ŠTÍTEK: Stonava

Zápas +1. kola krajského přeboru Pustá Polom - Dolní Benešov 4:1.
/FOTOGALERIE/ Fotbalové týmy z čela tabulky krajského přeboru ve 23. kole potvrdily roli favoritů. Lídr z Pusté Polomi vyhrál v Kobeřicích (2:1), druhý Petřvald na Moravě naplno bodoval v Jakubčovicích (2:0), třetí Slavia Orlová porazila doma Brušperk (2:1) a čtvrté Kravaře zdolaly na svém hřišti Český Těšín (2:1). O překvapení víkendu se postaralo Krásné Pole vítězstvím ve Stonavě (2:0).
16 fotografií

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - krajský přebor

Kraje
Zápas 8. kola divize F Havířov – Bohumín 1:1 (24. 9. 2023).
/FOTOGALERIE/ Počasí slibuje, že o víkendu se nebude muset odkládat žádný z naplánovaných 16 fotbalových zápasů od MSFL až okresní přebor, z nichž 10 je na programu v sobotu. Po dvou porážkách za sebou si bude chtít spravit náladu třetíligová Karviná. Aktuálně čtvrtý tým tabulky hostí v souboji ligových rezerv sedmnácté Slovácko (neděle v 10.15). Šlágrem divize bude v Areálu Pavla Srnička okresní derby třetího Bohumína s šestým Havířovem (neděle v 16).
38 fotografií

Kam o víkendu za fotbalem? Na derby Bohumín v. Havířov, krajský přebor i MSFL

Okresy
Zápas 20. kola krajského přeboru Kravaře - Stonava 2:4.
/FOTOGALERIE/ Na hřišti lídra krajského přeboru v Pusté Polomi to neměli snadné, navíc už v 9. minutě dostali gól, přesto s ním fotbalisté Stonavy sehráli vyrovnanou partii. Měli spoustu stoprocentních střeleckých příležitostí, ale neproměnili je. Padli až  v závěru, kdy je dvěma trefami sestřelil domácí snajpr Gebauer. Zápas 22. kola nakonec prohráli 0:3.
42 fotografií

Stonava i bez obránců lídrovi zle zatápěla, měla spoustu šancí ale gól nedala

Kraje
Kravaře - Stonava 2:4.
/VIDEO, FOTOGALERIE/ Tohle se jim povedlo! Fotbalisté Stonavy v souboji nováčků krajského přeboru ukončili jarní vítěznou sérii Kravaří. Soupeře v nedělním 20. kole na jeho hřišti porazili 4:2 a v tabulce si s ním prohodili pozici. Stonava je nyní pátá, šesté Kravaře na ni ztrácejí dva body. Úspěšnými střelci gólů byli dvakrát Jakub Hejda a David Jatagandzidis.
42 fotografií

VIDEO: Stonava se v Kravařích nebála, dala čtyři góly a po boji šťastně vyhrála

Kraje
Český Těšín - Petřvald na Moravě 0:0.
/FOTOGALERIE/ Vítězná jarní jízda fotbalistů Kravař skončila. Na jejich hřišti se o to ve 20. kole krajského přeboru postarala Stonava, která souboj nováčků vyhrála 4:2. Lídr z Pusté Polomi porazil doma třetí Slavii Orlová 3:2, druhý Petřvald na Moravě remizoval v Českém Těšíně 0:0. Z druhého vítězství v této sezoně se radoval poslední Dolní Benešov, o víkendu to dokázal na hřišti Vřesiny (3:2).
16 fotografií

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - krajský přebor

Kraje
Zápas 19, kola krajského přeboru Stonava - Oldřišov 2:0.
/FOTOGALERIE/ Zaváhali jen v derby s Českým Těšínem (0:1), další dva zápasy druhé části krajského přeboru fotbalisté Stonavy už vyhráli. Po Kobeřicích (2:0) v 19. velikonočním kole porazili doma Oldřišov 2:0 a v tabulce jsou dál šestí se ztrátou dvou bodů na páté Kravaře, které jsou zatím na jaře stoprocentní. K souboji dvou nováčků soutěže dojde v neděli 7. dubna v Kravařích.
23 fotografií

FOTO: Patnáct minut Stonava na hřišti nebyla, pak potvrdila body. Kdo se loučil?

Kraje
Zápas 17. kola krajského přeboru Slavia Orlová - Oldřišov 2:1.
/FOTOGALERIE/ V útoku na postup do divize pokračují po zimní přestávce fotbalisté Petřvaldu na Moravě. Lídr krajského přeboru v prvním zápase letošního roku rozstřílel Krásné Pole 6:0. Nezaváhala ani druhá Pustá Polom, která v 17. kole vyhrála v Heřmanicích 5:2. Tři body získala i třetí Slavia Orlová po vítězství s Oldřišovem (2:1). Dvěma červenými kartami odstartovaly druhou část sezony Kravaře, přesto vyhrály v Jakubčovicích 3:2.
32 fotografií

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - krajský přebor

Kraje
Dispečink ZZS MSK. Ilustrační foto.
Porod v automobilu na silnici ve směru do Karviné prožila rodina, která tam spěchala do porodnice. Miminko se nicméně na svět rozhodlo přijít již během cesty, tatínek musel zastavit a za asistence operátora z dispečinku zdravotnické záchranné služby přivedli s maminkou na svět zdravou holčičku. 

Porod na sedadle automobilu: Tatínkovi radil operátor záchranářů

Regiony
Zápas 15. kola krajského přeboru SK Stonava - Slavia Orlová 0:3.
/FOTOGALERIE/ V červnu slavili fotbalisté Stonavy historicky první postup z I.A třídy, v létě se pak téměř kompletně obměnil hráčský kádr. Start týmu v krajském přeboru nevyšel, ale po dvou porážkách ho ve 3. kole nažhavilo domácí vítězství nad Kobeřicemi (2:0). Od té doby vybojoval 25 bodů za osm výher a jednu remízu, v tabulce přezimuje na 6. místě.
21 fotografií

Stonava se prosadila i v kraji, přezimuje šestá. Čím nováček překvapí na jaře?

Kraje
Zápas 15. kola krajského přeboru SK Stonava - Slavia Orlová 0:3.
/FOTOGALERIE/ Třetí derby za sebou a opět z něj vyšli vítězně! Po Českém Těšínu (2:0) a Dolních Datyních (4:2) fotbalisté Slavie Orlová uspěli v okresním souboji i potřetí v řadě, nováčka krajského přeboru v sobotním 15. kole porazili ve Stonavě 3:0. O góly se rozdělili Michal Tomáš, Dominik Renta a Zdeněk Zach. Zkušený brankář Antonín Buček vychytal další nulu.
21 fotografií

Podívejte se: Orlová řádila ve Stonavě, proti sobě bojovali otec a syn Věčorkovi

Kraje
Zápas 15. kola krajského přeboru Háj ve Slezsku - Petřvald na Moravě 1:3.
/FOTOGALERIE/ Bez překvapení proběhlo předposlední podzimní kolo krajského přeboru. Fotbalisté Petřvaldu na Moravě potvrdili roli lídra výhrou v Háji ve Slezsku (3:1), druhá Pustá Polom porazila Brušperk (2:1) a třetí Slavia Orlová si v okresním derby poradila s nováčkem soutěže ve Stonavě (3:0). Uspěly i čtvrté Kobeřice, které vyhrály nadJakubčovicemi (4:1).
26 fotografií

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - krajský přebor

Kraje
Zápas 13. kola krajského přeboru Slavia Orlová - FK Český Těšín 2:0.
/FOTOGALERIE/ Favorité krajského přeboru se po 13. kole nezměnili. Fotbalisté Petřvaldu na Moravě o víkendu vyhráli v Oldřišově 3:0 a dál vedou tabulku s náskokem dvou bodů před Pustou Polomí, která přejela nováčka z Krásného Pole 4:0. Slavia Orlová v okresním derby porazila Český Těšín 2:0 a upevnila si 3. místo, její soupeř klesl na 5. příčku. Na 4. pozici ho vystřídal Háj ve Slezsku, když doma rozstřílel Vřesinu 5:0.
33 fotografií

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - krajský přebor

Kraje
Zápas 13. kola krajského přeboru Slavia Orlová - FK Český Těšín 2:0.
/VIDEO, FOTOGALERIE/ Favorité krajského přeboru se po 13. kole nezměnili. Fotbalisté Petřvaldu na Moravě o víkendu vyhráli v Oldřišově 3:0 a dál vedou tabulku s náskokem dvou bodů před Pustou Polomí, která přejela nováčka z Krásného Pole 4:0. Slavia Orlová v okresním derby porazila Český Těšín 2:0 a upevnila si 3. místo, její soupeř klesl na 5. příčku. Na 4. pozici ho vystřídal Háj ve Slezsku, když doma rozstřílel Vřesinu 5:0.
33 fotografií

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - krajský přebor

Kraje
Zápas 13. kola krajského přeboru Stonava - Dolní Benešov 5:3.
/AKTUALIZOVÁNO, FOTOGALERIE/ I ve druhém zápase s novým trenérem získali fotbalisté Stonavy plný počet bodů. Nováček krajského přeboru ve 13. kole porazil v sobotu doma Dolní Benešov 5:3. Po dvou gólech dali Martinové Vlachovič s Váňou a po třech minutách na hřišti se při své premiéře v týmu mužů prosadil šestnáctiletý Petr Nožka. O tvrdém souboji svědčí devět žlutých (3:6) a dvě červené karty, které za fauly viděli benešovští Daniel Skroch v 75. a Tomáš Kaluža v 81. minutě.
10 fotografií

FOTO: Stonava bez tří opor přehrála Benešov, gólem se uvedl šestnáctiletý Nožka

Kraje
Zápas 12. kola krajského přeboru Petřvald na Moravě - Kobeřice 4:0.
/FOTOGALERIE/ Čelo pelotonu krajského přeboru se po 12. kole nezměnilo. Fotbalisté Petřvaldu na Moravě porazili doma Kobeřice 4:0 a zůstali na 1. místě. V tabulce druhá Pustá Polom zaskočila Český Těšín na jeho hřišti a po výhře 3:1 a ji od lídra dál dělí dva body. Třetí Slavia Orlová tvrdě narazila v Jakubčovicích (0:2). Do víkendu šestý Háj ve Slezsku zvítězil v Krásném Poli (2:0), posunul se na 5. místo a od čtvrtého Českého Těšína ho dělí jediný bod, stejně jako šestý Brušperk a sedmé Jakubčovice. Polepšila si i Stonava, která pod novým trenérem vyhrála v Heřmanicích (4:2) a v tabulce je osmá s 18 body, které mají i deváté Kravaře.
25 fotografií

Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - krajský přebor

Kraje