ŠTÍTEK: automobil

Z místa nehody.
Silnici první třídy I/11 u Sebranic poblíž Vamberka uzavřela v úterý v půl desáté dopoledne tragická dopravní nehoda. Řidič osobního vozidla jedoucí od Vamberku po projetí levotočivé zatáčky přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem. Poté osobní auto skončilo na střeše, jeho dvoučlenná osádka zemřela.

Při srážce osobního a nákladního auta u Vamberku přišli o život dva lidé

Nehody
Dopravní nehoda u Jaroměře
Po ranním střetu dvou osobních vozidel u Nahořan předali záchranáři do péče ZZS celkem šest lidí. Jedno z aut se převrátilo mimo silnici, hasiči z něj vyprostili jednoho pasažéra. Před polednem zastavila provoz na silnici č. 33 u Jaroměře druhá nehoda, srazil se osobní automobil a dodávka. V osobním autě jeden člověk zemřel, z převrácené dodávky hasiči vyprošťovali zraněnou osobu.
27 fotografií

Nejeli jste kolem? Kriminalisté hledají svědky úterní tragické nehody u Jaroměře

Nehody
Sobotní sbírka na pomoc Ukrajině v Třeboni
V sobotu mohli Třebonští nosit dary na pomoc Ukrajincům do ordinace MUDr. Jiřího Hladílka. Potřeba byly léky, nepoškozené oblečení a teplé oděvy, spacáky a deky a hygienické potřeby pro ženy a děti na hranicích. Vybrali 3 dodávky, přičemž 2 dodávky a jedno osobní auto jely ještě ten den do Prahy. Sbírku pořádali sourozenci Andrea Baierling a Martin Hladílek, kterému děkujeme za příspěvek. 
8 fotografií

V Třeboni vybrali na pomoc Ukrajincům více než dodávky a auto darů

Čtenář reportér
Ilustrační foto
Řidiči, dejte pozor v Žižkově ulici pod Větruší. Bourala zde dvě osobní auta a kamion. „Dle prvotních informací je jeden zraněný. Horší problém je s dopravou, jelikož se jedná o dvouproudovou silnici, kterou bylo nutno uzavřít,“ informovala policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

V Žižkově ulici pod Větruší boural kamion a dvě osobní auta

Nehody