ŠTÍTEK: fotoaparát

Poznáte obec na Kladensku?
Všímáte si svého okolí? Samozřejmě ano. Ale poznáte i menší obce regionu podle detailů, které pro vás zachytil hledáček redakčního fotoaparátu? Zkuste to s naším novým fotokvízem. Poznáte, z jaké obce vám snímky přinášíme dnes?
8 fotografií

FOTOKVÍZ: Poznáte obec na Kladensku?

Kladensko
Fotokvíz: Poznáte obec na Kladensku?
Všímáte si svého okolí? Samozřejmě ano. Ale poznáte města a obce na Kladensku podle detailů, které pro vás zachytil hledáček redakčního fotoaparátu? Zkuste to s naším novým fotokvízem. Poznáte, odkud vám snímky přinášíme tentokrát?
8 fotografií

FOTOKVÍZ: Poznáte obec na Kladensku?

Kladensko
Ilustrační fotografie.
O osm set euro, tedy o zhruba jednadvacet tisíc korun je chudší nakupující z Police nad Metují, který si chtěl zřejmě výhodně koupit přes internet použitý fotoaparát ze zahraničí. Jenže prodejce, který se vydával za zástupce italské firmy, byl zřejmě falešný.

Nakupující se nechal napálit. Přišel o 21 tisíc

Zločiny a soudy
Fotokvíz: Poznáte město na Kolínsku?
Kolínsko - Všímáte si svého okolí? Samozřejmě ano. Ale poznáte města a obce regionu podle detailů, které pro vás zachytil hledáček redakčního fotoaparátu? Zkuste to s naším novým fotokvízem. Poznáte, odkud vám snímky přinášíme tentokrát?
14 fotografií

FOTOKVÍZ: Poznáte město na Kolínsku?

Kolínsko
Ilustrační foto
Vimperk - Vimperští policisté sdělili podezření čtyřiačtyřicetiletému muži z Prachaticka z přečinu krádeže. Podezřelý odcizil koncem dubna na diskotéce ve Vimperku fotoaparát značky Canon EOS 200D, který poškozený zapomněl na chodbě u vstupu.

Podezřelý míří k soudu

Zločiny a soudy
Návštěvníci plesu velehradské školy se v sobotu večer skvěle pobavili.
FOTOGALERIE/ Snad nic neutíká rychleji než čas a obzvlášť ten prožitý v bezvadném kolektivu lidí, kteří bez nároku na zisk a slávu oživují staré, někdy téměř zapomenuté tradice, písničky a tance. K nim patří jalubský folklorní soubor Střešňa, který si v sobotu večer připomenul v kulturním stánku obce deset let od svého založení.  
29 fotografií

Jalubský folklorní soubor Střešňa slavil desáté narozeniny

Volný čas
Ilustrační foto.
Brdy – V sobotu se mohou turisté vydat se zkušenou průvodkyní k bájemi opředenému brdskému vrcholu Fabiánova vatra. Do míst, kde prý sídlila Hadí královna, kde je Fabiánova zahrádka nebo kde pořádali trampové zakázané potlachy rozháněné státní policií.

Turisté vyrazí v sobotu k Fabiánově vatře na Plešivec

Rokycansko
Ilustrační foto.
Nezvyklý internetový podvod při nákupu a prodeji zboží zaznamenali ostravští policisté. Oběťmi jsou většinou lidé, kteří si na různých portálech objednají zboží. Předem za ně zaplatí, druhá strana však věci nedodá a přestane s nimi komunikovat.

Internetový podvod naruby

Zločiny a soudy
Ilustrační foto.
Kutnohorsko - Také na Kutnohorsku oslaví lidé příchod nového roku aktivně. Vyberou si všichni, kdo mají rádi procházky, i ti, kdo čas rádi tráví aktivněji, než pouhou chůzí.

Nový rok lidé přivítají aktivně

Kutnohorsko
ilustr
Znojmo – Tři jednotky hasičů zasahovaly v úterý po poledni ve znojemské ulici Mašovická. U požáru v jednom z tamních rodinných domů. „Uvnitř domu hořely sedačky a další nábytek. Ohnisko požáru hasiči lokalizovali krátce po jedné hodině odpoledne,“ uvedl k zásahu mluvčí hasičů Jan Dvořák.

V rodinném domě vzplanul nábytek. Škoda je šedesát tisíc

Požáry
Ilustrační foto.
Karlovy Vary – Pro všechny aktivní seniory a seniorky z Karlovarského kraje, jejichž zálibou je výtvarné umění všeho druhu, je určen další ročník soutěže s názvem Věk není překážkou, která si postupně získává na čím dál větší oblibě.

Senioři, nezahálejte a tvořte

Karlovarsko