ŠTÍTEK: taneční soubor

Pochod krajem Oty Pavla přilákal přilákal letos 640 turistů.
Branov /FOTOGALERIE/ – Krásné letní počasí přilákalo v sobotu do Branova 640 turistů, kteří absolvovali 34. ročník Pochodu krajem Oty Pavla. Trasy o délce 10, 15 a 25 km vedly křivoklátskými lesy v okolí řeky Berounky. Akce byla součástí projektu České unie sportu ČUS Sportuj s námi, jehož mediálním partnerem je Deník.
3 fotografie

Turisté šlapali v okolí Berounky za Otou Pavlem

Ostatní sporty
Kroužky MKS Klatovy se představily v kulturním domě.
Klatovy - Mažoretky a taneční skupina Modern, tanečnice z kroužku orientálních a břišních tanců, členové kroužku společenského tance i dalších kroužků Městského kulturního střediska Klatovy ve čtvrtek předvedli veřejnosti v klatovském kulturním domě v tradičním pořadu „Představují se", co se za uplynulý rok naučili.
151 fotografií

FOTO: Malí i velcí předvedli, co se za rok naučili

Klatovsko
Ronovští skauti oslavili osmdesátku
Ronov nad Doubravou – Během uplynulé soboty se ve skautské klubovně v Ronově nad Doubravou oslavovalo 80.let od založení zdejšího skautského oddílu. Pro oslavu byl přichystán bohatý program, který začal v 13 hodin odpoledne a nabídl zábavu pro děti i dospělé.
65 fotografií

Ronovští skauti oslavili osmdesátiny

Chrudimsko
Ilustrační foto
Žďár nad Sázavou – Nejsilnější muži nejen z České republiky míří do Žďáru nad Sázavou. Divákům se předvedou při extrémních výkonech v netradičních disciplínách přímo v areálu u Pilské nádrže.

Silní muži obsadí areál u Pilské nádrže

Žďársko
Po získání titulu Czech Dance Masters dívky ovládly i soutěž Taneční skupina roku.
Karlovarský kraj - Děvčata z Miráklu sklízejí další sladké ovoce své pečlivé přípravy a usilovné celoroční dřiny v tréninkových sálech. Po získání titulu Czech Dance Masters dívky ovládly i soutěž Taneční skupina roku. A co víc, jejich výkon natolik zaujal členy mezinárodní poroty, že se možná podívají až do Ameriky.

Poletí Mirákl do Ameriky? Dívky si vytancovaly pozvání

Sokolovsko
Břeclavští tanečníci zazářili na taneční soutěži v Chorvatsku.
Břeclav /FOTOGALERIE/ – Celkem sedm trofejí a z toho čtyři tituly mistra světa v lize B si ze Světového tanečního šampionátu v chorvatské Poreči přivezly břeclavské taneční skupiny E.M.Dancers a N.C.O.D. „Dali jsme do toho všechno, stálo nás to velké úsilí a energii. Nebylo to vždy jednoduché a o to víc si vážíme ocenění, která jsme získali," radovali se po příjezdu tanečníci.
11 fotografií

Břeclavští tanečníci jsou mistry světa. Čtyřikrát

Ostatní sporty
Osmý ročník běhu proti rakovině nesl název Pohybem k naději. Na trasu se vydalo okolo tří set běžců, chodců, cyklistů a in-line bruslařů.
Žďár nad Sázavou – Pohybem k naději přispěli částkou 16 333 korun na podporu v boji proti rakovině. Běžci, ale také pěší, cyklisté, maminky s kočárky či in-line bruslaři absolvovali v pátek odpoledne 8. ročník populární akce, která volně navazuje na Běh Terryho Foxe. Startovní výstřel obstaral krátce po 16 hodině Aleš Wasserbauer, jenž úspěšně bojoval s rakovinou.
14 fotografií

Ve Žďáře bojovali proti rakovině pohybem

Žďársko
Zítra se ve Žďáře nad Sázavou uskuteční již 8. ročník běhu proti rakovině.
Žďár nad Sázavou – V boji proti rakovině mohou v pátek pomoci obyvatelé Žďáru nad Sázavou a okolí. Na prostranství za Domem kultury odstartuje v 16 hodin již osmý ročník běhu, který volně navazuje na tradici Běhu Terryho Foxe, letos pod novým názvem Pohybem k naději. Cestu mohou zájemci absolvovat na kole, in-line bruslích, koloběžce, s kočárkem, na invalidním vozíku nebo jako běžci a chodci.

Za nadějí se ve Žďáře nad Sázavou poběží již poosmé

Ostatní sporty