ŠTÍTEK: Petr Urban

Ilustrační foto
Městečko/ V dalším kole krajské I. B. třídy přivítal domácí Ohnivec Městečko na svém hřišti v rámci okresního derby celek z Mutějovic. Hrál se kvalitní bojovný fotbal, s šancemi na obou stranách, ovšem branky stříleli pouze domácí.

Famózní vstup do obou poločasů

Fotbal
Ilustrační foto
Střední Čechy/ Lídrem je stále Braškov, na posledním místě se stále krčí rezerva Berouna, které chybí na záchranu v této soutěži minimálně šest bodů

I. B. ve výsledcích

Fotbal
Mezinárodní halový mítink 2008 Jabloneckž koulař TJ LIaz Martin Heinl vyhrál ve čtvrté halové středě vrh koulí
Jablonec n. N. / Atletický oddíl TJ LIAZ pořádá po roční přestávce v sobotu na Střelnici atletický „gigant“- současně krajské přebory dospělých, juniorstva a dorostu.

V hale dnes krajské přebory

Ostatní sporty
Sprinter SK Čéčova ČB  Martin Říčař byl v pátek večer ve Veselí nad Lužnicí slavnostně vyhlášen vítězem ankety Atlet Jihočeského kraje za uplynulý rok.
Praha - Sedmnáctiletý Martin Říčař, svěřenec trenéra Pavla Váni z SK Čéčova Č. Budějovvice, skvěle začal halovou sezonu. Při startech mimo soutěž v přeboru Středočeského kraje na Strahově vytvořil český halový rekord dorostenců na 200 m, kdy loňský Zichův výkon zlepšil o čtrnáct setin sekundy na 22,21.

Říčařovy dva rekordy - 6,90 a 22,21

Ostatní sporty
Slavnostní chvíle na vysoké škole.
OLOMOUC - Slavnostní imatrikulační slib včera složilo na dvě stě osmdesát nových studentů soukromé Moravské vysoké školy Olomouc, která poskytuje vzdělání ekonomického směru. I když za jeden semestr budoucí absolventi zaplatí patnáct tisíc korun a škola funguje teprve od roku 2005, zájemců každý rok přibývá.

Noví ekonomové odpřísáhli věrnost škole

Olomoucko
Petr Urban na lyském výstavišti
LYSÁ NAD LABEM - Proslavily ho hlavně kreslené vtipy. Jeho postava Pivrnce je už prakticky národní hrdina. Jinak je ale Petr Urban, který byl včera hostem rozhlasového pořadu Českého rozhlasu Region na lyském výstavišti, také sáňkař a hlavně velký showman.

Otec kresleného Pivrnce, Petr Urban, vysílal z Lysé

Nymbursko
Ilustrační foto
JABLONEC NAD NISOU - Ve 4. kole 1. atletické ligy nemohlo atletické Áčko LIAZ Jablonec mužů již ani bojovat o postup do extraligy, ani mu nehrozil sestup do 2. ligy, a tato skutečnost se projevila i v bojích na stadionu. Družstvo skončilo šesté jen čtyři body před slabým Slovanem Liberec a již jistým sestupujícím družstvem AC Pardubice.

Družstvo LIAZ Jablonec skončilo šesté

Ostatní sporty
V dnešním třebíčském derby se kromě početné divácké kulisy očekává také hodně gólů. O ně by se měl na straně Boroviny starat hlavně Martin Prokeš (v bílém).
TŘEBÍČ - Fotbaloví fanoušci si dnes pochutnají na jednom z bonbonků letošního krajského přeboru. V klasickém městském derby se proti sobě postaví tradiční třebíčští rivalové. Borovina vyzve v domácím prostředí na souboj rezervu Horáckého fotbalového klubu.

Třebíčská juniorka v sobotu pojede do Boroviny vlakem

Fotbal
Krnovští dorostenci skvěle reprezentovali oddíl i město.
OOSTKAMP, KRNOV – Skvěle reprezentovali krnovští dorostenci nejen fotbalový klub, ale i město Krnov na mezinárodním juniorském turnaji v Belgii. Již desátý ročník turnaje v belgickém Osstkampu, se uskutečnil od 10. do 12. do srpna a zúčastnilo se jej 10 mužstev z 6 zemí.

Krnovští fotbalisté vyhráli turnaj v Belgii

Fotbal
Ilustrační foto
ÚSTÍ NAD LABEM - Větší pozor na své ratolesti by měli dávat rodiče při koupání na ústeckých plovárnách, a to nejen na přírodních. Mohou tím odvrátit tragédii.

Na koupalištích hrozí nebezpečí

Ústecko
Svitavské béčko porazilo v dalším víkendovém utkání I. B třídy Verměřovice 2:0.
SVITAVSKO -Víkendové dějství krajské fotbalové I. B třídy zavedlo v neděli čtyři regionální zástupce na hřiště soupeřů. Vyhrála tam jen Polička, vysokou cenu má bodík Pomezí.

Pomezí má cennou remízu

Fotbal
Bývalá krasobruslařka Jindra Kramperová .
SMRŽOVKA - SPOLEČNĚ VYRAZILI K PIVRNCOVI. Skokani na lyžích Jiří Raška a Pavel Ploc, běžec Pavel Benc nebo bývalá krasobruslařka Jindra Kramperová a další účastníci olympijských her se sešli u jejich kolegy sportovce, sáňkaře Petra Urbana, v pravé Pivrncově putyce ve Smržovce.

Kreslíř hostil olympioniky

Liberecko
Bývalý i současní olympionici se sešli ve Smržovce.
SMRŽOVKA - Staří a mladí olympionici se setkali v malebném prostředí Zámečku. Hvězdy sportu let dávných i současných se neformálně sešly na pozvání Marka Hotovce, starosty Smržovky.

Neformálně si popovídali

Jablonecko
NA POKRAJI SIL
LIBEREC : Vítězem soutěživého klání dvou odvěkých rivalských měst se překvapivě stal Jablonec nad Nisou. Dvakrát větší Liberec porazil o pouhý jeden bod. Souboj mohli sledovat diváci v sobotu večer v přímém přenosu z liberecké Tipsport areny.

V televizní Výzvě zvítězil Jablonec

Liberecko
Jablonecký starosta Petr Tulpa začal na duel trénovat. O co půjde, neprozradil.
JABLONEC NAD NISOU - Dva rivalové, města od sebe vzdálená pouhých 12 kilometrů. Stálí bojovníci o prvenství dostanou jedinečnou příležitost vyzkoušet si, kdo je lepší, již za necelých pět dní.

Výzva se neodvratně blíží

Jablonecko