrh fiktivních firem v Praze se konal od 20. do 22. března a nesl aktuální téma Energetika a její budoucnost. Celkem 70 přihlášených fiktivních firem z České republiky, Slovenska, Bulharska, Rumunska, Belgie, Rakouska, Maďarska, Lucemburska a Itálie se opět setkalo na Výstavišti v Praze, aby postavily a vyzdobily své stánky a mohly začít s obchodováním.
7 fotografií

Fiktivní firmy obchodní akademie skvěle reprezentovaly na mezinárodním veletrhu

Čtenář reportér
Motorkáři zahájili sezonu srazem v Poděbradech.
/FOTO, VIDEO/ Druhý dubnový víkend nepřinese podle meteorologů aprílové, ale letní počasí. A to bude lákat k výletům a na akce pod širým nebem. Na Nymbursku i u sousedů ve středních Čechách se jich koná spousta. Odemykají se řeky, motorkáři s nablýskanými stroji zahajují sezonu, nákladní vozy předvádějí terénní jízdy, na pochody vyrážejí turisté a dokonce i psi. Ve víkendové nabídce je také svatební veletrh nebo koncerty. 
32 fotografií

Kam o víkendu: Na Nymbursko míří motorkáři i řidiči terénních náklaďáků

Volný čas
Svatební veletrh v Mladé Boleslavi.
/FOTO, VIDEO/ Druhý dubnový víkend nepřinese podle meteorologů aprílové, ale letní počasí. A to bude lákat k výletům a na akce pod širým nebem. Na Boleslavsku i u sousedů ve středních Čechách se jich koná spousta. Odemykají se řeky, motorkáři s nablýskanými stroji zahajují sezonu, nákladní vozy předvádějí terénní jízdy, na pochody vyrážejí turisté a dokonce i psi. Ve víkendové nabídce je také svatební veletrh nebo koncerty. 
25 fotografií

Kam o víkendu: Do Mladé Boleslavi se hrnou kulturisté i páry snoubenců

Volný čas
Retro diskotéka. Ilustrační foto.
/FOTO, VIDEO/ Druhý dubnový víkend nepřinese podle meteorologů aprílové, ale letní počasí. A to bude lákat k výletům a na akce pod širým nebem. Na Mělnicku i u sousedů ve středních Čechách se jich koná spousta. Odemykají se řeky, motorkáři s nablýskanými stroji zahajují sezonu, nákladní vozy předvádějí terénní jízdy, na pochody vyrážejí turisté a dokonce i psi. Ve víkendové nabídce je také svatební veletrh nebo koncerty. 

Kam o víkendu: Mělnicko baví černý humor i retro hity na diskotékách

Volný čas