ŠTÍTEK: újezd

Ilustrační foto
Berounsko - Tři kola před koncem třetí fotbalové třídy je o postupujícím do okresního přeboru téměř rozhodnuto. Zaječov se předvedl ve velkém stylu, když doma nastřílel Hostomicím deset gólů rovnoměrně rozložených do obou poločasů (10:0). Z hattricku se radovali hned dva domácí hráči, Michal Ungr tuto bájnou hranici o gól překonal, přidal se k němu Tomáš Braun.

Zaječov čepoval možná postupovou desítku

Okresy
Ilustrační foto.
Plzeňsko – O mistryních první ligy žen v národní házené je rozhodnuto tři kola před koncem soutěže. Suverénní Tymákov si dokráčel pro celkový triumf popáté v řadě, v letošní sezoně navíc dosud neztratil ani bod.

Házenkářky Tymákova získaly titul

Ostatní sporty
Romské výtržnosti a policejní manévry v centru Prostějova v sobotu 18. května
/FOTOGALERIE/ V noci ze soboty na neděli otřásly centrem Prostějova výtržnosti několika desítek Romů. Jinde v republice možná docela běžná věc, která patří svým způsobem již k romskému folklóru, v Prostějově uprostřed města ovšem na takové akce nejsou lidé v poslední době zvyklí. O události na ulici Újezd jsme jako první z médií v neděli dopoledne informovali na našem webu.
4 fotografie

Víkendové řádění Romů v centru má svou policejní dohru

Prostějovsko
Ilustrační foto
Domažlice – Disciplinární komise Okresního fotbalového svazu Domažlice trestala. Dvěma hráčům nepodmíněně zastavila činnost, dvanáctkrát vynesla verdikt peněžité pokuty a vyhověla žádosti Poděvousů o změnu nepodmíněného zastavení činnosti Ondřeje Masničky na podmínku do 30. června.  

Dva hráči mají stopku

Fotbal
Fotbal. Ilustrační foto.
Sezonu snů prožívají fotbalisté průhonického Újezdu. Áčko jako nováček přeboru soutěží profrčelo nevídaným způsobem a může začít slavit titul pražských šampionů, B tým si bez jediné prohry zajistil tři kola před koncem postup do 1. B třídy. A to může být ještě veseleji, SK Újezd Praha 4 se totiž probojoval i do finále poháru Teskahor cup, kde změří síly s Přední Kopaninou.

Fotbalový Újezd slaví dvojitý postup. A brousí si zuby i na pohár

Okresy
Opravy pražských mostů, Palackého most, 15.8.2017
Na komplikace v nočních hodinách se budou muset o nadcházejícím víkendu připravit řidiči a cestující, kteří používají pražské tramvaje jezdící přes Palackého most. V noci se soboty na neděli a z neděle na pondělí proběhnou zatěžovací zkoušky v rámci jeho celkové diagnostiky pro přípravu opravy. Práce na mostě s celkovým uzavřením budou probíhat vždy mezi 22. hodinou večer a 4.50 ráno. To samé se bude opakovat o víkendu 8. a 9. června.
34 fotografií

Jen pro cyklisty a pěší. Palackého most podstoupí zatěžovací zkoušky

Praha
Fotbalisté Štípy (v modrých dresech) zvítězili na hřišti v Sehradicích 2:0.
Fotbalisté Bylnice nečekaně ztratili bod s poslední Nedašovou Lhotou, kterou zdolali až 3:2 po penaltách. Na lídr tabulky se bodově dotáhl druhý Kostelec. Utkání Újezdu se slušovickým béčkem bylo kvůli neregulérnímu terénu odloženo na 29. května.  

OP: Kostelec přehrál Pozlovice a dotáhl se na Bylnici

Okresy