ŠTÍTEK: Tipsport

Ilustrační foto.
Fotbalová Zimní Tipsport liga má na pořadu poslední kolo ve skupinách. Hráče MFK Vyškov čeká v brněnské prestižní derby se Zbrojovkou Brno. Bučovičtí volejbalisté včera vítězstvím 3:1 v Brně nad Teslou rozehráli letošní část I. ligy a dnes je na pořadu odveta v Bučovicích. Ve Vyškově se příznivci futsalu těší na nedělní zápas Amoru s Modřicemi. Domácí jsou ve formě, Modřice ještě nebodovaly…

Kam za sportem. Fotbalovou Zimní Tipsport ligu zakončí derby v Brně

Ostatní sporty
Sigma - Aalborg
MALTA (od našeho zpravodaje) - Vysoké napadání, náročnost, pracovitost, to je to, co si trenér Sigmy Olomouc Václav Jílek pochvaloval po úterním vítězství na Tipsport Malta Cupu nad Aalborgem. Herní kvalitu už pak méně. „Musíme brát v potaz, v čem je naše silná stránka – v agresivitě a vysokém presinku. Důležité je správné spuštění a napojení dalších hráčů. Rezervy naopak máme v přechodové fázi a výstavbě hry,“ popisoval ochotně do hloubky trenér Václav Jílek.
90 fotografií

Takhle se chceme prezentovat, hlásí Jílek. Charakteristický rys? Vysoký presink!

FORTUNA:LIGA
Valentin Claireaux na začátku prvního angažmá ve Zlíně.
Hokejoví Berani během čtvrtečního dne oznámili další změny v hráčském kádru. S mužstvem Luboše Jenáčka se do konce letošního ročníku Tipsport extraligy loučí dvojice Tomáš Hanousek, Oscar Flynn, směrem z Mladé Boleslavi naopak putuje duo Valentin Claireaux, Petr Šidlík. Klub již ve středu oznámil příchod ruského útočníka Pavla Makarenka z KHL.
20 fotografií

Změny u hokejových Beranů: Vrací se Claireaux, odchází Hanousek

Hokej
HC Energie Karlovy Vary. Ilustrační foto.
Již čtvrté utkání neodehráli v rámci hokejové Tipsport extraligy hráči HC Energie Karlovy Vary. Tentokrát se měli Karlovaráci představit na ledě pražské Sparty, ale nakonec také tento duel byl odložen.

Hokejovou extraligu paralyzuje omikron

Hokej
Jakub Doktor: „S Radkem jsme se napoprvé v podstatě minuli – když jsem tam přišel, tak za dva týdny odešel do Vítkovic. Teď jsme spolu měli letní přípravu, pak se vydal sem do Zlína.“
Bylo to překvapení jak pro fanoušky, tak samotného hráče. Hokejový útočník Havířova Jakub Doktor při marodce zlínského týmu nečekaně zasáhl do 41. kola Tipsport extraligy na ledě Třince. Stal se tak přesně 40. hráčem, který v letošní sestupové sezoně oblékl barvy Beranů. „Před sezonou jsem žádné střídavé starty vyřízeny neměl, nakonec mě podepsal právě Zlín. Pan Jenáček (Luboš Jenáček – pozn. red.) s panem Robem (Luboš Rob – pozn. red.) mě dříve trénovali, pak už vše šlo hodně rychle,“ přiblížil Doktor.
16 fotografií

Doktor před Třincem ani netrénoval. Jak má vypadat další postup s Berany?

Hokej
Dukla na závěr xaverovské skupiny Tipsport ligy porazila béčko Sparty 3:2.
Tečku za pražskou skupinou Zimní Tipsport ligy udělalo ve sportovním areálu Xaverova pražské druholigové derby mezi Duklou a Spartou B. Zatímco prvně jmenovaný tým se mohl na turnaji už pyšnit skalpem silného Jablonce, parta z Letné na první body ještě pořád čekala. A nedočkala se, tým z Julisky vyhrál napínavý zápas 3:2.
16 fotografií

Tipsport liga: Dukla udolala mladíky Sparty

Fotbal
Po dvou výhrách v Tipsport lize fotbalisté Bohemians podlehli Jablonci.
Fotbalisté pražských Bohemians šli do závěrečného hrací dnes skupiny A Zimní Tipsport ligy s vědomím, že při vítězství a souhře dalších výsledků v ostatních skupinách by mohli atakovat celkové vítězství v jubilejním 25. ročníku tohoto prestižního turnaje. Po výhrách nad druholigovými soupeři z Dukly a Sparty B ale v konfrontaci se soupeři z nejvyšší soutěže, s Jabloncem, v sobotu ráno prohráli 1:3.
19 fotografií

Tipsport liga: Bohemians po dvou výhrách padli. Nestačili na Jablonec

Fotbal
Soupisku Beranů pro páteční zápas 41. kola Tipsport extraligy v Třinci rozšířil útočník Havířova Jakub Doktor, který má v Baťově městě vyřízené střídavé starty.
Se dvěma nováčky v sestavě vyrukují na mistrovský Třinec hokejisté Zlína. Soupisku Beranů před pátečním zápasem 41. kola Tipsport extraligy rozšířil útočník Havířova Jakub Doktor, který má v Baťově městě vyřízené střídavé starty. Kvůli marodce Zlínu vypomůže i obránce Přerova Robert Černý. Ten již za Berany letos dvakrát nastoupil.

Za Berany nastoupí v Třinci produktivní hráč Havířova, trenér bude chybět

Hokej