ŠTÍTEK: e-mail

Ilustrační foto.
Sněmovna přes výhrady opozice podpořila v prvním kole vládní návrh, podle něhož by měli lékaři od července vyplňovat část neschopenek jen elektronicky. České správě sociálního zabezpečení by oznámení o začátku a konci pracovní neschopnosti měli posílat jen přes počítač. Vládní návrh kritizovali také zaměstnavatelé a lékaři, podle oponentů je uspěchaný a nepřipravený.

Sněmovna podpořila zavádění povinných e-neschopenek. Lékaři návrh kritizují

Zdraví
Ilustrační snímek - fotbal.
Mladoboleslavsko - Zvolte Fotbalistu okresu Mladoboleslavska! S touhle anketou jsme oslovili čtenáře už několikrát. Boleslavský deník vytvořil nominaci vynikajících fotbalistů napříč všemi soutěžemi a na čtenářích bude, komu dají svoje hlasy. 

Hledejte s Deníkem Fotbalistu okresu 2017

Fotbal
Ilustrační foto.
Berounsko – Zvolte Fotbalistu okresu Beroun! S touhle anketou jsme oslovili čtenáře už několikrát. Berounský deník vytvořil nominaci vynikajících fotbalistů napříč všemi soutěžemi a na čtenářích bude, komu dají svoje hlasy. 

Hledejte s Deníkem Fotbalistu Berounska 2017

Fotbal
Ilustrační foto.
Nymbursko – Zvolte Fotbalistu okresu Nymburk! S touhle anketou jsme oslovili čtenáře už několikrát. Nymburský deník vytvořil nominaci vynikajících fotbalistů napříč všemi soutěžemi a na čtenářích bude, komu dají svoje hlasy. 

Hledejte s Deníkem Fotbalistu Nymburska 2017

Fotbal
Ilustrační foto.
Benešovsko – Zvolte Fotbalistu okresu Benešov! S touhle anketou seznamujeme čtenáře už pošesté v řadě. Benešovský deník vytvořil nominaci šestnácti šikovných fotbalistů z celého okresu a teď je na Vás, čtenářích, abyste sami rozhodli, kdo je nejlepší nebo nejoblíbenější.

Vyberte s Deníkem Fotbalistu okresu 2017

Fotbal
Ilustrační foto.
Kutnohorsko – Zvolte Fotbalistu okresu Kutná Hora! S touhle anketou jsme oslovili čtenáře už několikrát. Kutnohorský deník vytvořil nominaci vynikajících fotbalistů napříč všemi soutěžemi a na čtenářích bude, komu dají svoje hlasy.

Zvolte s Deníkem Fotbalistu Kutnohorska 2017

Fotbal
Milan Vošmera, jeden z vítězů čtenářské ankety.
Kladno – Zvolte Fotbalistu okresu Kladenska! S touhle anketou jsme oslovili čtenáře už několikrát. Kladenský deník vytvořil nominaci vynikajících fotbalistů napříč všemi soutěžemi a na čtenářích bude, komu dají svoje hlasy.

Určete nejlepšího fotbalistu Kladenska 2017

Fotbal
Nejúspěšnější sportovec Slaného 2016 je plochodrážník Eduard Krčmář (uprostřed). Vpravo je starosta Slaného Martin Hrabánek.
Slaný - Město Slaný ve spolupráci s Kladenským deníkem, Společností patriotů Slaného a agenturou SPORT ACTION s.r.o., která organizuje vyhlašování sportovců ve více než 40 městech České republiky, vyhlašuje šestý ročník ankety Nejúspěšnější sportovec Slaného roku 2017. 

Hledáme nejúspěšnějšího sportovce Slaného 2017

Ostatní sporty
Ilustrační foto.
Orlová, Havířov – Stále oblíbenější nákupy zboží přes internet lákají i nejrůznější podvodníky. Ti nabízejí zaručeně skvělý sortiment za výborné ceny. Na konci pak ale zůstává zákazník bez zboží i bez peněz. Policisté na Karvinsku začali v těchto dnech šetřit hned dva takové případy.

Internetové podvody: Poslali peníze předem a nemají nic

Zločiny a soudy
Ilustrační foto
Už jste se vrátili z dovolené? Nevadí. Ta další jistě nenechá na sebe dlouho čekat. Malý právní rádce se může hodit vždy. Jistě to znáte i z vlastní zkušenosti. Zůstat v přímém kontaktu s prací i během dovolené se dnes jednoduše nosí. A není to česká specialita, nýbrž celoevropský trend. Podle německé agentury Bitkom se k tomu přiznává 71 procent dotázaných.
7 fotografií

Na pláži s mobilem. Zn.: Šéf nepočká

Ekonomika
Zlata Jílková (vlevo) a Judita Matyášová.
Praha - Zcela netradiční workshop chystají majitelka komunikační agentury Zlata Jílková a novinářka Judita Matyášová. Cílem workshopu „Chcete vědět, proč o vás novináři nepíšou" je především zjistit, proč novináři nepíší o mnoha konaných akcích, přestože jim v elektronické poště přistanou tiskové zprávy.

Jak zaujmout novináře, napoví workshop

Praha
Vítězem 2. ročníku ankety "Fotbalista okresu" se stal Lukáš Seifert.
Kolínsko – Zvolte Fotbalistu okresu Kolín! S touhle anketou seznamujeme čtenáře už popáté v řadě. Kolínský deník vytvořil nominaci šestnácti šikovných fotbalistů z celého okresu a teď je na Vás, čtenářích, abyste sami rozhodli, kdo je nejlepší nebo nejoblíbenější. Ale pozor: uzávěrka se pomalu blíží.

Vyberte s Deníkem Fotbalistu okresu 2016

Fotbal
Ilustrační foto
Příbramsko – Zbývá už jen týden! Zvolte Fotbalistu okresu Příbram! S touhle anketou seznamujeme čtenáře už popáté v řadě. Příbramský deník vytvořil nominaci šestnácti šikovných fotbalistů z celého okresu a teď je na Vás, čtenářích, abyste sami rozhodli, kdo je nejlepší nebo nejoblíbenější.

Hlasujte s Příbramským deníkem o Fotbalistu roku 2016!

Fotbal
Milan Vošmera, jeden z vítězů čtenářské ankety.
Kladensko – Zvolte Fotbalistu okresu Kladno! S touhle anketou seznamujeme čtenáře už popáté v řadě. Kladenský deník vytvořil nominaci šestnácti šikovných fotbalistů z celého okresu a teď je na Vás, čtenářích, abyste sami rozhodli, kdo je nejlepší nebo nejoblíbenější.

Vyberte s Deníkem Fotbalistu okresu 2016: tady je nominace!

Fotbal
Vítězem 2. ročníku ankety "Fotbalista okresu" se stal Lukáš Seifert.
Kolínsko – Zvolte Fotbalistu okresu Kolín! S touhle anketou seznamujeme čtenáře už popáté v řadě. Kolínský deník vytvořil nominaci šestnácti šikovných fotbalistů z celého okresu a teď je na Vás, čtenářích, abyste sami rozhodli, kdo je nejlepší nebo nejoblíbenější.

Vyberte s Deníkem Fotbalistu okresu 2016

Fotbal
Hodiny na historické budově v centru Blanska nefungují.
Jižní Morava – Problém s veřejnými hodinami řeší radnice v Blansku. Lidé si v minulosti zvykli sledovat aktuální čas na hodinách, které se nachází na věži tamního zámečku. Už delší dobu ale nejdou, a tak na radnici přibývá žádostí o jejich opravu.
6 fotografií

Na zámečku v Blansku se zastavil čas

Blanensko
MICHAL KUBIŠTA ZE SLAVIE VELKÝ BOREK vyhrál minulý i předminulý ročník. Kdo bude jeho nástupcem a získá cenu pro Fotbalistu okresu za rok 2016?
Mělnicko – Zvolte Fotbalistu okresu Mělník! S touhle anketou seznamujeme čtenáře už počtvrté v řadě. Mělnický deník vytvořil nominaci patnácti šikovných fotbalistů z celého okresu a teď je na Vás, čtenářích, abyste sami rozhodli, kdo je nejlepší nebo nejoblíbenější.

Vyberte s Deníkem Fotbalistu okresu 2016. Kdo místo Kubišty?

Fotbal
Ilustrační foto
Mladoboleslavsko – Zvolte Fotbalistu okresu Mladá Boleslav! S touto anketou seznamujeme čtenáře s přestávkami už pět let. Boleslavský deník vytvořil nominaci šestnácti šikovných fotbalistů z celého okresu a teď je na Vás, čtenářích, abyste sami rozhodli, kdo je nejlepší, nejoblíbenější, prostě ten, který baví diváky svým fotbalovým umem.

Zvolte s námi krále fotbalových trávníků!

Fotbal
Ilustrační foto.
Případem sextingu spojeného s vydíráním se nyní zabývají policisté ze Slaného na Kladensku. Dvaatřicetiletý muž jim oznámil, že mu vyhrožuje neznámá žena s tím, že jestli jí nezaplatí peníze, zveřejní jeho intimní fotografie, které jí poslal.

Žena vydírá muže jeho intimními snímky

Krimi
Ilustrační foto.
Kladensko – Případem sextingu spojeného s vydíráním se nyní zabývají policisté ze Slaného. Dvaatřicetiletý muž jim oznámil, že mu vyhrožuje neznámá žena s tím, že jestli jí nezaplatí peníze, zveřejní jeho intimní fotografie, které jí poslal.

Žena vydírá muže jeho intimními snímky

Zločiny a soudy
Ilustrační foto.
Praha - Pražské městské policii (MPP) se podařilo nahradit zhruba stovku strážníků, kteří museli odejít kvůli chybějící maturitě. V sobotu to sdělila mluvčí strážníků Irena Seifertová. Celkem letos projevilo zájem o práci strážníka 2754 lidí a do pracovního poměru jich nastoupilo téměř 200. MPP má přes dvě tisícovky zaměstnanců a zřizuje ji Praha.

Městská policie v Praze nahradila strážníky bez maturity

Praha
Roto Group.
Benešovsko - Polská pobočka společnosti s ručením omezeným - Roto Group - v souvislosti s vyhledáváním produktů v oblasti zpracovatelského průmyslu, včetně hutních výrobků, klasifikovaných podle Vyhlášky Rady ministrů ze dne 29. října 2008 ve věci Polské klasifikace ekonomických činností, vybídla k podávání nabídek v rámci výběrového řízení na dodávku produktů se symbolem PKWiU 24.45.22.0.

Polská pobočka firmy Roto Group vybídla k podání nabídek na dodávku produktů

Podnikání
Hillary Clintonová.
Washington - Americká média straní spíše Hillary Clintonové. Skrytě i otevřeně. Naznačuje to aféra, kterou přiznala televize CNN. Její komentátorka minimálně dvakrát informovala štáb demokratické uchazečky o Bílý dům o tom, jaké otázky mohou padnout v předvolební debatě.

Clintonová, či Trump? Média nejsou neutrální

Svět